Bill Gates a refuzat vaccinarea copiilor săi

Cei trei copii ai lui Bill Gates, Jennifer, Phoebe și Rory, NICIODATĂ nu au primit vaccinuri și sunt acum adulți tineri sănătoși

Cea mai proastă decizie medicală pe care o poate lua un părinte al unui nou-născut este aceea de a permite medicilor și asistentelor medicale să compromită grav sistemul imunitar al sugarului lor injectându-i neurotoxine cunoscute , proteine ​​străine și agenți cancerigeni precum mercur, formaldehidă, celule renale de maimuță , viruși de la porci și celule modificate genetic din avorturi umane. De aceea, miliardarul Bill Gates, infamul și insidiosul mogul Microsoft, a refuzat să își vaccineze copiii, chiar în timp ce promovează vaccinuri toxice în întreaga lume.

Este adevarat. Fostul medic al lui Gates, din Seattle, în anii 1990, a spus: „Nu știu dacă i-a vaccinat ca adulți, dar vă pot spune că a refuzat să-i vaccineze în copilărie”. Știm acest lucru pentru că citatul a fost preluat de la medicul lui Gates în timpul unei conversații la un simpozion medical , care a provocat tulburare în rândul medicilor, care au acuzat medicul lui Gates că a încălcat confidențialitatea medic-pacient (chiar dacă este un „zonă gri” pentru că vorbea cu alți medici în mod privat). Totuși, era prea târziu – adevărul a ieșit la iveală, iar acum lumea cunoaște ipocrizia supremă a Elitei care împinge în mod radical vaccinurile ca „sfântul graal” al medicinei, în timp ce introduce otrăvuri în sângele și țesutul muscular al propriilor copii, știind bine riscul ridicat de efectele secundare adverse, care depășește cu mult orice beneficiu posibil.

Părerea lui Bill Gates despre vaccinuri atunci când este vorba de copiii lui-potrivit fostului său medic :

„ Sunt copii frumoși, cu adevărat înțelepți și plini de viață și a declarat că ar fi bine să rămână așa cum erau; nu aveau nevoie de niciun vaccin. ”

Potrivit TruthWiki -Gates a mers chiar atât de departe încât a finanțat tehnologiile care sunt concepute pentru sterilizarea în masă, pentru a aborda problema populației lumii. ”

Potrivit unui studiu, cele mai bogate familii din California NU își vaccinează copiii,pentru că nu doresc să riște să primească autism din vaccinuri,  inclusiv poliomielita, malaria, MMR.

Acum, Bill Gates și Fundația sa coruptă împing vaccinuri experimentale, netestate, împotriva malariei pe africani nevinovați din Kenya, Ghana și Malawi. Criticii țipă că totul face parte dintr-o schemă de depopulare și s-a descoperit că unele vaccinuri, inclusiv tetanosul, conțin substanțe chimice care sterilizează fetele tinere .

„Misiunea” lui Bill Gates de a proteja populațiile lumii a treia de boli prin vaccinarea în masă este contrară propriilor acțiuni personale.

Sursa :vaccineinjurynews.com

Lasă un răspuns

Previous post În 2030 nu veţi mai poseda nimic, veţi închiria tot şi veţi fi fericiţi! Viziunea „Marii resetări” asupra viitorului
Next post Proiect care modifică legea privind securitatea naţională a României, adoptat tacit în Camera Deputaților