Florin Cîțu, de la nota 4 la liceu, ajuns Ministru de Finante

Chiar daca acum se lauda cu tot felul de diplome universitare obtinute prin America, Cîțu a avut mari probleme cu sistemul de invatamant din Valcea.

La examenul de treapta la Liceul Energetic din Ramnicu Valcea, actualul ministru de finante Florin Cîțu a obtinut in anul 1988 nota 4 si a fost nevoit sa studieze la… scoala profesionala!

Astfel au fost puse in functiune relatiile familiei Cîțu si directorul liceului din acea perioada, profesorul Ion Urea, l-a mutat din pix pe tanarul Cîțu la liceu!

Dupa terminarea studiilor liceale, actualul ministru a dat examen la Academia de Studii Economice Bucuresti –  fara succes, de vreo doua ori, dupa care s-a lasat pagubas intrand la o universitate privata Romano-Americana, scrie Ziarul de Vâlcea.

De la nota 4 in liceu, Cîțu a facut facultate si masterat în economie la Iowa State University  (2002) și doctorand al aceleiași universități.

Fost economist al Băncii Naționale a Noii Zeelande și în cadrul Băncii Europene de Investiții, Economist-șef în ING Bank (2006-2007) și șef al departamentului Piețe Financiare, Consultant și analist economic, Senator din 2016. Si ministru de Finanțe, din 2019, , mai scrie sursa citată.

Lasă un răspuns

Previous post Fosta conducere a Primăriei Sector 5 a cheltuit 7,5 milioane de euro pentru cadouri date elevilor și profesorilor
Next post Bătut de polițiști pe motiv că a ieșit în stradă fără mască