immunity-passport

 “Bill Gates și slugile lui insistă că miliardarul nu a spus niciodată că vom avea nevoie de pașapoarte de vaccinare digitale. Dar într-un discurs TED Talk din iunie 2020, Gates a spus fix acest lucru”.-spune JFK, Robert F. Keneddy Jr, nepotul președintelui american .

Discursul TED din iunie 2020 al lui Bill Gates a fost schimbat, decupându-se predicția lui revelatoare conform căreia cu toții vom avea nevoie în curând de pașapoarte de vaccinare digitale (diapozitiv Power Point 1). Însă, după eforturi considerabile, CHD a găsit filmul original (diapozitiv 2).

“Slugile lui Gates de la știrile difuzate prin cablu și rețele, împreună cu aplaudacii lui din radiodifuziunea publică, mediile de socializare și grupurile de verificare factuală, insistă cu toții acum că Gates nu ar fi spus niciodată astfel de lucruri, pretinzând că el nu a intenționat niciodată să ne urmărească cu ajutorul vreunor chip-uri implantate subcutanat sau prin injectarea de tatuaje.

Ei resping astfel de afirmații ca pe „teorii ale conspirației”.

Dar, iată dovada, chiar din gura emitentului!”, scrie RFK. VIDEO:

https://www.instagram.com/p/CIj1v9flHa5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Gates a comandat Institutului de Tehnologie din Massachusetts (MIT) să creeze un sistem injectabil de colorare cu punct cuantic pentru a tatua informații medicale stocate sub pielea copiilor. Tatuajul era conceput să fie citibil de o aplicație iPhone, potrivit unui articol din Scientific American aparut in 2019.

Compania Microsoft a a lui Bill Gates folosește chip-uri implantate cu senzori care vor monitoriza activitatea organismului și a creierului. Aceasta promite să îi răsplătească pe conformiști cu plăți în criptomonedă atunci când aceștia îndeplinesc activități atribuite.

Cu jumătate de an înainte de pandemia de coronavirus, in iulie 2019, Gates a cumpărat 3,7 milioane de acțiuni la Serco, un contractor militar având contracte guvernamentale cu SUA și Marea Britanie pentru a depista și urmări infecțiile cu coronavirus și conformarea la vaccinare.

Gates a mai investit aproximativ 20 de milioane de dolari în MicroCHIPS , o companie care face dispozitive pe bază de microchip-uri, inclusiv chip-uri implantabile pentru controlul natalității cu declanșatoare wireless de pornire/oprire pentru livrarea de medicamente (contraceptive) controlată de la distanță de autoritățile medicale.

Gates a investit un miliard de dolari în EarthNow, care promite să înconjoare globul cu sateliți 5G de supraveghere video. EarthNow va lansa 500 de sateliți care le vor permite guvernelor și marilor companii să monitorizeze prin flux video în direct aproape fiecare „colț” al pământului, furnizând răspuns video instantaneu, cu o secundă întârziere.

Fundația Bill și Melinda Gates a mai achiziționat 5,3 milioane de acțiuni de la Crown Castle, care deține antene-spion 5G, inclusiv peste 40.000 de turnuri celulare și 65.000 de celule mici (de telefonie mobilă – n.red.).

Sursa:euro-stiri.net

Lasă un răspuns