Noile vaccinuri IGT vor putea modifica genetic specia umană

Imunoprofilaxia prin transfer de gene (IGT) este o vaccinare cu totul diferită de vaccinarea tradițională. Este de fapt o formă de terapie genetică. Se izolează gene umane sau animale și apoi le sintetizează în versiuni artificiale. Genele sintetice sunt plasate în virusuri și injectate apoi în țesutul uman, de obicei prin injecții musculare.

Noile vaccinuri vor altera în mod permanent ADN-ul uman.

Nimeni nu va mai şti exact decât producătorii lor ce anume vor modifica vaccinurile în ADN-ul fiecărei persoane.

Viruși artificiali vor invada celulele umane cu sarcinile utile prezente în ADN-ul lor, iar gena sintetică este încorporată în ADN-ul propriu al destinatarului uman. Noile gene vor instrui celulele pentru a îndeplini noi programe biologice. Pe mâna cui va intra puterea de a scrie noi programe biologice, în condițiile în care trendul în lume este de a impune vaccinările obligatorii ? Există implicații complexe înfricoșătoare ale acestei noi vaccinări IGT.

E vorba de modificările epigenetice adiacente, de somatizarea poligenică, de polimorfismul somatizărilor monogenice, de programe biologice secundare subiacente nedeclarate și imposibil de controlat pentru omul de rand, imposibil chiar și pentru o echipă de cercetare medicală. Bucovina Profundă

 „Oamenii de știință izolează gene umane sau animale care produc anticorpi puternici împotriva anumitor boli, și apoi le sintetizează în versiuni artificiale”.

„Genele sunt plasate în virusuri și injectate apoi în țesutul uman, de obicei prin injecții musculare.” Aici este cheia: „Viruși artificiali vor invada celulele umane cu sarcinile utile prezente în ADN-ul lor, iar gena sintetică este încorporată în ADN-ul propriu al destinatarului uman.

Practic avem de-a face cu o alterare genetică DEFINITIVĂ a ADN-ului acelei persoane. Avem de-a face cu O Modificare Permanentă care se va transmite și urmașilor lui. 

Dr. Baltimore spune că el prevede că unii oameni ar putea fi șmecheri, și să se opune acestei strategii de vaccinare, care înseamnă modificarea ADN-ului lor.

Da, unii oameni „ar putea fi șmecheri”. În cazul în care aceștia mai au două sau trei celule ale creierului lor în funcțiune, ei nu vor permite ca ADN-ul lor și al urmașilor lor să fie modificat PERMANENT așa cum vor făuritorii lumii noi a vaccinurilor.

Vor fi Creați oameni mai Slabi, mai Docili, mai Ascultători și mai Dependenți. 

Un experiment cu un vaccin global de tipul celui pe care l-am descris aici are și un alt bonus pentru planificatorii lui: Efectele viitoarelor îmbolnăviri nu „vor avea nimic de-a face cu vaccinurile”. Acei oameni care se îmbolnăvesc sau mor pot fi considerați oficial ca suferind de diferite boli și tulburări. Nimeni dintre victime și nici chiar personalul medical, care nu lucrează în domeniul geneticii, nu vor putea spune dacă aceste boli sau tulburări au fost cauzate de alterările genetice produse de vaccinuri sau de alterări genetice naturale.

Numărul de victime, în acest mare experiment, nu ar fi de nici un interes pentru formatorii „Noii Ordini Mondiale”. In sistemul medical din SUA au murit deja 2,25 de milioane de oameni în ultimul deceniu (o estimare conservatoare), ca urmare a unor infecții intra-spitalicești sau a unor medicamente aprobate de FDA precum și a altor rele tratamente aplicate în spitale.

Toate aspectele economiei, ale mass-mediei, ale industriei de divertisment, până la industria cunoașterii sunt controlate de către membrii clasei „GenRich” … „Cei Naturali” – „The Naturals” [oameni nealterați genetic] lucrează ca furnizori cu venituri reduse în servicii sau ca muncitori. [Eventual] clasa „Gen-Rich” și clasa „Naturali” vor deveni cu timpul specii complet separate, specii care nu vor mai avea în viitor nici o capacitate de încrucișare.

Cu vaccinuri care modifică permanent ADN-ul uman, vaccinuri ce stau gata să apară și ținând cont de înclinația corporativă a multinaționalelor și a guvernelor de a controla societatea și de a-i impune mereu noi obligativități, ne imaginăm deja cum va arăta și cum va fi populată „Lumea Viitorului”.

Libertatea va fi ceva de domeniul trecutului. Acesta este motivul pentru care apărarea libertății și a drepturilor constituționale devine tot mai importantă.

Sursa:aparatorul.md

Lasă un răspuns

Previous post Acum nu avem un val de infectari, ci un gigantic val de teste fals pozitive
Next post Riscurile asupra sănătății ale tehnologiei 5G – Războiul dintre tehnologie și ființele umane