„Marea resetare” înseamnă lagăre pentru cei care refuză vaccinarea?

Un jurnalist italian independent publică pe blogul său La Cruna dell’ Ago un document intern al guvernului francez care, în opinia sa, confirmă planurile globaliste cu privire la “Marea Resetare”, informează EVZ.RO.

Cesare Sacchetti recunoaște de la început că e vorba de un document privind Marea Resetare a cărui autenticitate este contestată de presa mainstream. El susține, însă, că surse din interiorul guvernului de la Paris i-au confirmat că documentul e veritabil. Și nu este singurul element pe care se bazează Sacchetti: “Cel mai surprinzător, scrie el, este modul în care conținutul acestui document corespunde perfect dezvăluirilor făcute de un informator din interiorul partidului liberal canadian, Într-un e-mail postat pe platforma Reddit, acesta anticipase planurile elitelor globaliste pentru lunile următoare”, scrie Sacchetti.“De data aceasta, însă, nu mai este vorba de un e-mail, ci de o foaie de parcurs reală în care sunt indicate fazele pe care le va parcurge criza coronavirusului în lunile următoare, până la obiectivul final al resetării globale”, adaugă ziaristul italian.

Documentul poartă titlul Program al Înaltului Comisar pentru Planificare. Este vorba despre un organism guvernamental creat oficial în Franța în septembrie anul trecut printr-un decret semnat de președintele Republicii, Emmanuel Macron. Șeful statului a atribuit conducerea acestui organism lui François Bayrou , fost ministru al Justiției, Acesta a demisionat din  guvern în 2017, după ce a  fost implicat într-un scandal privind utilizarea ilegală a fondurilor primite de la Parlamentul European. E de menționat, totodată, că Bayrou a renunțat să candideze la funcția de șef al statului în 2017 pentru a-l susține pe Macron.

“Acestui Înalt comisariat i s-au atribuit sarcini de coordonare pe diverse probleme, cum ar fi problemele demografice, de mediu, culturale și de mediu. Această instituție seamănă cu un fel de birou de coordonare pe care guvernul francez îl folosește pentru executarea anumitor directive politice. Organismului în cauză i s-ar fi dat în prealabil întreaga agendă de urmat pentru următoarele câteva luni cu privire la așa-numita criză Covid.

Măsuri și mai stricte și închideri aproape totale din decembrie

Pentru luna noiembrie 2020, documentul vorbește în mod explicit despre restricții mai ușoare și asta se întâmplă deja în unele țări din Europa.

În Germania, autoritățile nu au decis încă să inițieze un blocaj complet, mai multe întreprinderi rămân deschise.

În Spania, se manifestă o tendință similară -închideri neuniforme, care nu au fost extine asupra întregului teritoriu național.În Franța, putem vorbi deja de blocaje similare cu cele practicate în primăvara trecută cu închiderea multor activități considerate neesențiale”, scrie Sacchetti.

Mult mai interesant este ce prevede Planul pentru lunile care urmează. Iată ce scrie Sacchetti:”În decembrie, trecem la următoarea fază a planului. Se vorbește expres despre o creștere a cazurilor Covid-19, iar acest lucru va justifica măsuri și mai stricte și închideri aproape totale în Franța și restul Europei, care vor duce la limitări extrem de stricte ale mobilității personale.

Această propunere coincide perfect cu ceea ce a fost dezvăluit de informatorul din Partidul Liberal Canadian.

Creșterea cazurilor va fi cel mai probabil determinată de creșterea testelor. Acum, autoritățile experimentează deja utilizarea unui test antigenic rapid pentru a facilita testarea, dar eficacitatea acestor teste de diagnostic pare a fi chiar mai mică decât a testelor tradiționale, care dau în foarte multe cazuri rezultate fals pozitive.

Prin urmare, acest test este cu siguranță mai rapid și mai practic de realizat, dar paradoxal ar putea duce tocmai la creșterea cazurilor așteptate, Cel pușin asta reiese din atât din daterle primite atât de la informatorul canadian, cât și din cele descrise de documentul francez.

Nu pare să fie o coincidență faptul că acest test rapid apare chiar acum. În orice caz, următorul pas care va duce la un val de cazuri, probabil fals pozitive precum cele înregistrate până acum, și va fi folosit pentru a ajunge la faza următoare, care va fi pusă în practică de anul viitor.

Cei care refuză testarea sau vaccinul vor fi internați în lagăre

Elitele au distribuit deja liderilor din întreaga lume agenda de respectat și, prin urmare, guvernele nu fac altceva decât să execute un plan deja scris. Dacă nu credeți în autenticitatea documentelor confidențiale afișate, le puteți consulta pe cele oficiale. În contractul de achiziție a vaccinului dintre AstraZeneca, și țările care vor primi medicamentul, se vorbește în mod expres despre sfârșitul pandemiei ăn vara viitoare, cel târziu în iulie 2021.

În aceeași perioadă în care va exista o explozie de noi cazuri, guvernele vor avea sarcina de a continua construcția unor adevărate lagăre de concentrare în care persoanele care refuză să fie supuse testelor Covid vor fi deportate împotriva voinței lor.

Nu e vorba aici de vreo „teorie a conspirației”, ci de un program care începe deja să fie implementat oficial în unele părți ale lumii.

