Miting pro-familie la Cluj-Napoca 

Peste o sută de persoane au participat la un miting pro-familie la Cluj -Napoca, relatează Napoca News. Evenimentul a avut loc în aceeași zi cu marșul adepților homosexualității din oraș.

Participanții la marșul pro-familie au avut steaguri tricolore, dar bannere cu mesaje precum ”Stop parteneriatelor , căsătoriilor, adopțiilor homosexuale”, ”#pentru normalitate” și ”Iubim familia! Detestăm degenerarea”.

Ei s-au rugat, au cântat cântece patriotice și au desfășurat un steag tricolor de mari dimensiuni, scandând ”Cluj-Napoca nu-i Sodoma”. Codrin Goia, din partea Comunității Identitare, a criticat autorizarea marșului Cluj Pride. „Au fost autorizate pe străzile noastre, în fața bisericilor noastre, în fața copiilor noștri aceste manifestări desgustătoare, paralele cu civilizația și bunul simț și, mai ales, cu dragoste. Homosexualitatea ucide dragostea, practicile la care se dedau duc la moarte”.

La eveniment au mai participat: europarlamentarul Cristian Terheș, activiștii Călin Mărincuș, Mihai Tîrnoveanu sau Tudor Ionescu.

Lasă un răspuns

Previous post Elevii de liceu din Ottawa protestează împotriva ideologiei LGBT din școli
Next post Elon Musk a spus că vrea să implanteze primul cip în creierul unui om până la sfârşitul anului