Vaccinul promovat de Bill Gates în Africa a omorât mai mulți copii decât boala pe care încearcă s-o vindece

Oricine apără programul global de vaccinare Bill Gates / OMS trebuie să explice acest studiu: Mogensen și colab. 2017. Înainte de 2017, nici HHS, nici OMS nu au efectuat vreodată studiul vaccinat / nevaccinat (sau placebo) necesar pentru a stabili dacă vaccinul DTP de fapt produce rezultate benefice pentru sănătate. Vaccinul DTP a fost întrerupt în SUA și națiunile occidentale în anii 1990, în urma a mii de rapoarte despre deces și leziuni cerebrale.

Însă Bill Gates și surogatii săi, GAVI (Alianța pentru Vaccinare) și OMS, au făcut ca DTP să fie o prioritate pentru sugarii africani. 

Guvernul danez și Fundația Novo Nordisk au comandat acest studiu unei echipe formată din cei mai importanți experți din lume pentru vaccinarea africană. 

Cele mai importante două nume, Drs. Soren Mogensen și Peter Aaby, sunt ambii susținători ai vaccinării. Dar ei au fost șocați când au examinat ani de date dintr-un așa-numit „experiment natural” din Guinea Bissau, unde 50% dintre copii mor înainte de vârsta de cinci ani.

 În acea națiune din Africa de Vest, jumătate dintre copii au fost vaccinați cu vaccinul DTP la trei luni și cealaltă jumătate la șase luni. Dr. Mogenson și echipa sa au descoperit că cei vaccinati cu vaccinul DTP au murit de 10 ori mai multi decât copii nevaccinați. În timp ce copiii vaccinați au fost protejați de , Tetanus și Pertussis, ei erau mult mai sensibili la alte boli mortale decât copiii nevaccinați. Aparent, vaccinul le-a compromis sistemul imunitar. Datorită Gates, DTP este cel mai popular vaccin din lume.

Cercetătorii au sugerat că vaccinul DTP ucide mai mulți copii decât bolile pe care le vizează.

Nu ar trebui să examinăm istoricul lui Bill Gates în Africa înainte să-l lăsăm să dicteze ce medicamente trebuie să luăm? Ascultând criticile legitime drept „anti-vax”, mass-media evită dezbaterea onestă asupra multor studii condamnatoare, cum ar fi Mogensen.

Sursa: https://childrenshealthdefense.org/

Lasă un răspuns