Documentele Pfizer arată că serul Covid „ucide bebelușii în uter”- susține Jurnalista Naomi Wolf

Naomi Wolf susține că CDC a promovat testul COVID ca fiind „sigur” pentru femeile însărcinate, chiar și după cunoștințele despre multiple decese induse de injecții de ARNm la copiii nenăscuți.

Autoarea și jurnalista Naomi Wolf și-a dublat afirmația conform căreia injecția de ARNm COVID Pfizer era cunoscută a fi letală pentru copiii nenăscuți înainte de a fi lansată, declarând că propriile documente ale companiei arată că „ucide bebeluși în uter. ”

Wolf, un democrat care cu zeci de ani în urmă a susținut în mod controversat că avortul este un „rău necesar”, și- a împărtășit concluzia întunecată cu privire la lovitura în camera de război a lui Steve Bannon la începutul acestei luni. Când a fost provocat de Bannon să susțină utilizarea cuvântului „crimă”, despre care el a subliniat că sugerează „elementele criminale” implicate în eliberarea inserării a serului COVID, Wolf a afirmat că dovezile susțin acest termen.

„Da , am adus chitanțele”, a spus Wolf, arătând ascultătorilor analiza raportului Pfizer pe care a distribuit-o pe site-ul ei , inclusiv Raportul Pfizer 69 , publicat în aprilie 2023 de Food and Drug Administration (FDA) în instanță. Ordin.

Amy Kelly, director de program al Proiectului de analiză a documentelor Pfizer din War Room/DailyClout, a numit informațiile din acest lot de documente clinice Pfizer, care includea „Revizuirea cumulativă a sarcinii și alăptării”, „printre cele mai îngrozitoare” care urmează să fie făcute publice.

Documentul Pfizer a arătat că, în studiile sale clinice, „evenimentele adverse” au apărut în peste 54% din cazurile de „expunere maternă” la vaccin (inclusiv prin actul sexual, inhalare și contact cu pielea); 53 de femei (21 la sută) în cadrul studiului său au suferit avorturi spontane „în urma vaccinării BNT162b2 (ARNm Pfizer)”; iar șase cazuri de travaliu și naștere prematură au dus la două decese de nou-născuți.

Wolf l-a asigurat pe Bannon că „aceștia sunt cu siguranță bebeluși nenăscuți” care sunt uciși, deoarece implică moartea copiilor din al doilea și al treilea trimestru, pe care chiar și mulți susținători ai avortului îi consideră a fi „persoane”. 

În ciuda cunoștințelor despre aceste „vătămări grave fetale și infantile, inclusiv moartea”, cauzate de vaccinul cu ARNm COVID, atât Pfizer, cât și FDA „au început o campanie agresivă pentru a vaccina femeile oricum”, a menționat Wolf la publicarea raportului.

Ea i-a explicat lui Bannon că Pfizer a trimis acest raport la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) pe 10 aprilie 2021, ceea ce înseamnă că CDC știa cu siguranță că ARNm-ul a provocat moartea copiilor nenăscuți.

Și totuși, în ceea ce Wolf a descris ca un eveniment „șocant”, „trei zile mai târziu”, Rochelle Walesnky, care era atunci CDC Direct sau, „a susținut o conferință de presă de la Casa Albă în care a afirmat că femeile însărcinate ar trebui să ia vaccinul ARNm, că a fost sigur și eficient.”

Walensky a spus la acea vreme: „Nu au fost observate probleme de siguranță pentru persoanele vaccinate în al treilea trimestru sau îngrijorări de siguranță pentru bebelușii lor Ca atare, CDC recomandă ca femeile însărcinate să primească vaccinul COVID-19.”

De fapt, după cum a remarcat Wolf, Walensky a declarat că „nu a fost nici un moment prost pentru a o lua”, inclusiv înainte, în timpul și după o sarcină.

„Deci aceștia sunt criminali absoluti care au preluat tratamentul, îngrijirea, celei mai vulnerabile populații, care sunt femeile însărcinate. Și când ești însărcinată, ai încredere în ginecologul tău, faci ceea ce îți spun ei”, a spus Wolf lui Bannon.

