Ivermectina, medicamentul miraculos împotriva Covid-19 pe care dacă îl iei, nu te îmbolnăvești – potrivit dr. Pierre Kory, președintele FLCCC Alliance

Medicamentul are abilitatea de a preveni Covid-19, de a bloca dezvoltarea formelor severe în cazul celor deja infectați sau chiar de a ajuta în tratarea cazurilor grave.

Ivermectina previne transmiterea și dezvoltarea bolii COVID-19

Președintele Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), Dr, Pierre Kory, cere guvernului Statelor Unite să analizeze de urgență multitudinea de date care arată eficienta ivermectinei și să traseze direcții medicilor pentru a prescrie medicamentul ca tratament pentru Covid-19.

„Munți de date sunt disponibile, din foarte multe state din întreaga lume, informații care arată eficiența miraculoasă a Ivermectinei. Efectiv distruge transmiterea acestui virus. Dacă o iei, n-o să te îmbolnăvești”.

Recomandarea FLCCC se bazează pe următorul set de concluzii derivate din datele existente:

  • Organizația Mondială a Sănătății a inclus mult timp ivermectina pe „Lista medicamentelor esențiale
  • Ivermectina inhibă SARS-CoV-2, ducând la absența totala a materialului viral de către culturile celulare infectate.
  • Ivermectina are proprietăți antiinflamatorii, inhiband producția de citokine și a transcripției factorului nuclear-κB (NF-κB), cel mai puternic mediator al inflamației.
  • Ivermectina diminuează semnificativ încărcătura virală și protejează împotriva deteriorării organelor, atunci când sunt infectate cu SARS-CoV-2 sau coronavirusuri similare.
  • Ivermectina previne transmiterea și dezvoltarea bolii COVID-19.
  • Ivermectina grăbește recuperarea și previne agravarea bolii ( chiar si la pacientii aflati la terapie intensiva ).
  • Ivermectina reduce mortalitatea la pacienții Covid 19 aflati in stare critica.
  • Siguranța, disponibilitatea și costul ivermectinei sunt aproape de neegalat, având în vedere interacțiunile medicamentoase aproape zero, împreună cu efectele secundare ușoare și rare observate în aproape 40 de ani de utilizare și miliarde de doze administrate.
  • Din 2012, mai multe studii au demonstrat că Ivermectina inhibă aplicarea multor viruși, inclusiv gripa, Zika, Dengue și altele.

În martie 2020 împreună cu echipa sa de cercetători, condus de profesorul Paul E. Marik a dezvoltat un protocol de prevenție împotriva Covid-19, denumit I-Mask+ Protocol. „Ivermectina, în combinație cu respectarea elementelor din I-Mask+ Protocol, pot salva sute de mii de vieți omenești din întreaga lume, oameni care nu trebuie să moară în așteptarea distribuirii la nivel global a vaccinurilor”, a spus dr. Kory în fața comisiei.

Protocolul cuprinde indicații privind profilaxia bolii, dar și metoda de tratament pentru pacienții care se află în stadiul incipient al bolii.

Prevenția presupune, pe lângă respectarea gesturilor de protecție, administrarea următoarelor medicamente:

Ivermectina – pentru cei cu risc ridicat – 0,2 mg / kg corp – o doză în prima zi, una în ziua a treia, apoi o doză la fiecare patru săptămâni. Pentru cei care au intrat în contact cu un bolnav Covid-19 – 0,2 mg / kg corp – o doză în prima zi, una în ziua a treia.

Vitamina D3 – 1.000 – 3.000 mg / zi

Vitamina C – 1.000 mg de 2 ori pe zi

Quercetin – 250 mg/zi

Zinc – 50 mg/zi

Melatonină – 6mg înainte de somn ( creează somnolență)

Pentru pacienții depistați pozitiv, cu forme ușoare sau asimptomatici, se respectă protocolul și se administrează în plus Aspirină – 325 mg / zi.

Dozele de Ivermectină se calculează în funcție de greutatea corporală, așa cum este exemplificat în tabelul de mai jos:

FLCCC Alliance a fost împiedicată în distribuirea datelor științifice pe care le deține, referitoare la Ivermectină, pe rețelele de socializare, inclusiv pe Facebook. Mai multe pagini care aparțin organizației au fost blocate.

Dr. Kory este contrariat de lipsa de cooperare a autorităților medicale privind autorizarea medicamentului, care și-a dovedit incontestabil eficiența. „De ce nu se poate autoriza, având în vedere gradul de eficacitate? S-a întâmplat cu Remdesivir, un tratament cu rezultate îndoielnice, cu un preț mult, mult mai mare. NIH trebuie să revizuiască datele de urgență și să se facă o recomandare”.

Lasă un răspuns