Medicii din intreaga lume avertizeza asupra vaccinului anti-Covid

Dr. Johan Denis ( medic belgian ): ” Vaccinul Corona nu s-a dovedit sigur sau eficient. Nu exista nici o urgenta medicala. Este o falsa pandemie. Coronavirusul este in termeni de nocivitate, mortalitate si transmisibilitate comparabile cu o gripa sezoniera. Si nu pot decat sa resping masurile extreme disproportionate luate de catre guvernele noastre. Nu exista o situatie de urgenta. Totul a fost orchestrat pentru a te face suficient de inspaimantat pentru a lua vaccinul. Acest vaccin nu s-a dovedit a fi sigur. A fost dezvoltat prea repede. Nu avem nici o idee care vor fi efectele pe termen lung. Are nevoie de mult mai multe investigatii. Nu exista graba sau urgenta. S-ar putea sa va schimbe ADN-ul. Acest lucru este ireversibil si ireparabil pentru toate generatiile viitoare , un experiment asupra umanitatii. Nu mi l-as da niciodata mie, pacientilor mei sau celor dragi.

Dr. Mikael Nordfors ( medic suedez ): „ A da un vaccin netestat intregii umanitati si a ii folosi ca pe cobai este o nebunie completa si nimic altceva si trebuie sa-l oprim acum. Este si mai multa nebunie sa o dai copiilor. Exista doar efecte secundare, riscuri si costuri. Si asta este o risipa de viata si siguranta umana. Precizez de asemenea ca nu va exista niciodata un vaccin la fel de sigur si eficient ca vitamina D, care poate reduce mortalitatea intre 50 si 95% in functie de nivelul de vitamina D pe care il aveti in sange„.

Dr. Anne Fierlafijn ( medic belgian specializat in boli infectioase cronice): ” Vaccinul Covid19 nu este dovedit a fi sigur si nici eficace. Si cred ca este inacceptabil sa se renunte la toate obligatiile pentru companiile care il produc. Daca farmaceutica nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele pe care le fabrica, cum se pot astepta ca doctorii sa le injecteze pacientilor lor fara indoiala ca fac rau? Din ce in ce mai multi vedem ca aceasta nu este intr-adevar o pandemie medicala. Masurile pentru corona au cauzat mult mai multe daune colaterale decat virusul in sine. La nivel mondial vedem ca numarul cazurilor este prezentat in mod fals pentru a conduce populatia la comportamentul ascultator si la vaccinare. Deci va rog sa fiti critici. Faceti propriile cercetari si nu lasati mass-media sa va manipuleze. Cred ca este timpul sa reactionam. E timpul sa te ridici pentru libertatea ta , pentru viitorul copiilor tai. Nu cedati anxietatii, polarizarii, controlului guvernamental si restrictionarii libertatii voastre, sub pretextul fals al unui virus, pentru ca asta se intampla.”

Dr. Carrie Madej ( medic SUA ): ” Sunt aici pentru a va spune ca nu exista o pandemie mondiala pentru covid19. Folosim mecanisme de testare numite PCR care nu au fost niciodata indicate sau create pentru a diagnostica vreo infectie. Nu acesta este modul in care ar trebuii sa diagnosticam. In plus, spitalele si medicii primesc stimulente financiare pentru a diagnostica covid19. Mai mult decat atat avem multiple erori de laborator, care se intampla peste tot in lume, indicand mai multi fals pozitivi. Nu voi lua vaccinul si nu voi recomanda vaccinul Covid19 niciunuia dintre pacientii mei. Acest vaccin este experimental pe rasa umana deoarece foloseste ARN mesager modificat, sau ADN sintetic pentru a modifica corpul uman. Nu stim ce s-ar putea intampla cu noi. In plus ei propun sa foloseasca tehnologia nano lipidelor sau nanotehnologia pe rasa umana, de asemenea. Exista atat de multe lucruri ingrozitoare care ni se pot intampla si trebuie sa investigam acest lucru inainte de a merge mai departe. Acesta este apelul meu de alarma catre lume„.

