În primul rând La Mulți Ani tuturor românilor, deschideți-vă ochii și inima și mergeți înainte, deoarece sfărșitul trădătorilor este aproape. Așa cum spunea președintele Trump în discursul de la ONU: ,,Viitorul este al patrioților nu al globaliștilor”. Iar referitor la mizeria de alegeri la care ne cheamă, boicot total! Nu avem pe cine alege, partide securistoide cu trădători de neam și țară.

 Să trecem la informații mai importante…

  Iată că încet, încet, planul globaliștilor se desfășoară în ritm alert, contrar mass-mediei corupte care ia în zeflemea aceste informații și le caracterizează ca ,,teoria conspirației”.

În întreaga lume, există o rezistență considerabilă împotriva vaccinării obligatorii COVID-19, dar chiar dacă vaccinul ajunge să fie „voluntar”, refuzul de a-l face va avea implicații severe pentru persoanele care se bucură de libertatea lor. De luni de zile, informația a fost pe perete: Vaccinarea forțată face parte din planul de „resetare” a sistemului economic global, modificând pentru totdeauna viața așa cum o cunoaștem. Acum, pașapoartele globale pentru vaccinuri sunt de fapt introduse și este doar o chestiune de timp până când statutul de vaccinare va fi o condiție prealabilă pentru călătorie.

Cât de voluntar este dacă trebuie să aveți vaccinul COVID-19 dacă vreți vreodată să părăsiți țara – sau poate chiar statul – în care locuiți, în orice moment din restul vieții?

      CommonPass

CommonPass1 este un cadru digital de „pașaport de sănătate” inițiat de The Commons ProjectForumul Economic Mondial și Fundația Rockefeller, care în prima săptămână a lunii iulie 2020 a convocat peste 350 de lideri din sectoarele public și privat din 52 de țări pentru a proiecta un proiect comun cadru „pentru redeschiderea sigură a frontierei” în întreaga lume. Cadrul propus implică următoarele:

Ø Fiecare națiune trebuie să își publice criteriile de screening pentru sănătate pentru intrarea în țară, utilizând un format standard într-un cadru comun;

Ø Fiecare țară trebuie să înregistreze facilități de încredere care efectuează teste de laborator COVID-19 pentru călătorii în străinătate și să administreze vaccinurile enumerate în registrul CommonPass;

Ø Fiecare țară va accepta starea de screening a sănătății de la vizitatorii străini prin intermediul aplicațiilor și serviciilor construite pe cadrul CommonPass;

Ø Identificarea pacientului trebuie colectată în momentul recoltării eșantionului și / sau vaccinării, utilizând un standard international;

Ø Cadrul CommonPass va fi integrat în procesele de rezervare și check-in de zbor și hotel;

https://youtu.be/hvHxMA1kA-g?t=9


În cele din urmă, cadrul CommonPass va fi integrat cu aplicații de sănătate personală deja existente, cum ar fi Apple Health și CommonHealth. Dacă doriți să călătoriți, fișa dumneavoastră personală de sănătate va fi evaluată și comparată cu cerințele de intrare ale unei țări și, dacă nu le îndepliniți, veți fi direcționat către un loc de testare și vaccinare aprobat. O captură de ecran din videoclip ilustrează ideea generală a modului în care toate acestea vor funcționa. Când obțineți rezultatul testului sau vaccinul, datele respective sunt încărcate într-o aplicație de pe telefonul dvs. mobil. Aplicația generează un cod de bare care este apoi scanat la aeroport, la check-in, la hotel și oriunde altundeva se consideră necesară verificarea stării de vaccinare. 

Că Fundația Rockefeller este unul dintre cei trei fondatori ai CommonPass nu ar trebui să surprindă pe nimeni, având în vedere că au pus bazele pentru aceasta în cartea albă din 21 aprilie 2020 „Planul național de testare COVID-19 – Pași strategici pentru redeschiderea locurilor noastre de lucru și Comunităților noastre.” Cartea albă a stabilit un cadru strategic care este în mod clar destinat să devină parte a unei structuri permanente de supraveghere și control social care limitează sever libertatea personală și libertatea de alegere. De asemenea, avertizează că eliminarea confidențialității va fi necesară, afirmând că „Unele probleme de confidențialitate trebuie puse deoparte pentru un agent infecțios la fel de virulent precum COVID-19 …” Sistemul de urmărire propus de Fundația Rockefeller cere, de asemenea, accesul la alte date medicale, care ne spune că sistemul va avea orice alte utilizări în afară de urmărirea cazurilor COVID-19.

