Dr. Geangu Alina Delia : Eu NU ma vaccinez, consider ca ceea ce se intampla este o crima impotriva umanitatii!

Dr. Geangu Alina Delia din Ploiești : „ Sunt unul dintre medicii care se revoltă împotriva acestei maladii ‘mortale’, nu mai mortale decât o gripă sezonieră.

Tratament există, eu însămi am tratat cu succes, la domiciliu, pacienți cu comorbidități, de frica infecțiilor nosocomiale din spitalele din România, despre care în ultimul timp văd că nu mai spune nimeni nimic! Adevărul este că încă din 2018 au apărut primele pneumonii cu imagine radiologică specifică în geam mat, care au fost tratate cu tamiflu, cefort și gentamicina injectabil mucolitice și bronhodilatatoare, despre care niciun infecționist ‘nu pare’ să își amintească.

Eu însămi am prezentat simptomele specifice infecției cu COVID încă din 2018,pt care nu am luat tratament și nici nu am primit concediu medical, firma la care lucram la acel moment nu mi-a permis să stau acasă. Am avut simptomele timp de 2 săptămâni, timp in care am luat doar tratament alternativ:selezin, ganoderma lucidum, agaricus și am trecut cu bine.

Nu încurajez sub nicio formă vaccinarea, deoarece firmele ‘producătoare’ nu au furnizat suficiente date referitoare la efectele adverse pe termen lung, efectele teratogene adupra feților, etc. EU NU MĂ VACCINEZ!

Consider că ceea ce se întâmplă este o crimă impotriva umanității!

Lasă un răspuns

Previous post Omul lui Soros, șeful Cancelariei lui Cîțu
Next post Medicii din intreaga lume avertizeza asupra vaccinului anti-Covid