În Noua Zeelandă, prim-ministrul Jacinda Ardern a declarat explicit că persoanele care refuză să efectueze aceste teste vor fi duse în aceste tabere fără acordul lor.Prin urmare, guvernele au început deja să construiască aceste structuri pentru a-i izola pe toți cei care refuză să accepte dictatura sanitară.

Criză economică și prăbușirea societății

A treia fază a operațiunii Covid: criză economică fără precedent și prăbușirea societății Odată ce aceste lagăre au fost construite, va începe ceea ce poate fi definit ca a treia fază în 2021.

O mutație a virusului este așteptată pentru anul viitor.  Va apărea atunci o nouă tulpăină de coronavirus, Covid-21. Atât documentul Înaltului Comisar francez, cât și al politicianului canadian vorbesc în mod expres despre el.Dacă cineva este sceptic și cu privire la această anticipare, nu trebuie să facă altceva decât să asculte vocea oficială a instituțiilor mass-media  care se află în serviciul elitelor globaliste. Într-un recent articol, Financial Times vorbește în mod explicit despre următoarea „pandemie”.

Aceste structuri media globale vor folosi presupusa sau posibila mutație a virusului pentru a crea un val de panică și isterie chiar mai mare decât cel pe care îl vedem acum.

Mai presus de toate, ceea ce își doresc cel mai mult elitele este să tragă întreaga omenire către cea mai gravă criză economică pe care istoria a văzut-o vreodată.

Această mare frământare economică va crea o gaură fără precedent în cererea mondială. În acest moment, lanțul de aprovizionare cu alimente va fi întrerupt.

Eșecurile în afaceri vor fi fără precedent și devastatoare. Șomajul va atinge vârfuri nemaivăzute în istoria economiei, iar maselor le va fi greu să se hrănească.

Tabelul guvernului francez descrie această și vorbește despre tulburări care să aducă ordinea socială spre prăbușirea totală. Următorul pas din această fază va fi cel al militarizării. Legea marțială va fi singura modalitate de a suprima revoltele în masă și frământările provocate de foamete.

Va fi o situație cu totul identică cu cea provocată de război, dar la scară globală.

Sistem colectivist bazat pe venituri universale

Marea destabilizare mondială servește pentru a da viață acelui eveniment menționat deja de David Rockefeller în 1995 la Națiunile Unite. Această criză a fost concepută în mod expres pentru a crea o destabilizare planificată care să deschidă calea pentru realizarea definitivă a Noii Ordini Mondiale. Odată ce masele nu mai au locurile de muncă și mijloacele de trai necesare, li se vor oferi venituri universale.

În Italia, Beppe Grillo, liderul M5S, a revenit recent pentru a vorbi despre asta într-o altă postare pe blogul său. M5S este de fapt purtătorul de cuvânt pentru unele dintre propunerile deja puse pe ordinea de zi de marile cercuri globaliste care fac parte din clubul din Roma și grupul Bilderberg.

Globalismul dorește să conducă întreaga umanitate spre dezindustrializare totală și sfârșitul muncii așa cum a fost cunoscut până acum în economiile capitaliste.

Sfârșitul muncii are scopul de a-l  priva pe individ de independența sa. Numai cei care acceptă veniturile universale, pomană guvernamentală, vor putea să supraviețuiască. Dar umai cei care acceptă condițiile impuse de elite vor putea să-l primească. Condițiile au fost dezvăluite de informatorul canadian.

Maselor îngropate în datorii li se va oferi să renunțe la toate bunurile lor personale. Prin urmare, sfârșitul proprietății private este unul dintre scopurile finale. În dictatura globalistă, va exista un fel de sistem colectivist în care conceptul de bine personal nu va mai exista.

Dacă nu acceptați venitul universal și vaccinul programat pentru începutul verii 2021, veți rămâne în mod nelimitat în lagărele de concentrare.

Aceasta este forma finală a ideologiei globaliste în care nu există loc pentru liberul arbitru. Există doar ascultare totală. Prin urmare, adevărata natură a acestei filozofii este în mod vădit satanică.

Acest plan este propus în mod deschis pentru a distruge umanitatea și a o reduce la o turmă de vite fără drepturi și fără nicio conștiință spirituală”, scrie Saccheti, care afirmă că ultima piedică în calea acestui plan a fost .Donald Trump, omul care în planurile lor nu ar fi trebuit să devină niciodată președinte al Statelor Unite.

Desigur, sunt foarte greu de crezut toate aceste lucruri, În ultimele luni am trecut, însă, prin situații pe care nu le-am fi crezut niciodată posibile. Tocmai de aceea, cred eu, ar fi bine să urmărim cu atenție ce se întâmplă în următoarele luni. Un popor informat poate preveni multe dintre excesele guvernamentale. Un ultim exemplu vine din Danemarca, unde legea privind vaccinarea obligatorie a fost retrasă în urma protestelor.

Cine este Cesare Sacchetti?

Potrivit informațiilor de pe blogul său, Cesare Sacchetti este un jurnalist care a lucrat pentru L’Antidiplomatico, Il Fatto Quotidiano și Libero Quotidiano.

A luat decizia de a renunța la cariera lui pentru a “publica știri și opinii cenzurate de inchiziția propagandei politice corecte și mass-media mainstream, care este prima responsabilă pentru „fake news” încă din timpul războiului din Irak.

Lasă un răspuns

Previous post Vaccinarea anti COVID-19 – între optimism și reticență
Next post Vei putea călători cu avionul doar dacă te vaccinezi împotriva Covid, spune operatorul australian Qantas