Dr, Zac Cox. ” Cred ca pandemia s-a incheiat fundamental . De asemenea cred cu tarie ca nu exista date de siguranta pe termen lung pentru niciunul dintre vaccinurile Covid. In esenta , experimenteaza asupra noastra , ceea ce este impotriva codului de la Nurnberg. Nu voi lua vaccinul

Dr. Hilda Smith ( medic belgian ) sustine ca noul vaccin impotriva coronavirusului NU ESTE SIGUR si ca nu exista o pandemie medicala globala. De aproape 20 de ani ,industria farmaceutica incearca sa dezvolte vaccinuri Corona dar nu au reusit niciodata, pentru ca au vazut in studiile pe animale ca exista efecte secundare grave. Acum, datorita scuzei unei pandemii globale, industria farmaceutica are permisiunea de a sari peste incercarile pe animale. Asta insemna ca noi, oamenii, vom fi cobaii si am putea avea efecte secundare severe.

Dr. Nils Fosse ( medic norvegian ) : ” Vaccinul Covid19 nu s-a dovedit sigur si eficient. Aceasta nu este o adevarata pandemie medicala . Ratele de deces in Norvegia nu sunt mai mari decat in medie aici”.

Dr. Elizabeth Evans, medic cofondator al Aliantei pentru Libertatea Medicala din Marea Britanie: „ Vaccinurile Covid19 nu s-au dovedit a fi sigure sau eficiente. Credem ca este imprudent si inutil sa lansam aceste vaccinuri experimentale ,care utilizeaza o tehnologie complet noua de ARNm la milioane de oameni atunci cand exista doar date limitate de siguranta pe termen scurt , nu exista dovezi ca acestea vor prevenii transmiterea virusului si fara date de siguranta pe termen lung care sa excluda aparitia efectelor negative precum bolile autoimune, infertilitatea, cancerele.

Dr. Vernon Coleman : ” Doctorilor nu li se permite sa puna la indoiala Covid19 in public. Materialul care contine adevarul despre presupusa boala si vaccin este interzis. In ultimul an am fost demonizat si mintit, iar o cariera de 50 de ani si reputatia au fost distruse de cei care promoveaza o pandemie si un vaccin care nu a fost niciodata necesar. Intreaga inselatorie Covid 19 este , asa cum am spus, in martie 2020, cea mai mare farsa din istorie. Principiul consimtamantului informat este esential in medicina , dar pacientii care au acum vaccinuri nu pot da consimtamantul informat, deoarece nu sunt informati „.

Prof. Dolores Cahill ( biolog molecular si imunolog ): ” Coronavirusul nu a fost atat de sever pe cat se credea. Stim ca putem trata simptomele Covid19 cu succes cu vitaminele D,C si zinc. Prin urmare , blocarea si masurile precum carantina , distantarea sociala si mastile nu erau necesare. Si, de asemenea, un vaccin nu este necesar. Nu a existat niciodata o licenta de vaccin ARN si acest lucru nu se datoreaza faptului ca au existat multe studii clinice , ci ca in studiile de siguranta, au existat evenimente adverse semnificative si moarte la animalele care au fost utilizate in aceste studii din ultimii 20 de ani „.

Dr. Anna Forbes ( medic din Marea Britanie ): ” Credem ca a existat o supraestimare a riscurilor pentru sanatatea publica din cauza sars-cov-2 din cauza denaturarii datelor si a utilizarii necorespunzatoare a testului PCR. Solicitam pastrarea consimtamantului informat , alegerea medicala si autonomia corporala. In calitate de doctori credem ca acest lucru este absolut esential de mentinut”.

Dr. Ralf Sundberg ( medic din Suedia ): ” Parerea mea despre aceasta criza actuala coronavirus este ca testul PCR este inexact provoacand de fapt falsuri pozitive. Deci, suntem speriati de aceast vaccinare si eu nu am incredere in acest vaccin.”

