Un preot a murit dupa ce i s-a administrat vaccinul anti-Covid 19, produs de Moderna

 Preotul greco-catolic ucrainean, John Fields, care a fost voluntar la testarea vaccinului COVID-19 al Modernei, a murit brusc în casa sa.(LifeSiteNews)

Fields a participat la studiile vaccinului Moderna COVID-19, după ce a primit un e-mail de la Universitatea din Pennsylvania la sfârșitul lunii august, întrebându-l dacă dorește să „participe la a treia și ultima fază” a studiului vaccinului.

Producătorul de vaccinuri Moderna a promovat siguranța și eficacitatea vaccinului, dar organizația pro-viață Children of God for Life  (Copiii lui Dumnezeu pentru Viață) a raportat în luna mai că a existat o rată destul de ridicată a afecțiunilor severe” în rândul celor care au primit o doză mare de vaccin. Participanții la studiul vaccinului din acea etapă au fost, de asemenea, foarte selectivi, deoarece Moderna „a permis doar voluntari excepțional de sănătoși să participe la studiu”.

Membrii unui Comitet consultativ pentru practicile de imunizare (ACIP) au avertizat Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) că publicul ar trebui avertizat cu privire la potențialele efecte secundare grave ale vaccinurilor.

A te oferi voluntar pentru acest experiment drăcesc este echivalent cu o sinucidere, cel puțin sufletească, în unele cazuri și fizică.

Pr. Robert Altier, preot în Arhiepiscopia Catolică Saint Paul și Minneapolis, a susținut recent o omilie în care, printre alte probleme, a descris vaccinul Moderna ca fiind „atroce”, deoarece „este conceput pentru a schimba ARN-ul din corpul tău, astfel încât fiecare celulă din corpul tău să fie apoi schimbată. Nu mai este sistemul tău imunitar – chiar celulele din corpul tău vor fi schimbate. Aici este răul. ”

Proteina Spike și ARNm utilizate în vaccinul Moderna „au fost construite pe o tehnologie care a utilizat pe scară largă celulele fetale avortate, făcând vaccinul absolut imoral de la început până la sfârșit.

Lasă un răspuns

Previous post Ludovic Orban, și-a dat demisia din fruntea Guvernului
Next post Anthony Fauci a recunoscut faptul că testele PCR cu un prag cu peste 35 de cicluri vor da peste 80% din rezultate fals pozitive