„Ăștia mă omoară”! Ultimele cuvinte ale unui polițist din Râmnicu-Vâlcea de pe patul de spital

Soția polițistului îi acuză pe medici de rele tratamente. Bărbatul i-ar fi făcut mărturisiri cutremurătoare cu puțin timp înainte să moară.

Femeia a declarat că soțul ei i-a trimis o scrisoare prin care o ruga să-l scoată din spital, deoarece medicul l-a tratat prost. În plus, se pare că i-au confiscat telefonul și au ascuns informații detaliate despre sănătatea sa.

”Am vorbit cu el și spunea că nu se duce nimeni la el, nu se poate descurca nici să își pună o cană cu apă, s-a agitat foarte mult, a intrat în panică pentru ce a văzut acolo. Când ne-a sunat de sus de la spital, a strigat în gura mare: ”Veniți să mă luați că ăștia mă omoară și nu am mai avut acces la telefonul lui și nici la el să vorbim”, a spus Anișoara Zăuleț, soția polițistului decedat, pentru Antena 3.

Soția, jignită de medici

Soția polițistului mort susține că medicii au trata-o disprețuitor.

”Nu vreți să știți cum ne-au vorbit. O doamnă asistentă ne-a vorbit atât de urât și ne-a respins… Nu ne-a lăsat să vorbim cu el la telefon. Nu ni-l dădeau, spuneau că nu poate vorbi, cel puțin două cuvințele, să îi spunem că suntem alături de el și nu e singur. Nu a fost și el ultimul om… și indiferent, ultimul om din oraș să fi fost, și tot trebuia tratat omenește”, a mai spus femeia.


Lasă un răspuns