Dr. Andrew Kaufman : „Aceasta pandemie nu este o adevarata pandemie medicala. Vaccinul Covid-19 nu s-a dovedit sigur sau eficient. In plus nu a existat un virus care sa fi fost purificat sau aratat a fi cauza unei boli. Astfel, nu exista o tinta pentru un vaccin. Concluzia este ca, din moment ce nu au avut loc decese suplimentare in legatura cu o boala noua, pur si simplu nu este nevoie de un nou vaccin„.

Dr. Daniel Cullum ( medic SUA ): ” Aceasta nu este o adevarata pandemie medicalape care lumea o suporta in acest moment. Vaccinul nu s-a dovedit sigur sau eficient si nu il voi lua . Nici nu il voi recomanda deoarece nu este un vaccin sigur”.

Moritz von der. Borch ( medic jurnalist german ): ” Nu luati acest vaccin. Acest vaccin este periculos. aceasta pandemie este o frauda „.

Dr. Tom Cown ( medic USA ): „Trebuie sa ne amintim ca santatea nu provine din injectarea de toxine in corpul nostru, ci mai degraba din a decide ce inseamna sa fii uman”.

Dr. Kevin Corbett ( medic UK ): „ Covidul nu este o adevarata epidemie medicala. Vaccinurile folosesc produse sintetice care va vor modifica genele, permitand monitorizarea starii dumneavoastra de vaccinare si producand reactii chimice periculoase. Prin urmare, oamenii de stiinta cer ca toate vaccinarile Covid sa fie imediat oprite. Adevarata epidemie este frica si isteria. A inceput in China si s-a raspandit rapid prin intermediul OMS. Isteria a fost accelerata de corporatii care au castigat financiar prin vanzarea de teste medicale defectuoase, medicamente antivirale toxice si acum vaccinuri nedovedite si periculoase. Precautiile standard care in mod normal protejeaza publicul au fost ignorate din cauza ignorantei, isteriei si profiturilor. De exemplu, vaccinurile nu au fost supuse testelor adecvate de faza 3. Testul Covid PCR este fatal defect. Nu a fost niciodata examinat in mod standard de catre Serviciul National de Sanatate al Regatului Unit si nu ar fi trebuit sa fie niciodata folosit la persoanele bolnave sau la cei fara simptome”.

Dr. Barre Lando ( medic USA ): „Am tratat multi copii imbolnaviti prin vaccin. Datorita lipsei testarii adecvate si a conditiilor false din jurul presupusei pandemii as avertiza cu insistenta pe oricine are in vedere administrarea vaccinului Covid 19

Kate Shemirani ( asistenta medicala UK ): „ Sunt asistenta naturala intr-o lume toxica, cred ca exista o pandemie? Absolut NU. Nu exista dovezi in acest sens. Cred ca exista Covid19? Absolut nu. Nu s-a dovedit niciodata. Cred ca populatia are nevoie de acest nou vaccin periculos Covid19 ?Absolut nu. Nimeni nu are nevoie de el. Cred ca guvernul nostru al trebui arestat pentru posibil genocid? Absolut„.

Sandy Lunner ( farmacist Norvegia ):” Ma voi concentra pe doar 2 probleme de siguranta.In primul rand vaccinurile Covid19 nu s-au dovedit sigure sau eficiente. In loc sa protejeze impotriva infectiei, vaccinul poate agrava boala. In al doilea rand , in Marea Britanie, agentia de reglementare a medicamentelor si produselor medicale a facut o cerere urgenta, citez :” MHRA cauta urgent un instrument software de inteligenta artificiala pentru a procesa volumul ridicat de reactii adverse la vaccinul Covid19″.

