La 24 martie, Curtea Administrativă din Viena s-a pronunțat asupra unei plângeri depuse de FPÖ împotriva a ceea ce a considerat o interdicție ilegală a unui miting înregistrat.

În hotărârea sa, instanța a rupt politica Corona a guvernului federal turco-verde (ER: credem că această alegere a adjectivului „turc-verde” este o escavare la politicile pro-turcești (islamice?), și Pro-verzi al guvernului federal german). Citând experți, studii și Organizația Mondială a Sănătății recunoscute la nivel internațional, instanța a constatat că definițiile bolii Anschober (ER: ministrul sănătății, Rudolf Anschober) erau greșite și că un test PCR pentru diagnosticul Covid-19 nu era adecvat.

O hotărâre pe care toată Austria și poate întreaga lume o așteaptă de peste un an.

În cele din urmă, o instanță a analizat bazele instabile pe care se sprijină politica Corona, care pretinde o „periculoasă pandemie mondială”.

Renumitul profesor John Ioannidis a descoperit că mortalitatea prin infecție cu SARS-CoV-19 este de doar 0,15% – exact aceeași cu cea din gripa anuală. 

În timpul presupusei pandemii, se pare că tot atâția oameni par să fi contractat covid-19 cum altfel ar fi contractat gripa – în timp ce se presupune că aproape nu există niciun caz de gripă la nivel mondial. Acest lucru face ca tot mai multor oameni să le dea de gândit.

Curtea administrativă din Viena a analizat îndeaproape baza politicii isterice a guvernului federal austriac și a constatat că definiția de boală a ministrului Anschober este complet greșită și lipsită de temei.

Dacă se urmează definițiile ministrului sănătății, „Definiția cazului Covid-19” din 23.12.2020, un „caz confirmat” este:

1) orice persoană cu detectarea acidului nucleic specific SARS-CoV-2 (test PCR, notă), indiferent de manifestarea clinică

2) orice persoană, cu detectarea antigenului specific SARS-CoV, care îndeplinește criteriile clinice

3) orice persoană, cu detectarea antigenului specific SARS-CoV, care îndeplinește criteriile epidemiologice.

Astfel, niciunul dintre cele trei „cazuri confirmate” definite de ministrul sănătății nu îndeplinește cerințele termenului OMS „persoană bolnavă / infectată”. OMS respinge singura dependență de testul PCR (caz confirmat 1) (…).

Dacă am trăi într-o democrație, acest proces ar fi capabil să schimbe totul. Toate măsurile ar trebui revocate imediat, întregul guvern federal ar trebui să demisioneze și ar trebui să fie urmărit penal pentru distrugerea fără sens a nenumăratelor mijloace de trai.

Un citat la fel de memorabil, care arată în ce măsură politica, dar și mass-media cumpărată au înșelat publicul în ultimul an:

Serviciul de Sănătate al orașului Viena folosește cuvintele „numărul cazurilor”, „rezultatele testelor”, „incidența cazurilor”, precum și „numărul infecțiilor”. Această confuzie de termeni nu face dreptate unei evaluări științifice a situației epidemice. (…) Pentru OMS, factorul decisiv este numărul de infecții / boli și nu numărul de persoane testate pozitiv sau alte „numere de cazuri”.

Ca bază pentru partea medicală a motivelor hotărârii, instanța s-a bazat pe următoarele:

Notificare informativă a OMS pentru utilizatorii IVD 2020/05, tehnologii de testare a acidului nucleic (NAT) care utilizează reacția în lanț a polimerazei (PCR) pentru detectarea SARS-CoV-2, 20 ianuarie 2021.

Studiu din 2020 (Bullard, J., Dust, K., Funk, D., Strong, JE, Alexander, D., Garnett, L. și Poliquin, G. (2020). Prezicerea sindromului respirator acut sever infecțios coronavirus 2 din probe de diagnostic. Boli infecțioase clinice, 7j (10), 2663-2666.)

Dr. Cary Mullis (inventatorul testului PCR): „… un test PCR nu este diagnostic și, prin urmare, nu dezvăluie în sine nimic despre boala sau infecția unei persoane”.

De asemenea, este menționat caracterul extrem de eronat al testelor antigenice și se critică faptul că, Comisia Corona s-ar baza exclusiv pe astfel de teste antigenice pentru analizele actuale. Numai această mică informație este o bombă politică.

Dacă Comisia Corona ar fi trebuit să utilizeze definiția ministrului sănătății și nu cea a OMS; orice determinare a numărului de „ bolnavi / infectați pentru„ bolnavi / infectați ”este incorectă.

Motivele hotărârii VGW-103/048/3227 / 2021-2, instanța administrativă din Viena, 24 martie 2021.

Sursa

Lasă un răspuns