”Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu va însemna sfârşitul greutăţilor. Nu se va încheia niciodată. Te vor obliga să te vaccinezi, dar vei fi tot în arest. OMS spune că obiectivul nu este vaccinul ci reorganizarea societăţii.”

Mai întâi ni s-a spus că ne vom întoarce la viaţa obişnuită când spitalele nu vor mai fi pline şi curba va fi aplatizată. Curba a rămas plată şi în unele locuri nici nu s-a format. Apoi ni s-a spus că vom reveni la normal când vom avea un vaccin. Totul va fi bine când ne vom putea vaccina împotriva covid-19. Asta ne-au spus şi încă ne spun autorităţile. Statul Virginia ne-a spus că vaccinul, când va fi disponibil, va fi obligatoriu. Nu toate vaccinurile sunt obligatorii, precum cele pentru hepatită şi HIV. Nici cel pentru meningită, în ciuda faptului că meningita omoară mult mai mulţi studenţi decât coronavirusul.

Ni se spune că atunci când vom avea un vaccin totul va fi bine. Acum s-au răzgândit din nou. Conform OMS, chiar dacă vom avea un vaccin, nu va însemna sfârşitul greutăţilor. Nu se va încheia niciodată. Te vor obliga să te vaccinezi, dar vei fi tot în arest. OMS spune că obiectivul nu este vaccinul, ci reorganizarea societăţii. “Nu putem şi nu ne vom întoarce la cum erau lucrurile înainte.”, este un citat din liderul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, dr. Tedros.

Pretexte suficient de bune pentru controlul social al maselor

„Crize”, care pot fi folosite pentru a şunta democraţia şi a obliga oamenii lipsiţi de putere să asculte de ei. Acum are logică. V-aţi întrebat de ce autorităţile consideră coronavirusul o criză majoră de sănătate publică, dar nu şi sinuciderile sau drogurile? Acesta e motivul. Când o mamă de 16 ani moare în urma unei supradoze, dr. Tedros şi Bill Gates nu devin mai puternici. Moartea ei este inutilă pentru ei, aşa că nu le pasă. Dacă ai vrea să îmbunătăţeşti viaţa oamenilor, ai privi lucrurile diferit şi ai ajunge la alte concluzii cu privire la pandemie.

OMS nu a făcut nimic pentru a-l opri, ci doar a contribuit la dezinformare. Astea sunt faptele. La ce concluzie poate ajunge un om raţional în urma lor?

Cea mai importantă organizaţie publică de sănătate a eşuat în mod intenţionat. OMS este coruptă radical. Asta e a doua lecţie. Dar nimeni nu vorbeşte despre asta. Când i-aţi auzit ultima dată pe Bill Gates sau dr. Tedros spunând asta? Niciodată şi nici n-o vor spune, fiindcă nu au niciun beneficiu de pe urma recunoaşterii lor.

Iată încă o informaţie pe care n-o veţi vedea la televizor. Cu mai puţin de o lună în urmă, pe 31 iulie, CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor) din Atlanta, instituţie importantă, finanţată de guvernul federal, a transmis informaţii inspectoratelor sanitare pentru cei infectaţi cu coronavirus pentru a împiedica răspândirea. Într-o notă de subsol CDC recunoaşte că cercetătorii nu au găsit dovezi că “masca ofera vreo protecţie împotriva coronavirusului”. În analiza răspândirii viusului, CDC recomandă să nu se ţină cont dacă oamenii poartă sau nu mască. Cu alte cuvinte, purtarea măştii poate fi complet irelevantă pentru răspândirea virusului.”

https://youtu.be/HQ9aNX0Lz84

Sursa:oficialmedia.com / video: Prodocens Media

Lasă un răspuns