Situație revoltătoare la Spitalul din Corabia, județul Olt, acolo unde un bătrân a așteptat timp de trei ore în genunchi, să primească ajutor de la asistentele medicale. Imaginile șocante au fost surprinse de o tânără, aflată în unitatea medicală, care l-a văzut pe bătrân cum plânge și suferă, fără ca nimeni să-l ajute. Mădălina, tânăra care a postat scenele cutremurătoare pe internet, le-a surprins și pe asistentele medicale, care n-au ridicat niciun deget pentru a-l ajuta pe bătrân.

Bătrânul a susținut că a suferit un accident vascular. Întrebat de fata care filmează de cât timp aşteaptă pe holul spitalului din Corabia, bătrânul răspunde că aşteaptă de trei ore şi că a căzut. 

Aceasta îl găsește pe bătrân în genunchi și se oferă să îl ajute. Pentru că nu îl poate ridică singură, roagă personalul medical să intervină. Doctora care vine, îl vede pe bătrân, și pleacă nepăsătoare fără să facă nimic.

„Văzând că nu îl pot ridică singură, (avea picioarele sleite de puteri, spunea că suferise în trecut și un AVC)am mers să anunț un medic.
Am anunțat o Dna Dr. respectabilă, cu părul puțin mov. Nu îi voi dezvălui identitatea, nu aș vrea că domnul Ivănuș să fie lezat în vreun fel. Răspunsul doamnei: „Să vină infirmierele „, s-a întors și, fără urmă de umanitate, a plecat.

Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism. „Doamnele ” infirmiere nu au mișcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd.” a scris femeia pe Facebook.

Lasă un răspuns