[ȘOCANT] Numărul de copii care au decedat în urma injectării serului Covid este MULT MAI MARE decât indică rapoartele VAERS

Multe rapoarte VAERS menționează „vârsta necunoscută” pentru persoanele care au fost rănite sau au murit în urma unui vaccin COVID-19. Analistul VAERS Albert Benavides a spus că o privire mai atentă a rezumatelor raportului dezvăluie adesea vârsta victimei – totuși VAERS nu actualizează rapoartele pentru a reflecta acest lucru. Dacă s-ar întâmpla, numărul deceselor copiilor după vaccin ar fi mult mai mare, arată The Defender.

Decese și avorturi fetale, stop cardiac subit, moarte subită și sinucideri – acestea sunt câteva dintre cauzele de deces enumerate în rapoartele transmise Sistemului de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor ( VAERS ) la copiii care au primit un vaccin COVID-19.

Cu toate acestea, aceste rapoarte nu sunt luate în considerare pentru numărul total de decese de copii enumerate în datele VAERS, deoarece vârstele victimelor sunt listate oficial ca „necunoscute”, conform analistului VAERS Albert Benavides .

Benavides a analizat datele pentru site-ul său web, VAERSAware.com , și a furnizat link-uri către multe dintre aceste rapoarte despre moartea copiilor de „vârsta necunoscută” pe site-ul său.

Datele VAERS din 31 mai enumeră 197 de decese de copii în urma vaccinării împotriva COVID-19 .

Cu toate acestea, Benavides a declarat pentru The Defender : „Există aproximativ 418 decese documentate în mod corespunzător la copii sub 18 ani. Există aproximativ 120 de decese suplimentare de copii în care narațiunea rezumată afirmă „copil, sugar, nou-născut, bebeluș”.

Benavides a identificat aceste rapoarte de „vârsta necunoscută” folosind un algoritm și „intervenție manuală”.

Benavides a spus că descoperirile sale indică „totalul actual este de aproximativ 538” de decese de copii. El a spus că subnumărarea nu este neobișnuită pentru VAERS, menționând că cercetările sale arată că „30% din toate rapoartele COVID-19 din VAERS au o „vârstă necunoscută”.

„Se pare că există cel puțin un deces ascuns de copil în fiecare actualizare VAERS”, a spus Benavides.

Un raport de la Harvard din 2011 a constatat că mai puțin de 1% din toate evenimentele adverse sunt raportate către VAERS – dar Benavides a spus că decesele copiilor par a fi ascunse la o rată mai mare decât media în comparație cu rapoartele privind decesele adulților.

Potrivit unei lucrări de Benavides și biologul evoluționist Herve Seligmann, Ph.D. , rapoartele pentru copii au mai multe vârste lipsă în câmpul de vârstă VAERS în funcție de proporție sau procent, comparativ cu cohortele mai în vârstă.

„Seligmann a analizat câmpurile de vârstă dispărută cu narațiuni rezumate documentate corespunzător și a cuantificat faptul că cohortele de vârstă mai tânără au o tendință mai mare de a pierde vârsta decât adulții”, a spus Benavides.

„Aceste vârste dispărute nu par organice, mai ales pentru copii.” Benavides a adăugat că sunt, „îndrăznesc să spun, ascunse”.

Benavides a sugerat că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA), care administrează VAERS, ascund cifrele reale ale deceselor copiilor vaccinați.

El a spus: „Dacă vârsta este documentată în mod corespunzător în rezumatul narațiunii, de ce nu s-ar lua o decizie managerială de a actualiza din punct de vedere etic un câmp de vârstă gol și de a corecta supravegherea solicitantului?

„Este opinia mea de expert în calitate de fost auditor al cererilor HMO, este posibil ca vârsta adecvată să fi fost populată în domeniul vârstei la depunere, dar în detaliile procesului de adjudecare, elementul de date din câmpul de vârstă a fost șters sau a dispărut.”

„Am un mort de 6 ani în brațe”

Rapoartele „vârsta necunoscută” identificate de Benavides sugerează numeroase avorturi spontane, decese fetale și decese ale bebelușilor. Există, de asemenea, mai multe rapoarte despre copii care au murit din cauza miocarditei sau stopului cardiac, sau care au murit subit. Alte rapoarte se referă la copiii sportivi care au murit sau copiii care au murit după vaccinare la școală.

Defenderul a analizat un eșantion de rapoarte privind decesul copiilor cu „vârsta necunoscută” în VAERS. „Am un mort de 6 ani în brațe; Vaccinul nu funcționează”, se arată într-un raport.

În unele cazuri, nou-născuții și copiii mici au murit.