       Începe urmărirea la nivel mondial

Acest sistem de verificare digitală este în prezent testat de United Airlines pe zborurile dintre Londra și Newark și Cathay Pacific pe zborurile dintre Hong Kong și Singapore. După cum a raportat Tott News, 15 noiembrie 2020: ,, Călătorii voluntari care aterizează pe Aeroportul Internațional Newark Liberty pe zborul United Airlines 15 din Londra Heathrow au folosit permisul de sănătate CommonPass de pe telefonul mobil, pentru a-și documenta statutul de COVID-19 și a-l împărtăși cu personalul companiei aeriene la debarcare. Oficialii de la Vamă și Protecția Frontierelor din SUA și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) au observat demonstrația CommonPass din Newark … Procesul transatlantic a urmat un proces reușit al CommonPass pe un zbor Cathay Pacific de la Hong Kong la Singapore în octombrie.

,, Paul Meyer, CEO al The Commons Project, spune că se anticipează că, în urma încercărilor inițiale, CommonPass va fi lansat pe alte rute, inclusiv călătorii internaționale către și din Australia … Vedem acum fazele de început ale unui sistem mondial de urmărire care va fi legat de starea de sănătate a fiecărui individ… Aceasta a fost întotdeauna agenda. Urmăriți și urmăriți; identificați indezirabilii prin înșelăciune.”

      CommonPass este o roată dințată în roata Marii Resetări

Așa cum s-a explicat în „Ce trebuie să știți despre„ Marea Resetare ”- What You Need to Know About ‘the Great Reset’ (mercola.com), pandemia actuală este folosită ca o justificare a motivului pentru care trebuie să resetăm economia globală și să ne îndepărtăm de capitalism și de întreprinderea liberă într-un nou sistem tehnocratic. Cuvântul „tehnocrație” nu este folosit niciodată de tehnocrații reali, atenție. În schimb, vorbesc despre Marea Resetare și a patra revoluție industrială, ale cărei piulițe se rezumă la transumanism. În anii trecuți, acest plan a fost denumit „o nouă ordine mondială” sau „o singură ordine mondială”. Cu toate acestea, toți acești termeni se referă la o agendă care are același scop final.

   ,, CommonPass este un element din acest plan al Marii Resetări. Este etapa inițială a urmăririi în masă, sub masca de a păstra pe toată lumea în siguranță de bolile infecțioase. Fii sigur, nu va fi limitată la COVID-19. Pandemia este doar justificarea introducerii acestui nou mod radical de viață.”

Este un plan pus la punct în decenii. În cele din urmă, scopul este de a monitoriza și controla lumea prin supraveghere tehnologică. Este un guvern mondial condus de elitiști auto-numiți; prin urmare, solicită dezmembrarea totală a sistemului politic, care include Constituția SUA și orice altă Constituție. Frontierele naționale sunt, de asemenea, destinate ștergerii.

         Finanțe digitale durabile  

Tehnocrația este un sistem economic bazat pe resurse, motiv pentru care Forumul Economic Mondial vorbește despre crearea „finanțării digitale durabile”, o economie bazată pe carbon și tranzacționarea creditelor de carbon. După cum s-a explicat pe site-ul său web: „Finanțarea digitală se referă la integrarea de date mari, inteligență artificială (AI), platforme mobile, blockchain și Internetul obiectelor (IoT) în furnizarea de servicii financiare. Finanțarea durabilă se referă la serviciile financiare care integrează criteriile de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) în deciziile de afaceri sau de investiții. Atunci când sunt combinate, finanțarea digitală durabilă poate profita de tehnologiile emergente pentru a analiza datele, pentru a alimenta deciziile de investiții și pentru a crește locuri de muncă în sectoarele care susțin o tranziție către o economie cu emisii reduse de carbon. ”

Aceste definiții destul de inofensive ascund o intenție adevărată care i-ar șoca pe oameni până în miezul lor, dacă ar vedea imaginea completă. Profesorul Klaus Schwab, fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial, a declarat că a patra revoluție industrială va „duce la o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”, completată cu microcipuri implantabile capabile să vă citească gândurile. Acest lucru nu mai sună atât de descurajat atunci când considerați că tehnocrația necesită inginerie socială pentru a funcționa. Necesită supraveghere totală. Este necesar ca fiecare persoană să fie legată de matricea digitală – fizic, mental și financiar – astfel încât să nu se poată răzvrăti.

