În 2017, guvernul indian a retras schema de vaccinare Gates, iar rata de paralizie polio a scăzut brusc.

Medicii indieni dau vina pe Gates pentru o epidemie devastatoare cauzată de o tulpină de polio dintr-un vaccin, care a paralizat 496.000 de copii între 2000 și 2017.

În 2017, Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut cu reticență că explozia globală de poliomielită este predominant cauzată de o tulpină virală de vaccin, ceea ce înseamnă că provine din programul de vaccinuri Gates.

Promițând eradicarea poliomielitei cu o finanțare de 1,2 miliarde de dolari, Gates a preluat controlul Consiliului Consultativ Național al Indiei (NAB) și a introdus 50 de vaccinuri poliomielitice (de la doar 5 inițial) pentru fiecare copil, care să fie efectuate până la vârsta de 5 ani.

Cele mai înspăimântătoare epidemii din Congo, Filipine și Afganistan sunt toate legate de vaccinurile Gates. Până în 2018, 75% din cazurile globale de poliomielită proveneau din vaccinurile Gates.

În 2014, Fundația Gates a finanțat teste de vaccinuri HPV experimentale, dezvoltate de GSK și Merck, pe 23.000 de fete tinere din provinciile indiene îndepărtate. Aproximativ 1.200 au avut efecte secundare severe, inclusiv tulburări autoimune și infertilitate. Șapte au murit.

În 2010, Fundația Gates a finanțat un studiu pentru un vaccin GSK experimental împotriva malariei, ucigând 151 de sugari africani și provocând efecte grave, inclusiv paralizie, convulsii și stări febrile la 1.048 din 5.049 de copii.

Din anul 2002 agenții Gates au vaccinat cu forța mii de copii africani împotriva meningitei. Între 50-500 de copii au dezvoltat paralizie. Ziarele sud-africane s-au plâns: „Suntem cobai pentru producătorii de medicamente.” Fostul economist principal al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, descrie practicile filantropice ale lui Gates ca fiind nemiloase și imorale.

În 2010, Gates a donat 10 miliarde de dolari pentru OMS care promite să reducă populația, parțial, prin noi vaccinuri. O lună mai târziu, Gates a declarat pentru Ted Talk că vaccinurile noi „ar putea reduce populația”.

Asociația Medicilor Catolici din Kenya a acuzat OMS in 2014 că a sterilizat chimic milioane de femei keniene într-o campanie mincinoasă de vaccin „antitetanos”. Laboratoarele independente au găsit compusul care duce la sterilitate în fiecare vaccin testat. După ce a negat acuzațiile, OMS a recunoscut în sfârșit că dezvoltată vaccinuri pentru sterilitate de peste un deceniu. Acuzații similare au venit din Tanzania, Nicaragua, Mexic și Filipine.

Un studiu din 2017 (Morgensen et. Al. 2017) a arătat că binecunoscutul vaccin DTP al OMS ucide mai mulţi africani decât boala pe care pretinde că o poate preveni. În rândul fetelor vaccinate s-a înregistrat o rată de deces de 10 ori mai mare față de copii nevaccinați.

Sursa

Lasă un răspuns