„In PNL, partidul impostorilor, nepotismelor, traseistilor si clientelismului incompetent, unul precum Citu e propus premier”- spune Deputatul Marian Mina

  • PNL vrea sa conduca tara cu un premier care n-a fost in stare sa ia examenul de treapta si admiterea la ASE.
  •  Ca ministru, a ingropat Romania. A spus ca Educatia si Sanatatea nu trebuie sa fie prioritati.

Florin Citu, este un monument de incompetenta – atat la nivel academic, cat si profesional ”.

In postarea de marti 15 decembrie 2020, de pe Facebook, Marian Mina sustine ca nu va vota un guvern cu Florin Citu premier. Intregul PNL este „partidul impostorilor, nepotismelor, traseistilor si clientelismului incompetent” , sustine Mina.

Redam postarea deputatului Marian Mina :

In tara orbilor chiorul e imparat! Asa si la PNL! In partidul impostorilor, nepotismelor, traseistilor si clientelismului incompetent, unul precum Citu e propus premier, desi parcursul sau scolar e un dezastru, iar in calitate de ministru al Finantelor, pur si simplu, a ingropat Romania.

– Citu si-a atins limita incompetentei. Nimic bun nu se poate intampla cu el ca premier. Doar replicarea prapadului pe care l-a facut la Finante la scara intregii tari si a intregii economii nationale.

– Este deplorabila criza profunda de competenta in care a ajuns PNL-ul condus de Orban, daca il sustine pe unul precum Citu, care s-a dovedit incapabil sa ia treapta a doua de liceu, a ajuns la scoala profesionala de unde l-au salvat pilele parintilor si a ratat doi ani la rand admiterea la ASE.

Parcursul scolar al lui Florin Vasile Citu:

– 1986 – intra la Liceul Energetic din Ramnicu Vilcea.

– 1988 – ia nota 4 (patru) la examenul de treapta si ajunge la scoala profesionala; intervin parintii si, din pix, prin bunavointa directorului, este mutat la liceu.

– 1990, 1991 – da examen la ASE si pica. Doi ani la rand;

– 1992 – ajunge la Grinnell College, Iowa, Statele Unite;

– 1992-1996 – cursuri/licenta la Grinnell College, unde anul de studii costa acum 70.000 de dolari;

– 1999 – se inscrie la doctorat, dar nu l-a terminat nici pana azi;

– IMPORTANT! Minimum 40.000 de USD/an! Atat a fost costul unui an de studiu la Grinnell College, in perioada in care Florin Citu a invatat acolo.

– De unde a avut cel putin 160.000 de dolari Florin Vasile Citu intre anii 1992-1996, cand majoritatea romanilor se chinuiau in tranzitie, sa studieze in USA? Cine i-a dat banii? Cine i-a finantat facultatea si intreaga sedere in SUA?

– Romania nu poate avea un premier cu pete negre in biografia sa. O marioneta trasa de sfori de interese si persoane oculte.

– PSD il someaza la Florin Vasile Citu, in calitate de candidat desemnat de PNL la functia de premier, sa dea toate raspunsurile necesare. In egala masura PSD cere serviciilor secrete – SRI si SIE – sa investigheze, sa scoata la lumina si faca publice adevarurile pe care Citu le vrea ascunse.

Un guvern condus de corigentul Florin Citu ar adanci irecuperabil dezastrul Educatiei, Sanatatii si Economiei tarii!

– Ca ministrul al Finantelor, Citu a spus clar ca Educatia si Sanatatea nu trebuie sa fie prioritati!

– Citu si guvernul PNL n-au sprijinit scolile pentru cursurile online, iar astazi educatia copiilor este un dezastru

– Citu si guvernul PNL au refuzat sa creasca salariile profesorilor la 1 septembrie si sa dubleze alocatiile copiilor ”.

Lasă un răspuns