Pentru a afla mai multe despre istoria și intenția din spatele tehnocrației, luați în considerare citirea cărților lui Patrick Wood, „Technocracy Rising: The Troian Horse of Global Transformation” – Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation și „Technocracy: The Hard Road to World Order – Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation  

     Planul de dezumanizare a umanității

Când liderii mondiali vorbesc acum despre „reconstruirea mai bună” și spun povești despre o utopie în care umanitatea nu mai are un impact negativ asupra mediului, despre ce vorbesc cu adevărat este trecerea la o lume în care omenirea nu mai este liberă să facem oricare dintre lucrurile în care ne-am angajat anterior și ne-am bucurat de obicei. CommonPass este un element din acest plan al Marii Resetări. Este etapa inițială a urmăririi în masă, sub masca de a păstra pe toată lumea în siguranță de bolile infecțioase. Fii sigur, nu va fi limitată la COVID-19. Pandemia este doar justificarea introducerii acestui nou mod radical de viață. Blocările globale sunt și ele parte integrantă a acestui plan. Este posibil să fi văzut articole care ne informau despre modul în care se curățau căile navigabile și aerul, în timp ce toată lumea păstra în interior săptămâni la rând. Cine știe, în viitor, s-ar putea să avem blocări permanente – arestări periodice la domiciliu de dragul mediului, dacă nu pentru a preveni cel mai recent focar.

Între timp, distanțarea socială și purtarea măștii ne separă de semenii noștri, ne demoralizează și ne dezumanizează și ne face singuratici, temători și anxioși, ceea ce la rândul nostru ne împiedică să gândim logic și să coordonăm eforturile de rezistență cu ceilalți. Adăugați la aceasta o cenzură drastică și mediatică puternic părtinitoare, în care conducătorii Big Tech decid ce opinii și chiar fapte sunt permise și care nu. Când înmulțiți totul împreună, începe să arate ca cea mai mare psiop din istoria omenirii, ceea ce la rândul său pune întrebarea: Dacă direcția pe care vor să mergem va duce de fapt la utopie, ar fi cu adevărat acest efort de inginerie socială? Este el necesar?   

     Bine ați venit în 2030  

 10 noiembrie 2016, Forumul Economic Mondial a publicat un articol în Forbes intitulat „Bine ați venit în 2030: Nu am nimic, nu am intimitate și viața nu a fost niciodată mai bună”. Să citim dincolo de titlul înfiorător și să vedem despre ce este vorba (am publicat un articol precedent cu acest subiect, n.b.) :

Bine ați venit în anul 2030. Bine ați venit în orașul meu – sau ar trebui să spun, orașul nostru. Nu dețin nimic. Nu dețin o mașină. Nu am o casă. Nu dețin aparate sau haine. S-ar putea să vi se pară ciudat, dar are un sens perfect pentru noi în acest oraș. Tot ceea ce ați considerat un produs, a devenit acum un serviciu. Avem acces la transport, cazare, mâncare și toate lucrurile de care avem nevoie în viața noastră de zi cu zi. Unul câte unul toate aceste lucruri au devenit gratuite, așa că a ajuns să nu mai aibă sens să deținem mult …”

,, În orașul nostru nu plătim nicio chirie, deoarece altcineva folosește spațiul nostru gratuit ori de câte ori nu avem nevoie de el. Livingul meu este folosit pentru întâlniri de afaceri atunci când nu sunt acolo. Din când în când, voi alege să gătesc pentru mine. Este ușor – echipamentul necesar pentru bucătărie este livrat la ușa mea în câteva minute … Cumpărături? Nu-mi amintesc cu adevărat ce este asta. Pentru majoritatea dintre noi, s-a transformat în alegerea lucrurilor de utilizat. Uneori mi se pare distractiv și, uneori, vreau doar ca algoritmul să o facă pentru mine. Îmi cunoaște gustul mai bine decât o făceam până acum.”

