„Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern, care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale”-Deputata Sara Cunial

Deputata Sara Cunial a rupt decretele stării de urgență ale premierului Conte în camera Deputaților din Parlamentul Italian. A izbucnit vineri la tribuna Camerei, spunând: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern, care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale”. 

Fusese oprită acum câteva zile în timp ce, cu mașina, mergea la mare, în Ostia. “Sunt aici din motive de afaceri”, a spus ea pentru poliție. Ieri, după acel episod, Sara Cunial a luat cuvântul în Camera Deputaților și la final a rupt decretele stării de urgență privind pandemia, în fața întregii audiențe.

„Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale”, a spus ea. „Parlamentul a fost înlocuit cu diferite grupuri de lucru, bombardamentul media a fost folosit pentru a manipula mintea italienilor, bazându-se pe teama de a muri și s-a instaurat cenzura pentru oricine îndrăznește să ridice capul. Zingaretti, luând exemplu din campania de vaccinare a Lombardiei care a provocat dezastrele pe care le plătim astăzi, s-a gândit bine să o impună și în Lazio, deși știind că există deja dovezi ample că vaccinările antigripale duc la aproape 40% din cazurile de Covid prin interferențe virale.

Deputata Sara Cunial a rupt decretele stării de urgență

„Toate aceste documente sunt neconstituționale, ele sunt simbolul autoritarismului din regimul mediatic în domeniul sănătății, pătat de sângele roșu al drepturilor noastre. Istoria nu iartă și într-o zi va trebui să explici _ referire la premierul Conte- de ce ai sacrificat Italia, vânzând toate informațiile noastre.”

Cunial – aleasă în regiunea Veneto, absolventă de chimie industrială, antreprenor agricol – era cunoscută în mișcarea antivaccin. În era precoronavirusului, ea a numit obligația de vaccinare – „un genocid”.

Cunial – așa cum am văzut – nu a renunțat la luptele sale. Pentru a se apăra, după verificările poliției în ajunul sărbătorilor de Paște, ea a scris:

„Am cerut ca legătura dintre virus și vaccinuri să fie aprofundată, deoarece astăzi există deja un studiu referitor la sezonul gripei 2017-18. Vaccinul antigripal crește riscul de a fi infectat cu coronavirus cu 36% și că tocmai în provinciile Brescia și Bergamo aceste vaccinări au fost administrate pe scară largă în lunile dinaintea stării de urgență. Am susținut că, într-un moment cu un interes atât de mare pentru sănătatea publică, principiul precauției trebuie păstrat înainte de a expune întreaga populație la 5G. Din acest motiv am fost la Roma. Un fapt foarte grav pe care nu voi omite să-l raportez celor responsabili. Adevărul nu poate fi amendat ».

Sursa:Corriere.it

Lasă un răspuns