 • Un copil de 12 zile de sex nespecificat din afara SUA a murit pe 9 martie 2022. Mama copilului, în vârstă de 36 de ani, primise o doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 9 iunie 2021, în timpul primului ei trimestru de sarcină. Potrivit raportului, „Copilul născut a murit pe 09 martie 2022 din cauza cardiomiopatiei . Fără istoric familial de afecțiuni cardiace. Toate cele trei vaccinuri primite în timpul sarcinii.”
 • Un băiețel de 5 luni a primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 17 aprilie 2021 și a murit pe 2 mai 2021.
 • fetiță de 2 ani a primit a doua doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 25 februarie 2021. La 1 martie 2021, „pacienta a suferit un fel de reacție adversă gravă. Raportul VAERS indică faptul că copilul a fost internat în spital din 14 februarie, ceea ce sugerează că s-ar putea să se fi îmbolnăvit de la prima vaccinare. În ciuda acestui fapt, cineva a administrat o a doua injecție copilului deja bolnav și suferind, ceea ce a făcut-o să moară” pe 3 martie 2021.
 • O femeie din Texas de vârstă nespecificată a primit prima doză de vaccin Moderna pe 31 ianuarie 2022. Potrivit raportului, ea „a avut diaree, scurgeri de lichid amniotic și sângerare vaginală în aceeași zi după prima doză”. Ulterior, „Mama a fost diagnosticată cu Cistită acută cu hematurie și ruptură prematură de membrane. Cinci zile mai târziu, a avut contracții, a mers la camera de urgență și a avut o naștere prematură .” Copilul a murit.

Mai mulți copii au murit și din cauza unor afecțiuni cardiace:

 • Un băiețel de 5 ani din afara SUA a primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 26 aprilie 2022. A avut dureri abdominale și a murit în urma unui stop cardiac trei zile mai târziu.
 • Un băiețel de 6 ani din afara SUA a primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 8 ianuarie 2022. A murit pe 15 ianuarie 2022, de miocardită și stop cardio-respirator.
 • Un băiat de 11 ani din afara SUA a primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 15 decembrie 2021. A murit cinci zile mai târziu din cauza „insuficiență respiratorie acută, iritabilitate, malformație cerebrală, stop cardiac, diaree”.
 • Un băiat de 13 ani a murit la trei zile după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer-BioNTech. Potrivit raportului, „Autopsia a arătat o inimă mărită și lichidul care înconjoară inima”.
 • Un băiat de 15 ani din afara SUA a primit a doua doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 24 noiembrie 2021 și a murit a doua zi. Potrivit raportului, „Băiatul a suferit dureri în piept la scurt timp după ce s-a întors acasă de la un centru de vaccinare”. Cu toate acestea, „medicii au spus că băiatul a murit din cauza diabetului”.
 • fată de 16 ani din afara SUA a primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 10 noiembrie 2021. Ea a murit din cauza „leziunilor cerebrale rezultate din insuficiență cardiacă acută și decompensare și hipoxie pe 18 decembrie 2021”.
 • O fată de 16 ani din afara SUA a primit un rapel Pfizer COVID-19 pe 27 decembrie 2021. Două zile mai târziu, ea a murit de „ embolie a arterei pulmonare cu stop cardiac”.
 • Un băiat de 17 ani din afara SUA a primit o doză de vaccin Pfizer-BioNTech „cu câteva zile” înainte de a muri. Potrivit raportului, „la momentul morții rezultatul testului D-dimer a fost ridicat”.
 • fată de 17 ani din afara SUA a primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 30 august 2021. La 9 septembrie 2021, „pacienta a suferit un stop cardiac și a murit”. Cu toate acestea, moartea ei a fost atribuită „contraceptivelor orale care au fost începute în iulie 2021”, în timp ce „nu a fost luată în considerare etiologia unui vaccin”.
 • Un băiat de 17 ani din afara SUA a primit un rapel Pfizer pe 16 iunie 2022, la școala sa. El „s-a confruntat cu slăbiciune generalizată și poftă slabă în iunie 2022, convulsii și stop cardiac în afara spitalului… pe 12 august 2022, enzime cardiace crescute și suspectat de miocardită pe 13 august 2022” și a fost internat. Potrivit raportului, el a semnat un ordin DNR (nu resuscitați) pe 18 august 2022 și a murit a doua zi. Nu este clar dacă era legal pentru el să semneze un DNR la vârsta lui în jurisdicția sa.