,, Când AI (Anteligenta Artificială) și roboții au preluat atât de mult din munca noastră, am avut brusc timp să mâncăm bine, să dormim bine și să petrecem timp cu alți oameni … Munca pe care o facem se poate face oricând. Nu prea știu dacă aș mai numi asta muncă. Seamănă mai mult cu timpul de gândire, timpul de creație și timpul de dezvoltare … Din când în când mă enervează faptul că nu am intimitate reală. Nicăieri nu pot merge să nu fiu înregistrat. Știu că, undeva, tot ceea ce fac, gândesc și visez este înregistrat. Sper doar că nimeni nu o va folosi împotriva mea. Una peste alta, este o viață bună.

     Tehnotirania intră în lumina zilei

După cum s-a menționat în articolul The Last American Vagabond „Tehnotirania: Cum statul american de securitate națională folosește Coronavirusul pentru a îndeplini o viziune orwelliană”, SUA adoptă rapid un sistem de supraveghere în masă bazat pe Inteligență Artificială, care rivalizează cu cel din China, și legal și obstacolele structurale sunt îndepărtate „sub masca combaterii crizei coronavirusului”.

 Din nou, tehnocrația necesită inginerie socială pentru a funcționa, a cărei eficacitate necesită la rândul ei supraveghere în masă și automatizare. În prima jumătate a secolului al XX-lea, George Orwell a scris un roman distopic, „1984”, în care guvernul controla fiecare aspect al vieții unei persoane, inclusiv gândurile lor. Astăzi, oamenii de știință par intenționați să transforme viziunea de coșmar a lui Orwell în realitate, folosind pandemia COVID-19, securitatea națională și sănătatea publică ca justificare pentru aceasta. Totuși, nu vă așteptați să recunoască acest lucru. În schimb, fiți pregătiți pentru variantele articolului Forbes de mai sus. Este practic o lume în care toată lumea a fost dezbrăcată de scop.

Algoritmii Inteligenței Artificiale iau decizii pentru dvs. și dacă nu ascultați sau începeți să gândiți singuri gânduri fanteziste, vă puteți aștepta să fiți lipsiți de drept financiar și social. Eliminarea eficientă a unei persoane din societate va fi la fel de ușoară ca apăsarea unui buton și blocarea portofelului digital și a identificării.

Deja, mulți propovăduitori ai adevărului au fost eliminați de pe YouTube și alte platforme de socializare, și-au pierdut simultan contul PayPal și alte conturi de plată digitale. Fără avertisment prealabil și nici o justificare dată. Imaginați-vă dacă toate finanțele dvs. ar fi legate împreună într-un sistem digital de finanțare și totul ar fi închis simultan. Acest lucru, sunt sigur, ar descuraja majoritatea tuturor să-și exprime opinii contradictorii față de sistem. Dacă credeți că acest tip de tehnologie este încă în leagăn, consultați videoclipul lui Spiro Skouras de mai jos, în care discută despre lansarea portofelului digital biometric al Națiunilor Unite. Acest lucru, fără îndoială, aduce ONU un pas mai aproape de a deveni centrul de conducere de facto al lumii, adică Guvernul Mondial, scop pentru care a și fost înființat, cu sediul pe un teren donat de Rockefeller…

https://youtu.be/4HDzQhbOgpA?t=3


Inteligența Artificială este mai aproape decât își pot imagina majoritatea

Într-adevăr, Inteligența Artificială este o componentă cheie a supravegherii eficiente și a ingineriei sociale. Datele sunt inutile, cu excepția cazului în care le puteți interpreta și lua decizii pe baza acestora. După cum a remarcat The Last American Vagabond:

 „[În 2019], un organism guvernamental american dedicat examinării modului în care Inteligența Artificială poate „răspunde nevoilor naționale de securitate și apărare ale Statelor Unite” a discutat în detaliu schimbările „structurale” pe care trebuie să le facă economia și societatea americană pentru a asigura un avantaj tehnologic față de China, conform unui document recent dobândit printr-o cerere FOIA. Acest document sugerează că SUA urmează exemplul Chinei și chiar îl depășește în multe aspecte legate de tehnologiile bazate pe AI, în special utilizarea supravegherii în masăAceastă perspectivă se confruntă în mod clar cu retorica publică a oficialilor guvernamentali americani și a politicienilor din China, care au etichetat investițiile tehnologice ale guvernului chinez și exportul sistemelor sale de supraveghere și a altor tehnologii drept o „amenințare” majoră pentru „modul de viață” al americanilor.”

