Culturistă moartă subit la doar 36 de ani în urma dezvoltării unui cheag de sânge

Potrivit relatărilor, Goldani a cedat în urma unui cheag de sânge rezultat din complicațiile unei pneumonii.

Comunitatea culturismului deplânge pierderea Cintiei Goldani, o culturistă în devenire în Liga IFBB Pro, care locuia în statul brazilian Rio Grande do Sul. Vestea despre moartea ei tragică a apărut online pe 26 iunie 2024. Se pare că o embolie pulmonară cauzată de complicații ale unei pneumonii a dus la moartea ei, potrivit fitnessvolt.com. Autoritățile locale au dezvăluit că a fost transportată de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvată.

Ea a participat la Musclecontest Brazil Pro în 2023, obținând locul 10. Cu peste 22.000 de urmăritori pe Instagram, lui Goldani îi plăcea să împărtășească conținut publicului ei, în special actualizări despre evoluția fizică, mese și sesiuni de antrenament online.

În urma aflării veștii devastatoare, fanii au umplut secțiunea de comentarii de pe pagina ei pentru a-și transmite condoleanțe:

„Să ai o trecere lină, familia să fie mângâiată de Creator. O mare sportivă.”

„Dumnezeu să te primească, mergi în pace, campion.”

„Condoleanțe sincere întregii familii și prietenilor!”

„Odihnește-te în pace!”

„Nu te vom uita niciodata!”

„Încă nu cred asta. De la facultate la antrenament. Ai fost o luptătoare până la sfârșit! Fie ca trecerea ta să fie în lumină, ne vei lipsi enorm! Astăzi cerul primește o persoană care a strălucit oriunde a mers, odihnește-te în pace!”

De asemenea, partenerul ei, Gustavo Cesar, și-a transmis și el durerea:

„Cu acel zâmbet fericit și cu acea energie minunată, ai fost cea mai bună ființă umană pe care am întâlnit-o vreodată! Mi-aș dori să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, dar îți voi mulțumi în fiecare zi când voi vedea apusul…”

„Mulțumesc Cintia, ești făcută din iubire adevărată și Dumnezeu te-a dorit mai aproape de El și departe de răul acestei lumi”, a transmis el, prin Daily Mail.

Ea este ultima dintre o serie de tineri culturiști care au murit prea devreme. Cristhian Annes a murit la doar 34 de ani în așteptarea unui transplant de rinichi care să-i salveze viața. De asemenea, Kristyn Lia a murit tragic la 37 de ani, fără a fi dezvăluită cauza morții. Apoi, tânărul culturist Michael Chidozie și-a pierdut viața la vârstă de doar 26 de ani, după ce a fost împușcat de mai multe ori de soția sa.

Lasă un răspuns