In SUA: Spitale se închid din lipsă de pacienți, personal medical concediat

Așa-numita „criză” pandemică Coronavirus trece pe un plan secundar în fața unei crize mai grave din SUA în acest moment, și anume închiderea spitalelor și a camerelor de urgență, împreună cu medicii și asistentele, care sunt concediate, pe tot teritoriul SUA.

În primele etape ale focarului Coronavirus, mass-media oficială, sponsorizată de marile corporații, a promovat imagini ale spitalelor supraaglomerate, cadavre în pungi de plastic și alte detalii groaznice care au indus frică publicului.

În curând, însă, cetățenii din toată țara au început să meargă în aceste spitale pentru a vedea în mod direct aceste imagini oribile și au început să filmeze și să împărtășească pe social media ceea ce vedeau: spitale și camere de urgență fie goale, fie mai puțin aglomerate decât de obicei.

Astăzi, la sfârșitul lunii aprilie, nici măcar presa corporatistă nu poate nega că spitalele suferă din cauza lipsei de pacienți, întrucât majoritatea statelor au închis serviciile medicale „neesențiale” pentru a se concentra pe tratarea COVID- 19 pacienți.

Adăugând la faptul că fondurile federale de stimulare sunt îndreptate către tratamentele COVID-19, spitalele se vor concentra în mod evident pe tratamentele COVID-19 și, după cum am raportat anterior, personal medical expune faptul că oricine intră pe ușa spitalului se presupune a fi pacient COVID-19 indiferent dacă este testat sau nu.

Ca urmare, multe spitale suferă financiar, se confruntă cu închiderea și încep să își elibereze personalul medical, pentru că, în afară de poate New York City, nu există suficient de mulți pacienți COVID-19 pentru a menține tot personalul.

Prin urmare, dacă suferiți de altceva decât COVID-19 și aveți nevoie de servicii la cameră de urgență sau în spital, precum cancer, hipertensiune arterială sau orice altă boală non-respiratorie, riscați să nu puteți beneficia de tratament.

Deci, ce poți face? Trebuie să minți destul de mult și să le spui medicilor sau asistentelor că bănuiești că ai putea fi infectat cu COVID-19. Asta vă oferă un bilet gratuit, toate cheltuielile plătite, acces la servicii spitalicești.

În consecință Spitalul Beaumont Health din Michigan concediază 2.475 de lucrători, reducând permanent 450 de locuri de muncă, iar Spitalele din Statul Maine au pierdut 250 de milioane de dolari pe lună în timpul coronavirusului, pandemiei COVID-19.

Clinica Oregon a concediat 820 de lucrători în zona Portland.

Sursa: healthimpactnews.com

Lasă un răspuns