Documentul la care se referă articolul a fost produs de Comisia Națională de Securitate pentru Inteligență Artificială (NSCAI), o organizație guvernamentală creată prin Legea de Autorizare a Apărării Naționale (NDAA) din 2018. Scopul său este „să ia în considerare metodele și mijloacele necesare pentru a avansa dezvoltarea inteligenței artificiale, a învățării automate și a tehnologiilor asociate pentru a aborda în mod cuprinzător nevoile naționale de securitate și apărare ale Statelor Unite” și să se asigure că SUA păstrează un avantaj tehnologic. În acest scop, NSCAI face eforturi pentru o revizuire a modului de viață și a economiei americane, pentru a introduce un aparat de supraveghere mai cuprinzător bazat pe AI. Cu alte cuvinte, o Mare Resetare.

     Cum să reziști la Marea Resetare

În mod ironic, în timp ce adevăratul plan este să introducă o distopie condusă de tehnologie, printr-un govern globalist, lipsită de controale democratice, tehnocrații vorbesc despre acest plan ca o modalitate de a ne readuce în armonie cu Natura. Așa cum am discutat în „The Global Takeover is Underway” – The Global Takeover Is Underway (mercola.com) – tirania medicală și cenzura împotriva gândirii anti-grup care a apărut în timpul acestei pandemii sunt un element inevitabil al Marii Resetări și, dacă credeți că este rău acum, așteptați până când întregul sistem este adus complet online. Simpla idee a disidenței va deveni un gând al trecutului, pentru că viața ta – sănătatea, oportunitățile educaționale și de muncă, finanțele și identitatea ta – vor fi atât de conectate cu infrastructura tehnologică automată încât orice încercare de eliberare va avea ca rezultat dacă sunteți blocat sau șters din sistem, lăsându-vă fără abilitatea de a învăța, lucra, călători sau cumpăra ceva.

Știu că sună descurcat, dar când urmezi planul tehnocratic până la sfârșitul său inevitabil, în esență ai ajuns la asta. Semnele de avertizare sunt în jurul nostru, dacă suntem dispuși să le vedem pentru ceea ce sunt de fapt. Singura întrebare acum este dacă sunt destui oameni dispuși să reziste pentru a face diferența. În această direcție, să reflectăm cu atenție asupra unuia dintre părinții fondatori ai Statelor Unite, Benjamin Franklin, în avertismentul și precauția sa cu privire la pierderea libertății noastre. Reflectez frecvent asupra lor atunci când iau în considerare opțiunile potențiale în această nouă provocare de criză inventată cu care ne confruntăm:

  ,, Cei care ar renunța la Libertatea esențială, pentru a achiziționa un pic de siguranță temporară, nu merită nici libertate, nici siguranță. ~ Benjamin Franklin

Dacă sunteți deschis pentru câteva strategii practice cu privire la modul în care puteți răspunde în lumina tuturor intervențiilor tiranice care ne-au fost impuse, puteți urmări interviul lui James Corbett cu Howard Lichtman mai jos:

https://youtu.be/dJqNQ0Nu_44?t=59


Următorul videoclip de la Barbara Loe Fisher este unul dintre cele mai edificatoare videoclipuri pe care le-am văzut vreodată. Sper că vizionarea acestui videoclip vă va inspira să preluați cauza și să vă alăturați luptei pentru libertatea și independența vaccinării. Există un război cultural și o coluziune între multe industrii și agenții federale de reglementare care are ca rezultat o suprimare a adevărului cu privire la problemele vitale importante de sănătate. Dacă această suprimare continuă, ne vom eroda treptat și progresiv drepturile individuale pentru care strămoșii noștri au luptat atât de mult să le atingă. Vă rugăm să luați câteva minute pentru a viziona acest videoclip (accesați din dreapta jos subtitrarea) : 

https://youtu.be/xEcYQydhY9E?t=22


Protejați-vă dreptul la consimțământul informat și apărați scutirile de vaccinare

Având toată incertitudinea referitoare la siguranța și eficacitatea vaccinurilor, este esențial să vă protejați dreptul de a face alegeri de sănătate independente și să vă exercitați consimțământul voluntar informat pentru vaccinare. Este urgent ca toată lumea din America să se ridice și să lupte pentru a proteja și extinde protecțiile privind consimțământul informat în ceea ce privește vaccinurile în legislația statului privind sănătatea publică și ocuparea forței de muncă. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă implicați personal cu legiuitorii de stat și să educați liderii din comunitatea dvs.

