Riscurile asupra sănătății ale tehnologiei 5G – Războiul dintre tehnologie și ființele umane

   Peste 180 de oameni de știință și medici din aproape 40 de țări avertizează lumea cu privire la riscurile 5G pentru sănătate. Răspunsul acestor oameni de știință la „Rezoluția 1815 a Consiliului Europei” (https://ehtrust.org/wp-content/uploads/Scientist-5G-appeal-2017.pdf ) o explică destul de succint:

Noi, oamenii de știință subsemnați, recomandăm un moratoriu asupra lansării celei de-a cincea generații, 5G de telefonie mobilă până când potențialele pericole pentru sănătatea umană și mediul înconjurător vor fi investigate pe deplin de oameni de știință independenți de industrie. 5G va crește substanțial expunerea la câmpuri electromagnetice cu frecvență radio (RF-EMF) foarte mare… și s-a dovedit a fi dăunător pentru oameni și mediu.”

5 G provoacă o listă lungă de riscuri potențiale pentru sănătate. „Cancerul 5G” (https://humansarefree.com/?s=5G+Cancer ) poate fi de fapt unul dintre ele. Din această preocupare, orașele Bruxelles și Geneva au blocat chiar procesele și au interzis upgrade-urile la 5G. Diferența dintre 4G și 5G în termeni de gigahertz (GHz), unitatea de curent alternativ (AC) sau unde electromagnetice (EM) care afectează viteza de transmisie a dispozitivelor, este semnificativă.

Înainte de 2G, 3G, frecvențele radio erau benigne. Nu ne-am îngrijorat niciodată dacă emisiile noastre radio în timp, ne-ar prăji sau nu creierul. Din păcate, odată ce conceptul de tehnologie „G” fără fir a fost inițiat, am început să expunem publicul global la frecvențe asemănătoare cu microundele la 1 miliard de cicluri pe secundă, adică 1 GHz. Oamenii, animalele și mediul înconjurător sunt toate expuse riscului de ani de zile. În timp ce 4G a fost destul de rea, 5G duce jocul la un nivel cu totul nou de nebunie.

Când se lansează 5G, acesta va fi primul test real asupra ființelor umane efectuat vreodată. Acest lucru este fără precedent pentru o lansare tehnologică publică atât de largă. În timp ce lungimile de undă ale 4G se deplasează de-a lungul suprafeței pielii, undele milimetrice ale 5G sunt mai insidioase. Când sunt emise lungimi de undă 5G, pielea noastră le va absorbi automat, ceea ce va determina în mod natural creșterea temperaturii pielii și a creierului din zona de contact. https://humansarefree.com/2019/02/the-millimeter-waves-used-by-5g-will-be-highly-absorbed-by-the-skin.html

În timp ce majoritatea directorilor din industria wireless utilizează lista lungă de probleme legitime de sănătate 5G, majoritatea oamenilor de știință cred că publicul este în pericol.

5G cauzează cancer?

Mulți oameni de știință înțeleg că radiațiile electromagnetice care scurg prin ușile cuptoarelor noastre cu microunde sunt cancerigene și, prin urmare, pot provoca cancer. Majoritatea acestor oameni de știință cred, de asemenea, că aceste unde sunt mutagene, adică schimbă structura ADN a ființelor vii. Lansarea 5G va fi asemănătoare cu pornirea cuptorului cu microunde, deschiderea ușii și lăsarea activată pentru tot restul vieții. Există un motiv bun pentru care sute de oameni de știință iau măsuri împotriva industriei wireless.

 Industria wireless nu construiește doar o infrastructură care oferă descărcări mai rapide; construiește un cuptor cu microunde global. Da, turnurile și mini-stațiile 5G sunt extrem de periculoase. Nu numai că undele milimetrice mai scurte sunt mai periculoase pentru ființele umane, datorită intensității tehnologiei, dar vor necesita și milioane de mini turnuri celulare decât înainte, potențial un turn pe 2 până la 8 case.

Aceasta înseamnă că expunerea la radiații RF a ființei umane nu numai că va crește, dar va crește și exponențial în câteva luni. Aceste turnuri nu sunt doar periculoase; sunt letale – și ar trebui considerate o crimă împotriva umanității.

Riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G

Radiațiile fac un lucru major ființelor umane și animalelor – ne distruge ADN-ul, fie prin forțarea mutațiilor ADN-ului, fie prin uciderea unor grupuri specifice de celule, toate ducând la cancerhttps://www.gaia.com/video/creating-emf-free-oasis-jeromy-johnson

Conform unor studii ale oamenilor de știință independenți, iată la ce să vă așteptați dacă experimentați o expunere prelungită la radiații:

·        Greaţă

·        Umflătură

·        Pierderea părului

·        Scăderea apetitului, inclusive sexual și moartea spermatozoizilor

·        Energie slabă

·        Stare generală de rău

·        Măduva osoasă deteriorate

·        Organe deteriorate

·        Depresie profundă

·        Confuzie

·        Infecții

·        Incapacitate și moarte

Guvernul american ştie de aceste riscuri cel puţin încă din 1971, când Comandamentul Maritim pentru Cercetare şi Dezvoltare Medicală a publicat o bibliografie ce conţinea 3.700 de referiri la aproximativ 100 de efecte biologice şi clinice atribuite radiaţiei cu microunde şi radiaţiei de radiofrecvenţă.

Descoperiri recente, precum cele ale Programului Naţional pentru Toxicologie din SUA (NTP) pentru anul 2018, au coroborat descoperirile unor studii bine concepute pentru cancer la inimă şi creier ce au implicat persoane expuse timp de 10 ani sau mai mult la radiaţie celulară de la turnuri de telefonie mobilă sau telefoane mobile. Toate au căzut de acord: radiaţia pulsatorie de radiofrecvenţă generează cancer.

Cum să vă protejați împotriva radiațiilor 5G

Spirulina, iarba de grâu, vitamina C natural și suplimente similare sunt forme consumabile de lumină solară, care ne vor îmbunătăți întotdeauna sănătatea și ne vor ridica vibrațiile.

Yoga, meditația, mantrele și alte forme de rugăciune pot fi, de asemenea, benefice în protejarea energiilor noastre vitale. În timp ce frica ne poate slăbi câmpurile electromagnetice, dragostea, intimitatea și vulnerabilitatea socială le pot întări. Cel mai important lucru pe care îl putem face este să ne concentrăm pe îmbunătățirea stării noastre de sănătate, a stărilor de spirit și a expunerii la natură. Avem întotdeauna controlul viitorului nostru, chiar dacă publicul larg se îndreaptă într-o altă direcție. Iată câteva idei pentru a vă oferi o șansă de luptă:

1. Nu locuiți lângă un turn celular sau o mini-stație.

    2. Cumpărați un scut EMF și continuați să măsurați nivelurile de radiații la mai puțin de 100 de metri de casa dvs.

    3. Mănâncă sănătos și ia suplimente care stimulează imunitatea.

    4. Petreceți mult timp în pădure.

    5. Abțineți-vă de la utilizarea telefonului mobil pentru perioade lungi de timp, inclusiv să nu vă păstrați niciodată telefonul mobil în dormitor, închideți-l noaptea.

    6. Când călătoriți cu telefonul mobil, păstrați-l într-o pungă de protecție EMF.

    7. Luați în considerare achiziționarea unor orgonite, care se pare că împrăștie câmpurile electromagnetice și le transformă în cele benefice. Dr. Wilhelm Reich a dezvoltat acest compozit unic.

    

8. Educați-vă continuu despre industria wireless și despre sprijinul guvernului global al acestui demențial proiect.

    9. Rămâneți puternic, evitați frica și continuați să vă îmbunătățiți vibrațiile prin gândire pozitivă, iertare și atenție sporită față de sănătatea mentală, emoțională și fizică.

   10. Lângă casa dvs. să aveți copaci mari, bătrâni, aceștia atenuează foarte mult din câmpurile EMP.

Controlul mental al MK Ultra este desfășurat prin propaganda presei de masă și a politicienilor mincinoși și se poate vedea clar că isteria COVID este inamicul invizibil pe care îl folosesc tiranii pentru a împinge înainte Agenda 21 a Națiunilor Unite și a avansa Agenda 2030. Mai jos este o infografică care oferă planul în 12 etape al utilizării unui „virus” practic nedovedit pentru a crea Noua Ordine Mondială și este în progres, cu excepția cazului în care oamenii îl opresc.

Pe măsură ce lumea se aruncă în sărăcie, superbogații de top s-au îmbogățit fără precedent, în valoare de 10 trilioane de dolari, datorită CoVid-19. În timp ce tu și cu mine devenim mai slabi, superbogații au făcut un salt exponențial de 282 miliarde de dolari în doar 3 săptămâni din cauza înșelătoriei pandemice.

 În prezent, suntem la pasul 8 și ne îndreptăm rapid spre pasul 9.

Este timpul ca oamenii să se trezească din somn, să oprească televizorul, să înceteze să creadă narațiunea paradigmei „dreapta / stânga” și să înceapă închiderea tiranilor și apărarea libertății!

Sursa:burebista2012.blogspot.com / epochtimes-romania.com

Lasă un răspuns

Previous post Noile vaccinuri IGT vor putea modifica genetic specia umană
Next post Pandemie sau PLANdemie?Dovadă că pandemia a fost planificată cu un scop