Testele PCR desființate de Justiția din Portugalia: „nesigure și ilegale pentru deciziile de carantinare”

PCR a fost inventată ca o modalitate de a crea copii ale materialului genetic. Nu a fost niciodată menit să fie un instrument de diagnostic.

O instanță de apel portugheză a decis că testele PCR nu sunt fiabile și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor numai pe baza unui test PCR.

Curtea a declarat că fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate și de încărcătura virală prezentă. Citând pe  Jaafar și colab. 2020 , instanța concluzionează că:

dacă cineva este testat prin PCR ca pozitiv atunci când se utilizează un prag de 35 de cicluri sau mai mare (așa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca respectiva persoană să fie infectată este mai mică de 3% și probabilitatea ca rezultatul menționat este un fals pozitiv este de 97%.

Instanța mai menționează că pragul de ciclu utilizat pentru testele PCR care se fac în prezent în Portugalia este necunoscut.

Ciclurile de prag utilizate în testele PCR în India sunt cuprinse între 37 și 40, ceea ce face ca fiabilitatea testului PCR să fie mai mică de 3% și rata fals pozitivă să ajungă la 97%.

Acest caz se referea la faptul că patru persoane au fost puse în carantină de către Autoritatea Regională de Sănătate. Dintre aceștia, unul a fost testat pozitiv pentru COVID folosind un test PCR; celelalte trei au fost considerate a fi supuse unui risc ridicat de expunere.

În consecință, Autoritatea Regională pentru Sănătate a decis că toate cele patru sunt infecțioase și prezintă un pericol pentru sănătate, ceea ce impunea ca acestea să fie izolate.

Rezumatul instanței :

Având în vedere câtă îndoială științifică există – așa cum au exprimat experții, adică cei care contează – cu privire la fiabilitatea testelor PCR, având în vedere lipsa informațiilor referitoare la parametrii analitici ai testelor și în absența diagnosticului unui medic care să susțină existența infecție sau risc, nu există nicio modalitate în care această instanță să poată stabili dacă C a fost într-adevăr un purtător al virusului SARS-CoV-2 sau dacă A, B și D au prezentat un risc ridicat de expunere la acesta.

Testele standard ale coronavirusului aruncă zilnic un număr imens de cazuri pozitive. Aceste teste se fac pe baza  protocoalelor OMS defecte,  care sunt concepute pentru a include și cazuri de fals pozitiv.

Acest fapt despre falsele pozitive ale testelor PCR a fost remarcat pentru prima dată în public de Dr. Beda M. Stadler, biolog elvețian, profesor emerit și fost director al Institutului de Imunologie de la Universitatea din Berna.

Deci, dacă facem un test PCR corona pe o persoană imună, nu este detectat un virus, ci o mică parte sfărâmată a genomului viral. Testul revine pozitiv atâta timp cât au rămas mici părți sparte ale virusului. Corect: Chiar dacă virusurile infecțioase sunt de mult moarte, un test corona poate reveni pozitiv, deoarece metoda PCR înmulțește chiar și o mică parte din materialul genetic viral suficient [pentru a fi detectat].

Anterior,  protocolul de testare al OMS a fost chiar pus la îndoială de către autoritatea națională de sănătate din Finlanda . OMS a cerut țărilor să testeze  cât mai mulți pacienți posibil  pentru coronavirus.

Autoritatea națională de sănătate din Finlanda a declarat că testarea persoanelor cu simptome ușoare ar fi o risipă de resurse si de asistență medicală.

Într-o dezvăluire surprinzătoare, șeful securității sănătății din Finlanda, Mika Salminen a respins recomandările OMS, spunând că  OMS nu înțelege pandemiile  și că protocolul lor de testare a coronavirusului este ilogic și nu funcționează.

Sursa:greatgameindia.com

Lasă un răspuns