Așa-zisa Pandemie cu Covid-19 este o fraudă uriașă, întreținută de mass-media cu scopul de a instaura FRICA

Un expert al Organizaţiei Naţiunilor Unite rupe tăcerea şi face dezvăluiri cutremurătoare despre pandemia de coronavirus. Totul este o fraudă mondială cu scopul de a controla populaţia prin frică.

Jurnalistul Mădălin Augustin Ionescu a realizat un interviu cu Expertul ONU, Călin Georgescu, despre Pandemia cu Covid-19.

Călin Georgescu a afirmat că pandemia are rolul de a instaura frica în lume şi că este menţinută cu ajutorul mass media.

La un prim steag fals, mulţimea a cedat, s-a predat şi a renunţat la libertate. Piesa de rezistenţă se numeşte frica şi pe scurt, această asa zisă pandemie, este o fraudă de promportii gigantine, care e întreţinută de media, care lucrează împreună cu guvernele  pentru a întreţine şi instaura frica, vorbesc la nivel internaţional.

Sănătatea înseamnă libertate, totul se construieşte pe această afirmaţie. În momentul în care nu eşti liber, nu ai cum să fii sănătos. Pierdem masiv din umanitate, este un haos în care omenirea a căzut într-o corectitudine politică permanentă şi un relativism moral. Piesa de bază pe care trebuie să fie cunoscută este că totul în această lume înseamnă energie, informaţie, vibraţie şi frecvenţă. Unii o ştiu şi o folosesc pentru întărirea în corpului lor şi să îşi crească încrederea în sine, alţii o folosesc împotriva oamenilor. Oamenii şi-au dorit întodeauna puterea. Frica este hrana principală a politicienilor. Poţi să menţii oamenii în control, prin frică. Frica se manifestă în momentul în care le arăţi un duşman. Acest virus, poate să fie o gripă mai puternică. Un virus nu poate să sară la 1 -2 m, deci categoric este o farsă. Aceste măşti nu protejează nimic….” a declarat Călin Georgescu.

Interviul integral îl puteţi urmări aici: https://fb.watch/1SUfcCsQsy/

Lasă un răspuns