„Ne-am întrebat cu toții… cum au făcut atât de mulți medici și spitale să… renunțe la jurământul lor hipocratic și misiunea de a vindeca oamenii și să facă lucruri care i-au rănit pe oameni?”

Wolf i-a spus lui Bannon că recent s-au fuzionat dovezile care arată „exact cum s-a întâmplat”, aruncând lumină asupra unei abordări bazate pe morcov și băț folosită de instituția medicală pentru medici.

„De exemplu, licențele medicale sunt retrase de la medici care contrazic poziția pro-Big Pharma, pro-mRNA „vaccin” a instituției.”

Wolf a subliniat că dr. Peter McCullough și colegul său John Leake au raportat recent în „Discursul curajos” din substiva lor că dr. Pierre Kory și dr. Paul Marik, doi dintre cei mai proeminenți medici „dizidenți” care au tratat atât COVID, cât și rănile cauzate de vaccinurile COVID, au fost trimise „scrisori disciplinare” de la consiliul de autorizare medicală.

„Așa că au fost anunțați că licențele pot fi luate dacă continuă să spună adevărul și încearcă să salveze oameni”, a remarcat Wolf.

Ea a continuat explicând că, pe de altă parte, ea a descoperit stimulente importante pentru ca medicii să promoveze loviturile ARNm.

Ea a povestit cum dr. James Thorp și soția sa au procurat, prin Legea privind libertatea de informare (FOIA), comunicări între Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (HHS) și organizațiile neguvernamentale care reprezintă OG-GYN, arătând că „HHS a fost plătind milioane și milioane de dolari” acestor ONG-uri, în conformitate cu termenii unui contract care le cerea obsteștilor ginecologi să „respecteze scriptul HHS despre siguranța și eficacitatea injecției de urgență pentru femeile însărcinate”.

Potrivit lui Wolf, contractul cere acestor medici și entități să „dea banii înapoi” dacă „încep să spună adevărul femeilor însărcinate despre pericolele și riscurile reale” ale vaccinurilor cu COVID.

Ea susține că aceste stimulente financiare de a „minți” femeile însărcinate cu privire la siguranța vaccinului ARNm și „pedepsele” financiare dacă spun adevărul, continuă până în prezent.

Wolf a început să vorbească despre riscurile pentru sănătate ale vaccinurilor cu ARNm la scurt timp după ce au fost eliberate publicului. În iunie 2021, ea a fost suspendată de pe Twitter după ce a tras un semnal de alarmă cu privire la întreruperile ciclului menstrual asociate cu injecțiile.

Anul trecut, ea a pretins că vaccinurile Covid au provocat o „moare a bebelușilor” pe scară largă, care echivalează cu „genocid”, după ce o echipă de 3.000 de „medici, RN, biostatisticieni” și „investigatori ai fraudei medicale” s-au afiliat. împreună cu War Room a lui Steven Bannon și Daily Clout, o companie media pe care Wolf a co-fondat-o, au început să examineze cele 55.000 de documente Pfizer dezvăluite de FDA după o decizie judecătorească.

În mod uluitor, echipa a descoperit, dintr-unul dintre rapoartele din studiile Pfizer publicate, că Pfizer ar fi „pierdut înregistrările” a 234 din 270 de femei cu ARNm injectat care au conceput un copil, ceea ce Wolf a spus că este o încălcare a legii.

Și mai șocant este că „dintre cele 36 de femei [rămase] ale căror sarcini au ajuns la termen, peste 80% dintre ele și-au pierdut copiii [prin] avort spontan sau avort spontan”, a raportat ea.

Lasă un răspuns

Previous post Ucraina condiționează drepturile românilor de pe teritoriul său și în noua variantă pentru legea minorităților
Next post Transul lui Joe Biden de la Casa Albă vrea să eliminăm cuvântul „mamă” și să-l înlocuim cu „producătoare de ouă”