În urmă cu 3 zile, un articol apărut în Chicago Tribune, publicație importantă în Statele Unite. Ziarul a publicat un text cu titlul: „Un medic sănătos a murit la 2 săptămâni după ce s-a vaccinat anti-Covid19”.

În text găsim povestea Dr. Gregory Michael de 56 de ani, din Florida, care a finalizat schema de vaccinare pe 18 decembrie. Conform istoricului său medical, acesta era clinic sănătos.

La câteva zile după vaccinare, pe corpul acestuia au apărut pete dubioase. Hemoleucograma acestuia arăta extrem de rău.

Medicii au stabilit că are un număr scăzut de trombocite, pe care au încercat să îl aducă la un nivel normal, dar fără rezultat.

„În îngrijirea sa au fost implicați experți din toată țara. Indiferent ce au făcut, numărul de trombocite a refuzat să crească”, scrie soția sa Heidi Neckelmann, pe Facebook.

În ciuda efortului medicilor de la una dintre cele mai prestigioase clinici din SUA, medicul a murit în noaptea de 3 spre 4 ianuarie. Pe 5 ianuarie, acesta a fost băgat în autopsie, pentru a se stabili cauza morții.

Probele prelevate de la acesta au fost trimise la mai mulți experți americani. Până la ora publicării textului, scriu cei de la Chicago Tribune, niciun rezultat oficial nu a fost dat publicității.

Nu vorbim de o publicație obscură sau de vreun tabloid, Chicago Tribune este un ziar american fondat în anul 1847, care face parte din compania media Tribune Company. Începând din anul 1932, Chicago Tribune a câștigat 25 de premii Pulitzer.

Sursa:jurnalist.ro/chicagotribune.com

Lasă un răspuns