Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, care a decis ca orice deces din România să fie considerat „suspect de Covid” și autorul Ordinului sinistru prin care 25.000 de români au fost înmormântați până acum goi și în saci de plastic, aruncați în gropi ca niște câini, fără serviciu religios, în prezent deputat de Vaslui și președintele Comisiei pentru Sănătate și Familiei din Camera Deputaților, merge cu demența și mai departe.

Într-o emisiune realizată de Marian Voicu pentru TVR în urmă cu câteva zile, Nelu Tătaru, care are în acest moment la Comisie legea vaccinării – aceeași despre care fiul de torționar bolșevic Alexandru Rafila spunea că nu specifică nici o obligativitate și că au înțeles greșit demonstranții de la mitingul din 7 martie din fața Parlamentului – afirmă cu nonșalanță că vaccinarea va fi obligatorie inclusiv pentru copii. Iar dacă părinții refuză, vor fi decăzuți din drepturi și le vor fi luați copiii cu forța pentru a fi vaccinați (VIDEO mai jos).

Publicistul Iulian Capsali, comentează cu privire la acest moment de răbufnire nazistă: „DIABOLICI! ABSOLUT DIABOLICI!


Slinosul de Nelu Tătaru este cel care a pus la punct și a semnat protocolul de batjocorire a morților noștri. Vlăduț doar l-a dus mai departe și îl ține în sertar, împreună cu psihopata care conduce de facto ministerul, de o lună de zile, noul protocol care permite o înmormântare creștinească.
 Acum, acest medic mediocru de provincie, un Gargamel cu șuvițe, cere AMENDAREA ȘI DECĂDEREA DIN DREPTURI A PĂRINȚILOR CARE REFUZĂ SĂ-ȘI VACCINEZE COPIII CU FORȚA.
 Inclusiv PSD-ul, care deține comisia de Sănătate din Parlament, este foarte favorabil acestei legi.
 Dacă nu ieșiți din case la proteste, în București și în orașele din țară, ca să vă faceți auziți, să nu vă plângeți pentru nenorocirile care vor veni.
 VĂ VOR LUA COPIII DIN FAMILII!
 CUM VĂ VEȚI UITA ÎN OCHII LOR, ce veți spune când vă vor întreba
 „CE AI FĂCUT CA SĂ OPREȘTI DICTATURA”?

Lasă un răspuns