Danemarca: Legea pentru vaccinare forțată a fost abandonată, după proteste publice

„Legea epidemiei” ar fi dat guvernului danez puterea de a adopta măsuri obligatorii de carantină împotriva oricui este infectat cu o boală periculoasă, dar măsurile referitoare la vaccinări au fost cele care au provocat cea mai mare revoltă în rândul  populației.

În Danemarca, guvernul național a propus o nouă lege epidemică care include dreptul de a efectua examinări fizice forțate, necesită izolare și permite vaccinarea fizică de constrângere îndrumată de poliție.

În luna martie, parlamentul a adoptat o nouă lege cu privire la epidemii, care include dreptul autorităților de a proceda la examene fizice cu forța, de a oblige intrarea în izolare și de autoriza vaccinarea sub constrângere fizică, cu ajutorul poliției, scrie Zero Hedge.

În virtutea acestei legi, Autoritatea daneză de sănătate putea defini „grupuri de persoane care trebuie vaccinate pentru a îndigui și a elimina o maladie periculoasă”

„Cei care refuză pot – în anumite situații – să fie constrânși prin metode fizice, cu recursul poliției”, cu toate că la ora actuală nu există încă un vaccin împotriva Covid-19.

După nouă zile de proteste consecutive împotriva noii legi, aceasta a fost abandonată.

Având în vedere un vaccin împotriva coronavirusului, guvernele din întreaga lume iau în considerare măsuri punitive împotriva celor care refuză să îl ia.-potrivit evz.ro

Lasă un răspuns

Previous post Ion Cristoiu consideră că în America va câștiga cine are mai multe Legiuni. „Criza din America ne afectează prin slăbirea puterii de intimidare a dușmanilor României”. Corneliu Vlad: „Trump a fost lovit, poate fatal, de presă”
Next post Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: „Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice”. Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții”