Proteste ample în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. Mii de oameni au ieşit în stradă pentru a milita împotriva restricţiilor impuse de autorităţi.

Proteste au loc în București, Brașov, Timișoara, Sibiu dar și în alte orașe din țară.

Protestăm împotriva unui sistem ticăloşit. Popor român răzvrăteşte-te„, spune un protestatar făcând aluzie la guvernaţii care conduc ministere fără sa aibă studii în domeniu.

Un an fără muncă, un an închişi, fără libertate, fără ajutor, un an de promisiuni care nu s-au menţinut, un an de lucruri care s-au făcut şi nu au folosit la absolut nimic„, este mesajul transmis de unul dintre protestatari.

Sunteţi condamnaţi pentru că sunteţi sănătoşi. Orice român sănătos e condamnat. Suntem condamnaţi că nu ne-am îmbolnăvit într-un an de pandemie„, susține Luis Lazarus prezent și el la protest.

Romania nu este singura țară care manifestă împotriva restricțiilor, proteste pentru Libertate au loc în peste 40 de state astăzi, sâmbătă 20 martie 2021, revendicarea principală a acestei mișcări planetare fiind încetarea de îndată a corona-restricțiilor excesive și ilegale.

Miting mondial pentru Libertate în care cerem restabilirea respectării drepturilor omului. Vom lua atitudine pentru apărarea a (cel puțin) 5 libertăți fundamentale: libertatea de exprimare, libertatea de mișcare, libertatea de alegere, libertatea adunărilor publice și libertatea sănătății.

Starea de alertă a devenit, în mod ilegal, stare permanentă. La adăpostul ei se desfășoară afaceri uriașe în vreme ce drepturile și libertățile cetățenești sunt călcate în picioare.

DE CE IEȘIM LA PROTEST:

  • Împotriva obligativității vaccinării și a manipulării consimțământului în legătură cu vaccinarea. Obligativitatea poate îmbrăca forme indirecte: condiționări la locul de muncă, la școală, la accesul în diverse insitutuții sau la diferite evenimente;
  • Împotriva oricărei discriminări bazate pe vaccinare sau pe purtarea măștii;
  • Împotriva purtării măștii la școală de către copii
  • Împotriva restricțiilor impuse de prelungirea continuă și neconstituțională a stării de alertă.

Lasă un răspuns