     Gândiți global, acționați local  

Recomandările naționale privind politica de vaccinare sunt făcute la nivel federal, dar legile privind vaccinurile sunt făcute la nivel de stat. Acțiunea dvs. de a vă proteja drepturile de alegere a vaccinului poate avea cel mai mare impact la nivel de stat. Este esențial pentru TOȚI să se implice acum în susținerea dreptului legal de a face alegeri voluntare de vaccinare, deoarece aceste alegeri sunt amenințate de lobbyiștii care reprezintă companiile farmaceutice, asociațiile comerciale medicale și oficialii din domeniul sănătății publice, care încearcă să-i convingă pe legislatori să elimine toate scutirile de vaccin din legile sănătății publice.

     Împărtășiți-vă povestea în mass-media și cu oamenii pe care îi cunoașteți

Dacă dumneavoastră sau un membru al familiei ați suferit o reacție gravă la vaccin, leziuni sau deces, vă rugăm să vorbiți despre aceasta. Dacă nu împărtășim informații și experiențe unii cu alții, lumea se simte singură și se teme să vorbească. Scrieți o scrisoare editorului dacă aveți o perspectivă diferită asupra unei povești despre vaccin care apare în ziarul local. Apelați la o emisiune radio care prezintă doar o parte a poveștii despre vaccin. Trebuie să fii curajos pentru că s-ar putea să fii puternic criticat pentru că ai îndrăznit să vorbești despre „cealaltă parte” a poveștii cu vaccinuri. Fii pregătit pentru asta și ai curajul să nu dai înapoi. Numai împărtășind perspectiva noastră și ceea ce știm că este adevărat despre vaccinare, se va deschide conversația publică despre vaccinare, astfel încât oamenii să nu se teamă să vorbească despre aceasta.

Nu putem permite companiilor farmaceutice și asociațiilor comerciale medicale finanțate de aceste companii sau oficiali din domeniul sănătății publice care promovează utilizarea forțată a unei liste în creștere de vaccinuri să domine conversația despre vaccinare. Cei afectați de vaccin nu pot fi măturați și băgați sub covor și tratați ca nimic altceva decât „daune colaterale acceptabile din punct de vedere statistic” ale politicilor naționale de vaccinare obligatorii, care pot pune în pericol prea multe persoane pentru rănire și deces. Nu ar trebui să tratăm oamenii ca pe niște cobai în loc de ființe umane.

     Resurse de pe Internet unde puteți afla mai multe

Vă încurajez să vizitați site-ul web al organizației de caritate nonprofit, Centrul Național de Informare a Vaccinului (NVIC) : www.NVIC.org

Ø Memorial NVIC pentru victimele vaccinului – Vizualizați descrieri și fotografii ale copiilor și adulților care au suferit reacții, răni și decese din cauza vaccinurilor. Dacă dumneavoastră sau copilul dumneavoastră aveți un eveniment advers de vaccinare, vă rugăm să luați în considerare postarea și partajarea povestii dvs. aici: NVIC Memorial for Vaccine Victims ;

Ø Dacă vă vaccinați, adresați-vă 8 întrebări – Aflați cum să recunoașteți simptomele reacției la vaccin și să preveniți leziunile vaccinului: If You Vaccinate, Ask 8 Questions (nvic.org) ;

Ø Zidul libertății vaccinurilor – Vizualizați sau postați descrieri ale hărțuirii și sancțiunilor de către medici, angajatori și oficiali școlari și de sănătate pentru a face alegeri independente vis-à-vis de vaccinare: Vaccine Freedom Wall (nvic.org) ;

Ø Vizualizați sau postați descrieri despre vaccinurile care nu au funcționat și protejează vaccinatul împotriva bolilor: Vaccine Failure Wall (nvic.org)

    Multă sănătate și….discernământ !

   Sursa: Mercola.com – #1 Natural Health Website     

Lasă un răspuns