De unde are guvernul suma asta? Pe 20 martie, Comisia Europeană a direcționat către România 1 MILIARD DE EURO pentru “criza” de coronavirus cu toate că România nu se confrunta nici în martie și nu se confruntă nici acum cu o situație pandemică, nici măcar în statisticile oficiale bazate pe cifre false.

Comisia Europeană, tovarășă bună cu OMS care este finanțată de mamuții industriei farmaceutice, are buzunarul gros așa că a avut de unde să dea banii de mită pentru sponsorizarea pandemiei de înșelătorie.

De ce?
Pentru că 0MS i-a ordonat deja guvernului României să ne vaccineze ca pe vite, în ultimul acord de colaborare semnat pe 7 aprilie de Nelu Tătaru. Altfel, nu primeau ei 1 miliard de euro doar pe ochi frumoși. Miliardul este mita primită de interlopii din fruntea țării ca să-i păcălească pe românii să ceară disperați vaccinuri și să aibă Big Pharma cui să i le vândă în curând.

Cei care au de pus în scenă toată piesa cu C0V1D-ul și vaccinarea – adică trepădușii industriei farmaceutice, massmedia, influencerii, bloggerii, agențiile de PR, copywriterii, art directorii și alte personaje sinistre care participă la show-ul din România, înghit mult capital. Așa că, cineva trebuie să le umple buzunarele iar banii trebuie să-i primească și ei înainte de show, așa cum îi primesc și lucrătoarele sexuale (ca să fim politically corecți).

Klauschwitz și aghiotanții lui principali și-au luat deja partea.
Acum, din miliardul ăla se-aruncă 40 de milioane de ciosvârte și la executanți.

Medicii trebuie să facă acte false, la comandă, în continuare iar șpagă nu mai au de unde lua „săracii” că li s-a dat ordin să refuze pacienții cu probleme reale, pe motiv de pseudopandemie. Influencerii trebuie să fluture statistici din burtă și să nască materiale motivaționale de impresionat instabilii emoțional. Massmedia trebuie să behăie a panică în continuare, să dea știri din burtă și să facă reportaje fictive despre „dezastrul” coronavirusului.
Nu „muncește” nimeni pe gratis.

Așadar, din miliardul de Euro de la Big Pharma, 40 de milioane merg la goarnele interlopilor din fruntea miorițelor. Goarne care au misiunea de a continua să spele creierele ipohondrilor și paranoicilor care #STAUÎNCASĂ, poartă măști ca inepții și zbiară după vaccinuri pentru un virus pe care nu-l găsim decât în statistici imaginare sau în știrile ălora care-și așteaptă acum ciolanul, cu saliva scursă până la genunchi.

Iar, majoritatea românilor, mor de foame în casă, se holbează ca orbeții la același film prost pe toate posturile TV și online, mai au un pic și se spală pe mâini cu săpun de rufe, în timp ce guvernul învârte cu milioanele de euro ca să-i ia la mișto în continuare. Probabil că o parte din sumă e luată chiar din buzunarul contribuabililor și din donațiile venite de la adepții teleghidați ai covidului.
Măcar de-ar cere românul 2000 de Euro de căciulă din miliardul ăla dar, există mari șanse să nu ia banii ăștia decât dacă are vreo rudă pe care s-o declare moartă de C0V1DI9 ca să se mai umfle numărul victimelor.

Articol 1: paginademedia.ro

Wall-Street ne spune că este vorba de 200 milioane RON pentru susținerea campaniei de Fake News: wall-street.ro

Articol 2: digi24.ro

Lasă un răspuns