Guy Crittenden :

Timp de 25 de ani am fost redactorul unei reviste comerciale premiate, numită HazMat Management, care a acoperit subiecte precum prevenirea poluării și respectarea legilor de sănătate și siguranță.

Am publicat în mod obișnuit articole despre măști, mănuși, aparate de respirat și alte forme de echipament de protecție individuală (EIP).

Aceste măști sunt complet inutile împotriva unui virus și sunt, de asemenea, foarte periculoase. OSHA nu va accepta niciodată ca o persoană cu o astfel de mască, să o poarte pentru mult timp.

Respirarea propriilor resturi virale este periculoasă pentru sănătate, iar lipsa de oxigen pe care o suferă copiii purtând astfel de măști toată ziua, va provoca cu siguranță leziuni ale creierului.

Ce urmează să vă împărtășesc a fost menționat și în cea mai recentă ediție a programului Del Bigtree The Highwire atunci când doi experți în mască OSHA au vorbit despre faptul că tipurile de măști pe care oamenii le poartă nu au fost niciodată (niciodată!) concepute să fie purtate pentru perioade lungi de timp, iar acest lucru este foarte dăunător.

Masca tipică albastră descrisă în fotografie conține teflon și alte substanțe chimice.

Măștile sunt „sterilizate” cu oxid de etilenă – un cancerigen cunoscut. Mulți profesori din diferite consilii școlare au experimentat simptome semnificative, ca rezultat direct al efectelor acestei substanțe chimice.

Măștile conțin PTFE (Politetrafluoretilenă) care formează teflon împreună cu alte substanțe chimice, respirația acestora pe perioade îndelungate poate duce la cancer pulmonar.

Ele nu fac nimic pentru a opri răspândirea unui virus, iar știința virologiei înțelege acum că virușii nici măcar nu sunt răspândiți de la o persoană la o altă persoană.

Știu că sună incredibil, dar atunci când virusul este în aer, îl respiri, nu există nicio modalitate de a împiedica acest lucru, iar dacă ai un sistem imunitar puternic, vei fi bine ,iar dacă aveți un sistem imunitar slab, veți avea efectele sistemului imunitar care lucrează pentru a restabili echilibrul în metabolismul dumneavoastră.

Sunteți conștient de faptul că sălile de operație sunt de fapt dotate cu oxigen suplimentar, pentru a compensa reducerea debitului de oxigen de la purtarea măștii?

Este un caz penal să forțezi copiii să poarte măști toată ziua

În opinia mea, este un gest criminal să forțezi copiii să poarte măști toată ziua. Lăsând deoparte efectele psihologice foarte reale, vom avea o generație de copii afectați cerebral.

Ai auzit vreodată expresia „Nu a avut suficient oxigen la naștere?” Aceasta este o glumă în detrimentul unei persoane cu probleme psihice, dar asta facem literalmente.

Și ni se spune că trebuie să „ne păstrăm în siguranță”! Acest lucru ni se spune de către medicii care de fapt nu știu despre măști și laicii care nu au nicio idee.

Așadar, puteți alege să mă credeți sau nu, dar am fost redactor pentru un sfert de secol al unei reviste care avea un puternic mandat de securitate și sănătate în muncă și vă pot spune că masca purtată în prezent de guvernele și întreprinderile private nu oferă niciun beneficiu pentru sănătate, în niciun caz nu vă protejează pe dumneavoastră sau pe oricine altcineva de vreun virus și, de fapt, vă dăunează.

NOTĂ DE ÎNCHEIERE: CDC și OMS au recunoscut că persoanele asimptomatice nu răspândesc virusul, astfel încât purtarea măștilor de astfel de persoane este inutilă.

Sursa:https://neverb4.net/is-your-mask-giving-you-lung-cancer/

Lasă un răspuns