Florin Cîțu vrea să elimine vocile anti-vaccinare din spațiul public

Florin Cîțu a declarat că singura soluție pentru a reveni la normalitate este vaccinarea a minimum 60% din populația României.

Pentru a se asigura de reușita campaniei de vaccinare, Cîțu este dispus să elimine și libertatea de exprimare.

Acesta a declarat marți că Guvernul și-a propus să „elimine acele voci care mai există” împotriva vaccinării:

Avem nevoie de o campanie corectă de informare, sunt multe informații în spațiul public care subminează eforturile campaniei de vaccinare. Singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normală, de a merge la concerte, la teatru, la restaurant, în vacanță este să ne vaccinăm. Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează efortul tuturor de a reveni la normalitate cât mai curând „, citat de știripesurse.ro

Cîțu face această declarație în condițiile în care specialiști de talie mondială și medici reputați sau personalități din varii domenii din România se pronunță contra vaccinării!

De asemenea, multe personalități române critică (de multe ori, cu date clare!) campania din România!

Ieșirea premierului este șocantă, unică pe plan național și internațional – o declarație specifică unor regimuri dictatoriale.

Cum vrea Cîțu să elimine vocile care îi contestă măsurile aberante?!

Mai bine ar explica de ce în urma unei campanii de vaccinare în care niște medici au făcut ilegal reclamă unor PRODUSE EXPERIMENTALE , calificându-le drept „sigure și eficiente„, s-au îmbolnăvit cei care s-au vaccinat împotriva Covid-19, iar alți oameni injectați cu serurile „sigure” au murit?!

Lasă un răspuns