Dr. Robert Malone: ​​serurile Covid au fost o operațiune CIA de depopulare a lumii

Într-un discurs la Summit-ul White Coat 2023 , dr. Robert Malone a pus întrebarea crucială despre așa-numitele vaccinuri COVID:

„De ce ar dori un guvern să avanseze această tehnologie?”

Concluzia lui reticentă este că noile injecții de ARNm au fost dezvoltate de CIA pentru a ajuta la un program global de depopulare – care există în Statele Unite încă din anii 1970.

Dr. Malone este inventatorul tehnologiei care a condus la dezvoltarea injecțiilor de ARNm. Perspectiva sa aproape unică asupra mecanismului lor de acțiune a fost batjocorită drept „dezinformare” de către mass-media, odată ce a început să avertizeze lumea despre pericolele acestor intervenții noi.

„Când întrebăm cine sunt papușarii din spatele tuturor acestor lucruri, trebuie să privim adevărul brutal în față. În spatele multor lucruri se află guvernul SUA… în finanțare, politici și acțiuni”, a spus Dr. Malone.

„Întreaga coloană vertebrală a biologiei moderne așa cum o știm noi – biologie moleculară, biochimie, virologie, microbiologie – [a] fost creată în mare parte prin investiții masive ale guvernului SUA în programe de război biologic… care, desigur, toate derivă din Operațiunea Paperclip și importul ambelor . Specialiști naziști și japonezi în război biologic”, mai precizează Dr. Malone.

Dacă vă simțiți șocat sau neîncrezător la această sugestie, dr. Malone vă înțelege preocupările. El însuși spune asta într-o postare Substack dintr-un Memo de Studiu de Securitate Națională (NSSM) din 1974, cunoscut sub numele de Raportul Kissinger .

Personal, am fost reticent să rătăcesc în gaura iepurelui în legătură cu diferitele teorii ale „agendei de depopulare” care implică criza COVID.

Cu toate acestea, dovezile, pe care Malone le prezintă în ordine diligentă, l-au convins să facă exact asta.

Din nou, dacă afirmația unui plan global de depopulare pare sălbatică, luați în considerare cuvintele doctorului Robert Malone împotriva chiar dovezilor care l-au obligat să le spună.

Avem absolut o agendă de depopulare aici, în Statele Unite, și o avem de la mijlocul anilor ’70.

Așa a spus Malone în adresa sa. Documentul din 1974 pe care l-a prezentat spune asta:

Rezumatul raportului „The Kissinger”, pagina 2

Agenda depopulării nu se limitează la Statele Unite. Se dorește să aibă un impact global.

Pagina 2, continuare, din cuprinsul raportului

Raportul menționează în mod expres Organizația Națiunilor Unite și „Agențiile Specializate”, pe care le putem considera chiar Forumul Economic Mondial, împreună cu Organizația Mondială a Sănătății.

Malone însuși citează Fundația Bill & Melinda Gates drept un prim exemplu de „organizații private” care au colaborat cu entuziasm cu agenda depopulării.

„Raportul Kissinger”, cuprins, pagina 3

Secțiunea finală a unui plan vechi de aproape patru decenii se referă la dezvoltarea unei noi „tehnologii de control al fertilității” și la utilizarea mass-media pentru a modela conformarea populației globale. Ar crea ceea ce Dr. Malone a numit „psihoză de formare în masă” pentru a forța respectarea acestei agende.

În cele din urmă, raportul prefigurează mijloacele de subminare a suveranității națiunilor în coordonarea „angajamentului politic mondial” față de agenda depopulării. Acesta este un plan pentru o sacrificare globalizată a umanității, despre care Dr. Malone susține că a fost avansat prin munca CIA.

Dr. Malone se întreabă de ce „vaccinurile genetice” au fost selectate pentru sarcina de a (presupus) combate COVID-19. El subliniază că avansarea lor a fost împinsă de DARPA – Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare a guvernului SUA.

Dr. Malone susține că nu există nicio diferență între această agenție și cea însărcinată cu subversiune, propagandă și schimbarea regimurilor – CIA.

Pentru a fi direct – DARPA este CIA. DARPA este brațul operațional al CIA pentru dezvoltarea și implementarea tehnologiei.

„Tehnologia” dezvoltată și implementată aici este un „vaccin genetic” pentru a promova o agendă globală de depopulare, în conformitate cu un program de reducere a populației coordonat la nivel internațional. Dr. Malone a scris despre implicarea DARPA în dezvoltarea acestor noi injecții și a susținut în altă parte că compania de „vaccin” Moderna este „un front CIA” – creat tot de DARPA.

Henry Kissinger, mentorul lui Klaus Schwab

„După cum am scris pentru LifeSiteNews în ianuarie , Henry Kissinger nu a fost doar mentorul lui Klaus Schwab, ci și omul din spatele creării Forumului Economic Mondial”.

