Coronavirusul „cea mai mare farsă din istorie”-declara Doctorul Patolog canadian Roger Hodkinson

Dr. Roger Hodkinson este fostul președinte al comitetului Colegiului Regal al Medicilor și Chirurgilor din Ottawa, a fost CEO al unui mare laborator medical privat din Edmonton, Alberta, iar în ultimii 20 de ani a ocupat funcția de președinte al unui cabinet medical Compania de biotehnologie cu sediul în Carolina de Nord. Este un specialist medical în patologie, care include virologia, s-a format la Universitatea Cambridge din Marea Britanie – este perfect poziționat să vorbească pe această temă.

Într-o reuniune recentă a Comitetului și Serviciilor Publice din Consiliul Municipal Edmonton, dr. Hodkinson spune: „Concluzia este că există o isterie publică complet nefondată condusă de mass-media și politicieni. Este revoltător. Aceasta este cea mai mare farsă aplicata vreodată unui public nestiutor.

Covid 19 nu este altceva decat un sezon de gripa. Acesta nu este Ebola. Nu este SARS.

Este o politica medicala si un joc foarte periculos. Hodkinson subliniază în continuare că nu este necesară nici o acțiune de niciun fel, în afară de ceea ce s-a întâmplat în sezonul gripal de anul trecut: „Dacă ne-am simțit rău, am rămas acasă, am luat supă de tăiței de pui, nu am vizitat bunicii, ne-am întors la muncă; nu am avut nevoie de nimeni să ne spună asta. „

„MASCA ESTE CU TOTUL INUTILĂ”

„Măștile sunt cu totul inutile. Nu există nici o bază de dovezi pentru eficacitatea lor.”

„Măștile de hârtie și măștile din țesătură sunt pur și simplu semnalizarea supunerii. Nici măcar nu sunt purtate eficient, de cele mai multe ori. Este cu totul ridicol. Văzându-i pe acești oameni nefericiți, fără educație – nu spun asta într-un sens peiorativ – plimbându-se ca niște șoareci, care se supun fără nici o bază reală, celor care le cer să își pună masca pe față. ”

„DISTANȚAREA SOCIALĂ ESTE DE ASEMENEA INUTILĂ”

„ÎNCHIDEREA ȘCOLILOR ȘI AFACERILOR AU AVUT CONSECENȚE TERIBILE”

„REZULTATELE POZITIVE ALE TESTULUI NU ÎNSEAMNĂ O INFECȚIE CLINICĂ”

De asemenea, medicul a criticat lipsa de fiabilitate a testelor PCR, menționând că „rezultatele pozitive ale testelor nu înseamnă, o infecție clinică” și că toate testele ar trebui să se oprească deoarece numerele false „conduc isteria publică”.

Hodkinson a spus că riscul de deces în provincia Alberta pentru persoanele cu vârsta sub 65 de ani este „1 din 300.000” și că este pur și simplu „revoltător” închiderea societății pentru ceea ce medicul a spus „ doar o gripă. ”

„Inchiderea afacerilor, înmormântări si nunți anulate – este pur și simplu scandalos, este doar o altă gripă și oamenii trebuie să se gândească la asta. ”

Holdkinson : „Lasa-ti oamenii să ia propriile decizii. Ar trebui să fiți complet în afara afacerii medicinii. Sunt absolut revoltat că acest lucru a atins acest nivel. Ar trebui să se oprească mâine.”
Sursa : electroverse.net

Lasă un răspuns

Previous post Testele PCR desființate de Justiția din Portugalia: „nesigure și ilegale pentru deciziile de carantinare”
Next post Cine nu se vaccinează va fi exclus social! Trebuie luptă până la sânge pentru a bloca legea vaccinării obligatorii