Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru covid nu vor putea să reclame acest lucru în instanţe, au declarat joi avocaţi citaţi de CNBC, transmite News.ro.

De o imunitate similară beneficiind și Administrația pentru Medicamente și Alimente, în cazul în care impune vaccinarea ca o condiție pentru angajare, aceasta nu va putea fi data în judecată şi nici angajatorii acesteia.

Guvernul federal american a acordat unor companii precum Pfizer şi Moderna imunitate pentru situaţiile în care apar reacții adverse, potrivit sursei citate.

Reamintim că o asistentă medicală de la Bartlett Regional Hospital din statul american Alaska, fără alergii și care nu mai intrase vreodată în șoc anafilactic, a dezvoltat o reacție alergică severă după ce a primit vaccinul Pfizer.

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie (MHRA) i-a avertizat pe cetăţenii care suferă de alergii să evite vaccinul dezvoltat de Pfizer şi BioNTech împotriva covid, după ce doi medici britanici au intrat în șoc anafilactic imediat după vaccinare.

Sursa:r3media.ro

Lasă un răspuns