A căzut și a murit SUBIT pe teren la doar 28 ani. Un alt tânăr de 27 de ani din Gorj a murit și el pe teren, la Cluj Napoca

Internaționalul ganez Raphael Dwamena a murit pe teren la vârsta de 28 de ani, în timpul unui meci pe care echipa sa KF Egnatia, îl disputa în campionatul Albaniei, informează Agerpres.

Dwamena s-a prăbușit pe teren în minutul 24 al meciului cu Partizani Tirana. A fost transportat la spital, după ce s-a încercat resuscitarea sa pe teren, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Fotbalistul cu nouă selecții în naționala Ghanei,a s-a mai confruntat cu o astfel de problemă pe terenul de joc, în cursul carierei sale. În ianuarie 2020, el a fost operat la Zaragoza şi i-a fost montat un dispozitiv la inimă. Ghanezul nu a mai jucat apoi timp de aproape trei ani, iar medicii i-au recomandat să renunțe definitiv la fotbal, însă Dwamena a insistat să joace din nou.

Tot zilele acestea și tot pe terenul de joc, un tânăr gorjean de 27 de ani a murit de infarct.

Renato (27 de ani) juca fotbal cu prietenii la Cluj Napoca și la un moment dat i s-a făcut rău. După scurt timp, tânărul a decedat, scrie Adevărul.

Decesul tânărului este surprinzător, deoarece acesta nu era cunoscut cu probleme de sănătate.

Din 2021 încoace, cazurile de sportivi sau de oameni care practicau sportului care au murit subit pe teren s-au înmulțit exponențial.

Deși despre unii dintre ei se știe că erau vaccinați, o posibilă legătură între exploziile de decese pe terenurile de sport, din motive cardiace și vaccin, nici măcar nu este cercetată.

Lasă un răspuns

Previous post [Unde se duc banii României?] MApN cheltuie 21 miliarde de lei într-o singură lună
Next post Parlamentul European este de acord cu introducerea ID-ului digital și dorește accelerarea implementării monedei digitale europene