Borris Dragin ( acupuncturist Suedia ): „Aceasta pandemie covid nu este o reala pandemie. Este o violare asupra drepturilor omului, a libertatilor noastre. Ar trebuii sa fii complet nebun pentru a accepta vaccinul experimental netestat de la un producator criminal, care profita enorm din constrangerea oamenilor sa si-l administreze. Chiar credeti ca exista undeva in lume o companie de asigurari care ar indrazni sa asigure un astfel de vaccin? Lasatii pe „lideii” nostri si pe toti ceilalti sustinatori ai acestui amestec toxic”.

Dr. Piotr Rubas ( medic Polonia ) :” Nu sunt deloc de acord sa te vaccinezi cu acest preparat experimental numit vaccin Corona. In primul rand, fiecare vaccin nou trebuie sa fie supus unei perioade de studii clinice care este de cel putin 5 ani. In al doilea rand , de ce ar trebui sa-mi expun corpul la ceva necunoscut din cauza virusului, cu rata mortalitatii fiind silimara cu cea a virusului gripal sezonier? „

Dr. Natalia Prego Cancelo ( medic Spania ):” Vaccinul Covid19 nu este sigur sau eficient. Acest lucru nu este cu adevarat o pandemie„.

Dr. Rashid Buttar ( medic USA ): „Vreau sa va reamintiti ca fiecare dintre voi este un far de lumina pentru cei din jur. Asa ca dati exemplul, ridicati-va, continuati sa cautati, continuati sa vorbiti, mai ales pentru copiii vostri. Lasa-i pe copii tai sa vada ce inseamna sa fii liber„.

Dr. Nour De San ( medic Belgia ):” Problema nu este principiul vaccinului, ci problema este ca ei vor ca noi sa credem ca a fost posibil sa dezvoltam un nou vaccin in mai putin de un an impotriva unei noi boli, folosind noi tehnologii si pentru a face acest lucru la o scara foarte, foarte mare. Intentioneaza sa vaccineze fiecare persoana de pe Pamant. Oricine a lucrat la vaccinuri stie ca acestea necesita timp, astfel incat sa putem colecta suficiente date pentru a asigura eficacitatea si siguranta acestuia si sa intelegem corect efectele pe termen lung asupra sanatatii noastre„.

Dr. Kelly Brogan ( medic USA ):” In cea mai mare parte a unui secol, vaccinarea s-a bazat pe stiinta corupta, propaganda si suprimarea sistemica a consimtamantului adevarat informat. Cu vaccinul Covid, am ajuns la un punct de inflexiune in care adevarul este disponibil pentru toti. Veti avea incredere in produsele farmaceutice modificate genetic si a subventiilor 5G, a tehnocratilor eugenisti, cu sanatatea dvs?, sau veti vedea prin pretentiile lor, o agenda transumanista care urmareste sa va deposedeze de increderea in corpul vostru? Vaccinarea este patrunderea in corpul, mintea si spiritul dvs de catre stat. Vaccinul Covid19 nu este dovedit sigur sau eficient„.

Prof. Konstantin Pavlidis ( UK ):” Vaccinul care este produs impotriva Covid19 nu este dovedit a fi sigur deoarece exista 4 etape. Etapa asimptomatica latenta, etapa de dezvoltare in care exista o manifestare a simptomelor, virusul convinge celulele T ca nu este un invadator si apoi intra in sistemul imunitar si in cele din urma, a patra etapa este scaderea prezentei virusului, unde este nedetectabil prin orice test si nu este prezent in lichidele din corp. ADN-ul viral devine o parte a celulelor imune ale ADN-ului gazda. Deci din acest motiv, nici un test Covid nu este cu adevarat corect si nici un vaccin produs nu ar putea fi corect deoarece pacaleste sistemul imunitar sa reactioneze ca si cand ar exista un atac viral real, iar acest lucru declanseaza monocite in incercarea de a accesa celulele imune de memorie. Aceste actiuni apar ca simptome virale de exemplu oboseala cronica, contractii musculare sau tulburari de sanatate mintala, variind de la depresie la tendinte suicidare. Si toate aceste sunt, de fapt, efecte secundare ale influentei vaccinului”.

