Mare demonstrație la Paris-Trocadero. 45000 de euro amendă și un an de închisoare pentru cei ce difuzează fotografii cu polițiști și jandarmi

Astăzi, la 14,30 mare demonstrație la Paris-Trocadero și în mai toate orașele Franței. 45000 de euro amendă și un an de închisoare pentru cei ce difuzează fotografii cu polițai și jandarmi în timp ce chinuiesc, schilodesc și ucid demonstranții ce își cer drepturile lor fundamentale. Comunismul a fost o dictatură mascată proletaricește.

Filmare în direct aici: https://www.ruptly.tv/en/events/202011211330-LIVE5447-Protests-against–global-security–bill-continue-in-Paris

De data asta, pe cât se pare, dictatura jidovească va fi ca în Vechiul Testament, pe care creștinii ar face bine să îl studieze cu lupa, caietul de însemnări și creionul. Oamenii vor fi uciși ca vitele la abator, dacă lui Donald Trump și națiunii americane li se vor fura alegerile.

Atenție frați români, dacă și cu cine votați la 6 decembrie. Banda de tâlhari electorali liberalo-useriști trebuie măturată cu orice preț.

Lasă un răspuns