Pfizer anunță actualizarea vaccinului Covid-19, include acum CIP MICROSOFT pentru „simptome reduse”!

Pfizer tocmai a lansat o nouă declarație pentru investitori, menționând că au încheiat un acord cu Microsoft pentru a-și integra cipul de procesor Pluton pentru a „reduce” simptomele asociate vaccinului. În comunicat se precizează că primitorii noului vaccin se așteaptă la oboseală redusă, durere redusă, conștientizare sporită etc.

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a declarat: „Aceasta este o mare revoluție în medicină, prin adăugarea puternicului cip Pluton Microsoft, va face mai ușor ca niciodată urmărirea datelor primitorilor de vaccinuri. Putem folosi acest cip pentru a regla temperatura corpului, pentru a reduce șansele de contracție a COVID-19 și pentru a crește probabilitatea ca unul să ne aleagă produsele în loc de Apple.”

Deci, spune direct oamenilor cum îi vor domina, nu este un zvon de la „teoria conspirației”. Total controlați. Acesta este scopul vaccinării generale, numai ignoranții nu pot vedea. Problema este că sunt majoritari, miliarde, care pot fi induși să facă ceea ce li se comandă: să se sinucidă, să se urască între ei, să muncească 14 ore fară să crâcneasca, etc..

Se zvonește că Apple intenționează să încheie un acord similar cu Moderna, dar nimic nu este confirmat încă. Acțiunile Microsoft ($ MSFT) au scăzut cu 2%, iar acțiunile Pfizer ($ PFE) au crescut cu 1,3% în tranzacționarea After Hours. – thestonkmarket.com