Un nou studiu despre anticorpii rezultați din vaccinarea Covid-19 indică posibilitatea transmiterii prin aerosoli a proteinei Spike ARNm și a nanoparticulelor lipidice periculoase

Un studiu recent evaluat de colegi oferă dovezi că cei care au primit „ vaccinări ” cu ARNm COVID-19 sunt capabili să transmită anticorpii rezultați celor nevaccinați prin aerosoli, adică prin procesul de respirație regulată.

Însă, dr. Peter McCullough a declarat pentru LifeSiteNews că o altă posibilitate trebuie testată „urgent”, propunând că datele ar putea indica de fapt „vărsarea” nanoparticulelor lipidice periculoase (LNP) și proteinele „patogene” „de la gazdă la destinatar”.

Studiul intitulat Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV-2-Specific Humoral Immunity a fost publicat de ImmunoHorizons în luna mai și a descris procesul prin care echipa de cercetare a identificat pentru prima dată acești anticorpi specifici în măștile chirurgicale utilizate timp de o zi de lucrătorii de laborator vaccinați.

După aceste observații, cercetătorii au emis ipoteza că, probabil, astfel de anticorpi pot fi transferați de la un individ la altul prin aerosoli și picături, așa cum sunt și virușii.

Pentru a testa ipoteza, ei au colectat tampoane nazale de la copii nevaccinați care locuiesc în case în care părinții sau membrii familiei au fost fie vaccinați, fie nevaccinați, fie au primit deja un diagnostic pozitiv de COVID-19.

Rezultatele au arătat că prezența unor cantități mari intranazale ale acestor anticorpi specifici la părinții vaccinați a fost „asociată în mod semnificativ” cu prezența acelorași anticorpi „în cadrul unui copil din aceeași gospodărie”. Prin comparație, tampoanele de la copiii din casele nevaccinate au relevat un „deficit complet de anticorpi specifici SARS-CoV-2”.

Cu alte cuvinte, ei au ajuns la concluzia că anticorpii generați în urma acestor injecții cu COVID-19 pot fi transferați de la cei vaccinați la cei nevaccinati sau alții prin simple aerosoli (respirație normală) proporțional cu cantitățile prezente în nas sau gură.

Cu toate acestea, cercetătorii recunosc, de asemenea, că corelația la care au fost martori nu garantează neapărat concluzia lor privind transferul direct de anticorpi. „Nu am întâlnit încă o interpretare la fel de parcimonioasă, deși, desigur, acest lucru nu înseamnă că nu există una”, au scris ei.

McCullough: Datele pot „implica eliminarea proteinei Spike și/sau ARNm” și „nu transferul de anticorpi”

Într-o corespondență prin e-mail cu LifeSiteNews, Dr. McCullough a oferit o interpretare diferită.

„Sunt îngrijorat că aceste date implică eliminarea proteinei Spike și/sau a materialului de vaccin ARNm de la gazdă la destinatar și nu transferul de anticorpi, după cum au concluzionat autorii”, a scris el.

McCullough a avut o carieră renumită în domeniul medical, inclusiv autorul a 687 de articole în reviste științifice evaluate de colegi și rămâne cel mai publicat individ din domeniul său din istorie.

Într-un interviu în noiembrie anul trecut, McCullough a susținut că ARNm-ul însuși din injecțiile bazate pe gena COVID-19 „se transfera de la cei vaccinați la cei nevaccinati”. Acest lucru ar genera în mod natural proteinele vârf cu organismul răspunzând prin crearea de anticorpi specifici identificați în studiul ImmunoHorizons .

Fostul editor a două reviste medicale a citat la acea vreme și o lucrare a lui Helene Banoun care arăta că LNP-urile care transportă ARNm răspândit în tot organismul „s-a dovedit a fi capabile să fie excretate prin fluidele corporale (transpirație, sputa, lapte matern) și pentru a trece de bariera transplacentară.”

„Și într-o lucrare a lui Fertig și colegii, ARN-ul mesager circulă în sânge timp de cel puțin două săptămâni” ( aici ), a spus medicul. „Și curbele nu coborau. Atâta timp cât au arătat.”

„Röltgen și colegii săi au găsit ARN mesager în ganglionii limfatici vaccinați de luni de zile”, a explicat el. „Se pare că corpul nu îl curăță” ( studiu ).

În cele din urmă, un alt studiu „de la Hanna și colegii din JAMA a arătat că ARN-ul mesager se află în laptele matern al femeilor neavizate care au luat vaccinul în timpul sarcinii sau după aceea”, a spus el.

Rezumând aceste gânduri, McCullough a propus întrebarea retorică: „Ați putea să luați un vaccin din neatenție prin contact apropiat, sărut, contact sexual, [sau] alăptare? Se pare că răspunsul este „da”.

În plus, ARNm „nu s-a demonstrat niciodată că părăsește corpul. Arata ca sunt permanente, la fel ca si proteina care este produsa dupa ele. Acest lucru este foarte deranjant”, a deplâns fostul președinte al Societății Cardiorenale din America.

Dr. Byram Bridle: LNP-urile și proteinele spike pot fi eliminate prin aerosoli, piele. Studiile „trebuie doar făcute”.

Expert vaccinolog Dr. Byram Bridle a oferit o evaluare similară în timpul unui interviu în persoană în iulie. După ce s-a adresat reuniunii anuale a personalului LifeSite din Toronto, Bridle a făcut referire la date de biodistribuție (cum ar fi acest studiu japonez Pfizer ) care au arătat că LNP-urile vaccinurilor transportă ARNm „în tot felul de locuri unde ar putea fi asociat cu eliminarea”.

Acestea includ glandele salivare, plămânii, intestinul gros și subțire, vezica urinară și pielea. Aceasta înseamnă că există un „potențial teoretic” pentru eliminarea din toate aceste zone, inclusiv plămânii prin simpli aerosoli.

Proteina cu vârf poate fi transportată și de exozomi sau vezicule extracelulare care sunt „bule mici de grăsime” excretate de celule. „Ei pot transporta proteina de vârf” și „există științe publicate, revizuite de colegi, care le arată pe cei în circulație”, a spus virologul, vaccinologul și imunologul din Ontario.

Exozomii sunt „minusculi și pot fi expirați în vaporii pe care îi expirăm”, a continuat Bridle. „Nu necesită tuse și strănut. Aerosolii obișnuiți pe care i-am expira [sunt suficienți]”.

„Deci, da, știm că pierderea se întâmplă, cel puțin în laptele matern” și „există tot acest potențial teoretic” și pentru alte zone ale corpului, dar „nimeni nu permite ca studiile să fie făcute”, a observat el. „Studiile care să demonstreze sau să infirme acest lucru sunt foarte simplu de făcut. Trebuie doar terminate”, a observat dr. Bridle.

„Este nevoie urgentă de o evaluare detaliată a ARNm în sângele și țesuturile celor nevaccinați”, a concluzionat McCullough pentru LifeSiteNews.

Lasă un răspuns

Previous post Cristian Terheș atacă Guvernul: „Nu au tăiat aparatul bugetar, ci au adăugat! Și nu au scăzut, ci au crescut!”
Next post Un nou deces subit la doar 26 de ani