Raportul meu pentru LifeSiteNews, 16 ianuarie 2023, îl arată pe Kissinger ca arhitectul Forumului Economic Mondial

Malone notează acest lucru și faptul că Kissinger continuă să colaboreze cu WEF. El merge mai departe, susținând că WEF a fost creat de CIA în scopul promovării agendei sale globale.

Această rețea globalistă promovează neobosit agende precum politicile antinataliste, ESG și Net Zero, a căror implementare agresivă va prăbuși probabil societatea industrială. 

Contracepția care perturbă hormonii, uciderea celui nenăscut și promovarea stilurilor sexuale fără copii sunt toate benefice pentru o agendă de depopulare.

Furnizarea de „blocatori ai pubertății” copiilor care prin contagiune socială se cred „trans” îi va lăsa definitiv sterilizați.

Acești factori reprezintă o aliniere remarcabilă cu o agendă generală de reducere a numărului de oameni. Este o agendă cu un model dovedit – ea însăși urmată de crearea chiar a agențiilor pe care le-a sugerat ca fiind necesare pentru execuția planului.

Cât de grăitor este că la patru ani după ce Kissinger s-a mutat pentru a crea WEF, un raport este comandat de el cu privire la mijloacele de a realiza o reducere a populației globale.

Măsurile globale de reducere a populației au fost motivate de putere, nu de vreo preocupare pentru mediu. Creșterea populației din țările în curs de dezvoltare ar duce, în ochii raportului, la o presiune politică sporită asupra SUA pentru a oferi dezvoltare națiunilor împotriva intereselor economice și strategice ale SUA.

Aceste națiuni sunt mai ușor exploatate atunci când rămân subdezvoltate. Mai mult, o populație mai tânără este mai probabil să se agite pentru genul de schimbare care ar smulge aceste națiuni de la controlul globalizat susținut de raport.

Această strategie, cu o viziune clară și complet inumană asupra treburilor umane, pare la a doua lectură să se potrivească cu faza de migrație în masă aproape fără granițe la care asistăm acum. Privit în această lumină, transferul populațiilor tinere din țările în curs de dezvoltare ușurează tulburările politice. Pe măsură ce aceste populații noi sosesc, națiunile lor gazdă occidentale se confruntă cu o serie de tensiuni interne care servesc ele însele pentru a distrage atenția și a diviza populațiile, ușurând implementarea unei agende globale.

NSSM 200, „Raportul Kissinger”, arată că profitul și puterea politică sunt motivele care conduc agenda depopulării. Luat din Substack-ul Dr. Robert Malone.

Numărătoare inversă până la depopulare

Dr. Malone subliniază în discursul său video că „multe dintre lucrurile care au fost desfășurate” erau „concordante cu politica publică a Statelor Unite în ceea ce privește controlul populației”.

Recomandările Raportului Kissinger au devenit politică publică sub președintele Gerald Ford, care în 1975 a avansat Decizia 314 de securitate națională, a recomandat aici și a consemnat aici .

Dr. Malone a remarcat atât în ​​adresa sa video, cât și în postarea menționată mai sus că „raportul indică faptul că populația globală nu trebuie să depășească 8 miliarde de ființe umane. Este o coincidență că în 2020 numărul total de locuitori umani la nivel mondial a ajuns la 7,84 miliarde?”

Aceasta este o coincidență care pare din ce în ce mai remarcabilă atunci când dr. Malone își amintește, de asemenea, că mulți miliardari de frunte s-au întâlnit în mod repetat pentru a discuta despre limitarea populației umane.

Raport în The Times, Marea Britanie, mai 2009

Raportul de mai sus, acum în vârstă de 14 ani, dezvăluie o listă familiară:

Adresa argumentată cu calm a lui Malone indică acțiuni coordonate de lungă durată, în concordanță cu obiectivele Raportului Kissinger din 1974 . El dezvăluie, fără hiperbole, o campanie orchestrată de depopulare a pământului, care a văzut mass-media, guvernul SUA și CIA s-au înțeles cu miliardarii și cu organizațiile globale, neguvernamentale, create pentru a servi această agendă.

Dr. Malone a produs un caz bine cercetat și convingător pe care îl promovează în interesul public. A lui este genul de metodă științifică pe care ar trebui să facem bine să o urmăm – una indiferentă la persecuție în apărarea dovezilor. Cazul a fost făcut. Nu întâmplător conferința la care a vorbit dr. Malone a fost subtitrată The Reckoning.

Lasă un răspuns

Previous post Un cioban a fost umilit de un consilier local (PSD). Omului i-a fost legată o talangă de gât, pus să meargă în genunchi și să facă precum un berbec
Next post <strong>Nou studiu: Afecțiunile cardiace NU sunt rare sau ușoare după boosterul Covid-19. „Mușchiul cardiac nu se poate regenera”</strong>