Spre surprinderea tuturor, secretarul de stat pentru afaceri economice și climă, Mona Keijzer a făcut recent o legătură  între  5G și Controlul Mulţimilor în timpul unei dezbateri pe această temă.

În momentul de față, Arena Amsterdam, unde a fost plasat un turn 5G, lucrează deja pentru Controlul Mulţimilor prin intermediul unei aplicaţii bazate pe date sub denumirea de Location Based Services.

Prin urmare, datele de pe telefoanele mobile ale vizitatorilor sunt accesate, stocate și analizate. Ceea ce ar înseamna că se garantează siguranţa și controlul comportamentului vizitatorilor.

Scanarea telefoanelor mobile este, prin urmare, o parte esențială a Controlului Mulţimilor, dar, în final, poate fi folosită și ca armă electromagnetică, eliberând radiații la o intensitate mai mare asupra mulțimilor, provocând mâncărimi și dureri enorme pielii. Aplicația poate merge mult mai departe, nu numai pentru  a ține demonstranții sub control.

Este posibilă, deja,  controlarea comportamentului și gândirii persoanelor care au cipuri implantate în combinație cu 5G.

Acest lucru face ca Controlul Mulţimilor să fie un sistem de control și de arme acoperit, care poate fi fatal chiar și în cel mai rău caz. Să nu credeți că aceasta este ficțiunea științifică, deoarece această tehnologia este disponibilă de mult timp.

Nivelul la care a ajuns astăzi tehnologia permite să piratezi complet o persoană. Singurul pas care a mai rămas de făcut este implementarea 5G și ciparea persoanelor. Suntem în pragul unei ere orwelliene, controlul total asupra omului și o nouă formă de sclavie prin care gândirea omului poate fi controlată.

https://youtu.be/PH7GpMCJJgU

Fizician al particulelor: „5G Este Sistemul Final De Arme De Energie Direcționat”

Formarea fasciculului (Beamforming)?

Formarea fasciculului reprezintă focalizarea fasciculelor de radiații pe anumite zone. Până în prezent, o mare cantitate de radiații a fost lansată în comunicarea dintre telefonul mobil și antenă. Datorită lățimii mănunchiului, aceasta cauzează de fapt o mulțime de radiații inutile. Dar cu noile antene, radiațiile pot fi limitate numai pentru zona din jurul apelantului.

https://youtu.be/xTmAIo4A6mI

Acest lucru este mai eficient din punct de vedere comercial și mai bun pentru mediu. În plus, sistemul MIMO (Massive Input, Massive Output) a fost deja utilizat pentru rețeaua 4G. Cu 5G, acest MIMO „masiv”, deoarece numărul de conexiuni este foarte mare, este necesar pentru procesarea traficului de date în creștere.

Acest MIMO este testat în prezent în Olanda, acest lucru fiind posibil și în rețeaua 4G, deoarece utilizarea acestei tehnici poate fi rulată separat de 5G. Datorită creșterii numărului de conexiuni, pot fi conectate tot felul de dispozitive de pe Internet of Things (IoT).Massive MIMO face posibilă reţeaua inteligentă.

Cantitatea mare de fluxuri simultane de date provoacă o mulțime de interferențe (frecvențe care intervin reciproc sau unde electromagnetice), prin urmare, odată cu MIMO masiv, este introdus și Beamforming, care rezolvă problema interferențelor.Tehnologia de formare a fasciculului provine din industria militară, unde este denumită „Sistemul activ de negare ”.

Undele de radiații sunt folosite în sistemul militar pentru a controla indivizii sau grupurile de oameni. De exemplu, un pachet de radiații poate oferi unui grup de oameni un impuls de durere care să îi „înghețe” sau să le provoace fuga.

Cu alte cuvinte, influențarea comportamentului pe aripa dreaptă, prin care pachetele de radiații care formează fascicul pot fi direcționate către utilizatori specifici, utilizând antenele speciale, așa-numitele antene pe grupuri în etape.

Drept urmare, radiațiile sunt mai bine direcţionate, există mai puține interferențe, de asemenea şi mai puține probleme pentru ceilalţi în zonă. Pare în regulă, dar nu este așa. Tehnica se bazează pe brevete militare. „Sistemul activ de negare” a fost dezvoltat de către complexul industrial militar.

Un parteneriat între industria tehnologică și conducătorii politici din Pentagon. Pe scurt, controlul populației și al minții persoanelor și grupurilor a devenit posibil cu 5G. Următorul videoclip, realizat de industria de telecomunicații şi de apărare, arată cum funcționează acest lucru. De asemenea, trebuie înțeles că nu toate turnurile de transmisie vor folosi această „formă de fascicul”. Multe turnuri vor continua să funcţioneze precum ne- am obişnuit deja.

Dar poate este important să ne uităm și înapoi, într-un raport din 2008 al Ministerului Justiției, care poate fi găsit sub numele de „Recunoașterea judiciară”, în special la volumul 34 n1, 2008, inclusiv pagina 8:

„Tehnologiile care vizează influențarea comportamentului și menținerea siguranței. Exemple de acest fel sunt blocarea la distanță a mașinilor în mișcare sau stimularea magnetică transcranială a anumitor regiuni ale creierului”. Ne așteptăm ca următoarele aplicații în domeniul monitorizării și intervenției să fie realizabile până în 2022 (explicația pe termen scurt indică faptul că ne așteptăm la asta mai devreme, în termen de 5 ani). „

https://youtu.be/evBzPwCdeHI

https://youtu.be/NXyzpMDtpSE

Sursa:humansarefree

Lasă un răspuns