Dr. Sherry Tenpenny ( medic USA ):” Sa stiti ca atunci cand dezvolta acest lucru, se afla sub umbrela Legii PREP din 2005. Au o protectie completa a raspunderii. Nu ii puteti da in judecata si nu aveti nici un recurs daca acest vaccin va dauneaza. Au incercat sa dezvolte un vaccin Coronavirus din 2002, de cand am avut SARS. Si fiecare studiu pe animale pe care l-au facut, in special pe dihori, pe care sistemul imunitar al acestora imita cel mai mult sistemul imunitar al adultilor umani. Studii privind dihorii, iepurii si sobolanii, toate animalele au ajuns la un raspuns imun paradoxal, in care nivelurile de anticorpi care erau foarte ridicate au accelerat de fapt infectia, au agravat-o mult si au permis ca bucatile virusului sa intre in celula si sa fie incorporat in ADN-ul destinatarului acelui vaccin printr-un proces numit transductie. Transductia pune ireversibil virusul respectiv, bucatile de virus in ADN-ul tau si se transforma in celulele tale„.

Senta Depuydt ( jurnalist independent belgian, aparand sanatatea copiilor in Europa): ” Vrem sa va aratam de fapt ca vaccinurile actuale Covid sunt un produs experimental bazat pe injectarea de material genetic in noi insine, in celulele noastre. Si riscul utilizarii acestor noi tehnologii asupra oamenilor si a mediului nu este cunoscut, putand avea consecinte ireversibile. In aprilie, legea privind accelerarea pandemiei a UE a permis producatorilor de vaccinuri sa aiba un permis gratuit pentru siguranta. Iar pe 15 iulie, Parlamentul European a fost de acord sa elimine necesitatea evaluarii riscurilor solicitate in conformitate cu reglementarile GMO. Aceasta decizie a fost luata in 10 zile. Nu au existat rapoarte stiintifice, nici audieri in comisia de sanatate, nici o dezbatere si nici amendamente inainte de acest vot. Deci Health Defense Europe a solicitat anularea acestei decizii la Curtea Europeana de Justitie din Luxemburg. „

Va rugam sa impartasiti aceste informatii, deoarece este extrem de important sa intelegeti ca vaccinurile Covid actuale nu sunt dovedite sigure. Legiuitorii nostrii au abandonat principiul precautiei, punand o credinta oarba intr-un experiment periculos.

Dr. Heiko Santelmann ( medic german specialist in vaccinuri,care lucreaza in prezent in Norvegia ): ” Sunt de acord cu British Medical Journal ca testarea nu se face onest. Efectul afirmatiei de 90% este intr-adevar doar 0,2% daca studiati rezultatele. Ma intreb de ce Gates si teroristii sai conspirationisti au cheltuit miliarde pentru a dezvolta vaccinuri care pot steriliza barbatii, femeile si chiar copiii lor nenascuti? „.

Dr. Margareta Griesz-Brisson ( medic german ): „ Masurile fortate, masuri medicale lipsite de etica nu pot fi puse in aplicare pe o populatie fara aparare, nici ca test,nici ca vaccinuri. Orice interventie medicala, testare, tratament sau vaccin poate sa le puna in aplicare doar intr-un mod etic si legal pe baza unei consideratii medicale individuale, a consimtamantului pacientului bine informat si a dovezilor clinice de inofensivitate fara indoiala”.

Dr. Elke F de Klerk ( medic olandez ) :” M-am informat despre vaccin si vreau sa va spun 3 lucruri. In primul rand acest vaccin ar putea steriliza femeile si fetele. In al doilea rand acest vaccin ar putea provoca o interferenta virala, o amorsare si apoi poate provoca o furtuna de citokine, care este foarte periculoasa pentru sanatatea dvs. Acest lucru a fost observat la oameni si animale, testarea animalelor cu alte vaccinuri corona. Si in al treilea rand acest vaccin ti-ar putea schimba codul genetic, ADN-ul pentru totdeauna. Si nu stim ce va aduce asta„.

Lasă un răspuns