Rapoarte care implică decese fetale și nașteri morti:

 • femeie de 31 de ani din afara SUA a primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech în septembrie 2021, în timpul celui de-al doilea trimestru de sarcină. Potrivit raportului, sarcina ei a fost ulterior întreruptă la o dată nespecificată din cauza „stopului cardiac fetal”.
 • femeie de 33 de ani din afara SUA a primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech în iunie 2021. Potrivit raportului, „Mama a avut întrerupere legală de sarcină efectuată pe 04 septembrie 2021 pentru malformații severe… rezultatul fetal este o anomalie congenitală. .”
 • femeie de 34 de ani din Carolina de Sud a primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech în octombrie 2021, în timpul primului trimestru de sarcină. Potrivit raportului, „la o ecografie la 8 saptamani 4 zile bebelusul masura mic (aproximativ 7 saptamani) si avea un ritm cardiac mai mic, la o ecografie la 10 saptamani bebelusul a masurat 7 saptamani si 1 zi fara bataie a inimii, rezultand într-un avort spontan.”
 • femeie în vârstă de 35 de ani din Massachusetts a primit a doua doză de Pfizer-BioNTech în aprilie 2021. Potrivit raportului, „Bebeluşul a încetat să mai crească la 5 zile după vaccinare”, ceea ce a dus la un avort spontan.
 • femeie de 36 de ani din afara SUA a primit a doua doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 17 iunie 2021, în a opta săptămână de sarcină. Potrivit raportului, „Descoperirea unui defect cardiac la un făt care a dus la moartea acestuia”.
 • femeie din Texas de vârstă nespecificată a primit a doua doză de vaccin Moderna COVID-19 pe 22 septembrie 2021. Potrivit raportului, „coagularea la placentă/a făcut copilul să nu primească sânge; Bebelușul a decedat pe: 26 octombrie 2021.” Cu toate acestea, „Relația beneficiu-risc a mRNA-1273 nu este afectată de acest raport.”
 • O femeie din Texas de vârstă nespecificată a primit prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech pe 4 februarie 2021. Potrivit raportului, „Pe ecografie pe 20 februarie 2021, fătul a încetat să crească pe 09 februarie 2021 (8 săptămâni și 4 zile); nu au fost detectate bătăi ale inimii. Avortul spontan a avut loc pe 22 februarie 2021.”
 • femeie străină de vârstă nespecificată a primit a doua doză de vaccin Moderna pe 18 octombrie 2021. Potrivit raportului, nașterea mortii „a avut loc la aproximativ 30 de zile după ce mama a primit a doua doză”.
 • O femeie străină de vârstă nespecificată care se afla în a 40-a săptămână de sarcină a primit o doză de vaccin Pfizer-BioNTech la o dată nespecificată. Potrivit raportului, „ a doua zi fătul a murit ”.

Student atlet „Întotdeauna sănătos” printre copiii decedați enumerați în VAERS

Alte incidente enumerate cu o „vârstă necunoscută” au inclus o femeie care a suferit o creștere a ovarelor , moartea unei fete de 14 ani cu sindrom Guillain-Barré , o fată de 12 ani care a suferit „ moarte subită ” o fată de 14 ani găsită „ moartă în pat ”, o fată de 12 ani care s-a spânzurat în aceeași zi cu vaccinarea și un băiat de 17 ani care s-a sinucis la două zile după vaccinare.

Cel puțin trei rapoarte despre studenți-sportivi care au murit sunt incluse, de asemenea, printre rapoartele VAERS „vârsta necunoscută”, inclusiv un băiat de 13 ani „ întotdeauna sănătos ”, un băiat de 16 ani care a murit cu „o inimă anormal de mare”. ” și un băiat de 13 ani care a suferit „ spumă la gură ” și miocardită.

În alte cazuri, copiii au murit după ce au primit un vaccin COVID-19, în ciuda faptului că fac parte dintr-o grupă de vârstă care nu era autorizată la momentul respectiv să primească vaccinul .

Într-un alt caz, o adolescentă din afara SUA a suferit „reacții adverse” după prima doză de Pfizer-BioNTech în decembrie 2021, dar, în ciuda îngrijorărilor mamei sale, lucrătorii din domeniul sănătății „i-au cerut oricum să facă a doua injecție ”. A primit a doua doză pe 17 ianuarie 2022 și a murit a doua zi după ce a intrat în comă.

Deși o „autoritate de reglementare” a raportat incidentul către VAERS, raportul notează: „Nu sunt posibile încercări de urmărire”. Se pare că mai multe alte rapoarte au fost prezentate de organisme oficiale , dar VAERS susține că urmăririle sunt imposibile.

„Non-contactabil pare necinstit și o încălcare a unui fel de etică”, a spus Benavides. „Cu siguranță între FDA , CDC și producător, ar putea găsi spitalul sau instituția.”

Mai multe alte rapoarte de „vârsta necunoscută” capturate de Benavides au fost ulterior șterse din VAERS sau rezumatele lor scrise au fost eliminate.

Unele dintre acestea sunt rapoarte străine pentru care Autoritatea Europeană pentru Medicamente și Agenția de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor de Sănătate din Marea Britanie au solicitat eliminarea datelor din cauza nerespectării legilor europene privind confidențialitatea, a spus Benavides.

Cu toate acestea, pentru Benavides, „Această cantitate de ștergeri este pur și simplu prea mare și nedorită pentru presupusul cel mai bun sistem de farmacovigilență din lume, cu un proces de adjudecare foarte rezonabil de 4-6 săptămâni”.

Lasă un răspuns