Alfred Laurențiu, senator PSD este de părere că nominalizarea în bătăie de joc a lui Dacian Cioloș la funcția de premier este încă o dovadă a incapacității lui Iohannis să se comporte ca un președinte:

”REVENIREA GUVERNULUI ZERO, ÎN FRUNTE CU DACIAN CIOLOȘ

Este încă o dovadă a incapacității lui Iohannis să se comporte ca un președinte. Pentru orice om de bun simț ar trebui să fie clar că Cioloș nu poate fi o soluție pentru criza în care partidul lui – USR, impreuna cu PNL au adus România.

Deși acum căteva zile declara următoarele:

Urmează acum acest gest iresponsabil al lui Iohannis de a desemna un premier de la un partid cu 15% susținere parlamentară, despre care știe că nu are nicio șansă de a trece de Parlament.

PSD nu va vota o astfel de propunere.

PSD nu și-a schimbat opinia, nu poate vota un guvern al USR, condus de Dacian Cioloș, care deja a dat măsura (in)capacității sale în 2016 când a demonstrat că este total nepotrivit pentru această funcție. A rămas în istorie ca premierul ZERO!

Nu putem să votăm un premier de la USR+, partid care a participat la distrugerea României, cot la cot cu Cîțu și PNL.

PSD susține în continuare că anticipatele reprezintă  singura soluție realistă care poate duce la o majoritate parlamentară legitimă și un guvern puternic, atât de necesar în actuala criză profunda, criză sanitară, economică și socială”, susține social-democratul pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns