Medicul Monica Pop refuză vaccinarea anti-COVID

Monica Pop revine în centrul atenției după declarațiile controversate de la Antena3. Cunoscutul medic oftalmolog a afirmat că persoanele care vor alege să se vaccineze împotriva COVID-19 sunt pasibili să dezvolte o formă de leucemie. Venită de la un reprezentant al sistemului medical, informația capătă o greutate mare pentru publicul larg din România. Monica Pop nu s-a abținut și a spus adevărul despre vaccinul mult așteptat.

Cunoscuta Monica Pop s-a declarat o adversară vehementă a vaccinului anti-COVID19, care, se pare, va fi disponibil pe piață începând cu primăvara anului viitor. În opinia medicului, cei care vor alege să se injecteze împotriva infectării cu noul coronavirus vor avea de suferit pe termen lung. Previziunile Monicăi Pop sunt sumbre și au fost expuse la emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3:

„Vaccinul are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți…Domnule Gâdea, de unde știți ce se întâmplă peste un an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, cinci ani!”, a declarat Monica Pop la ”Sinteza Zilei”.

„Vă dați seama că nu mă voi vaccina. Categoric nu și nici nu voi dai vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în trei luni!”, a completat medicul în direct la tv.

Sursa:impact.ro

Lasă un răspuns

Previous post Studiu: Măștile NU protejează de COVID-19
Next post Mare demonstrație la Paris-Trocadero. 45000 de euro amendă și un an de închisoare pentru cei ce difuzează fotografii cu polițiști și jandarmi