Sorin Săvulescu, asistent medical în cadrul Sanatoriului Balnear Mangalia a decedat la două zile după „imunizarea” împotriva coronavirusului.

Conform directorului Sanatoriului, Lucian Nechita, bărbatul în vârstă de 48 de ani nu era cunoscut cu probleme medicale.

Pentru Mangalia s-au trimis 100 de doze. Sorin Săvulescu a fost cel cu numărul șase, dintre colegii săi, care s-a vaccinat cu produsul Pfizer/BioNTech. El s-a vaccinat luni, pe data de 4 ianuarie. Conform unor surse apropiate lui Săvulescu, el i-ar fi spus unui prieten al său că dacă nu se vaccinează riscă să-și piardă slujba!

Sorin Săvulescu s-a vaccinat luni, pe 4 ianuarie în jurul orei 9, după care a fost trimis acasă. Ajuns la domiciliu i–a spus soției că se simte foarte obosit, oboseala (fatigabilitatea) fiind una dintre reacțiile adverse.

A doua zi, pe 5 ianuarie reclamă la fel, o oboseală generală.

În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei unu, Săvulescu a simțit că ceva este în neregulă și a chemat salvarea. Până să vină salvarea s-a prăbușit și medicii de pe ambulanță au încercat resuscitarea cu electroșoc. Este dus la spital, unde se constata decesul.

Unul dintre prietenii lui cel mai bun a relatat că a vorbit chiar cu un fost manager al spitalului, de la care a cerut mai multe informații. Acesta i-ar fi spus că nici ei nu știu ce s-a întâmplat, dar a presupus o dilatare excesivă a vaselor de sânge, care ar fi permis unor cheaguri să blocheze inima. Inima era, totuși, destul de sănătoasă, după cum s-ar fi exprimat.

De precizat ca Sorin Săvulescu nu a avut vreodată probleme cardiace de care să știe!

Un alt caz, care crează, iarăși, mari suspiciuni asupra efectelor adverse grave ale noului vaccin, este cel al dr. Hristos Pilalis, directorul adjunct al spitalului Thriasio, o mare unitate spitalicească din Atena, aflat încă în stare gravă, despre care ActiveNews a relatat încă din 3 ianuarie a.c.

Astfel, la 24 de ore după ce i s-a administrat vaccinul Pfizer/BioNTech, dr. Pilalis a intrat într-o stare foarte gravă. Soția doctorului Pilalis a declarat presei: „mă tem că se încearcă să se ascundă faptul că este o reacție adversă, fiind vorba despre o reacție adversă gravă a vaccinului.” Dr. Hristos Pilalis, în vârstă de 54 de ani, făcuse vaccinul anti-coronavirus pe 28 decembrie. A doua zi a dezvoltat mari dificultăți de respirație!

CAZUL DECESULUI DE LA LISABONA

O asistentă medicală de 41 de ani din Portugalia, a murit subit la două zile după ce a fost vaccinată anti Covid-19.

Institutul Portughez de Oncologie (IPO), unde lucra asistenta, a confirmat „moartea subită” a acesteia, la două zile după administrarea vaccinului. Femeia, a fost vaccinată împotriva Covid-19 pe 30 decembrie și a murit chiar de Anul Nou, după cum relata „Jornal de Notícias”.

ALTE CAZURI :

La acestea se adaugă, din cazurile cunoscute până acum, un bărbat de 75 de ani, care a murit în Israel, tot în urma unui infarct la aproximativ două ore după ce a fost vaccinat anti-Covid,

Un medic PERFECT SĂNĂTOS din Miami care a MURIT la 16 zile după ce a primit vaccinul Pfizer.

O doctoriță de 32 de ani din Mexic, care a suferit convulsii și a paralizat după ce a fost injectată cu vaccinul experimental Pfizer.

7 bătrânii care au murit pe bandă în Norvegia la scurt timp după vaccinare, și cine știe ce alte cazuri mușamalizate, asemenea celui din Mangalia.

Cine răspunde?

O campanie, agresivă și ineficientă în același timp, se derulează de mai multe săptămâni, pe toate canalale TV. Un grup de medici, atent selecționați în programul guvernamental de propagandă, încearcă să convingă poporul să se vaccineze împotriva virusului mondial. Doar atât. Nici o campanie despre eventualele efecte adverse ale vaccinului, nici o campanie de informare despre eventualele contraindicații ale vaccinului. Nici o campanie despre imunizarea organismului, care ar putea salva vieți, după cum explică specialistul Virgiliu Gheorghe în Studiul său publicat de ImunoMedica. Ore întregi de spoturi publicitare guvernamentale, plătite cu sume imense, numai pentru a-i băga pe oameni, repede-repede, într-un fel de „țarc al vaccinării”.

Peste toate acestea, care țin de lipsa gravă a unei strategii pentru campania de vaccinare, unii oameni mai și mor, după ce ce vaccinează! Nu mai vorbim de doamna dr. Carmen Dorobăț, de la Iași, mare specialistă și, deopotrivă, „vedetă” în campania de salvare a bolnavilor atacați de virus, care după ce s-a vaccinat s-a îmbolnăvit de covid!!!

Ceea ce sapă la temelia încrederii în noile vaccinuri, sunt cazurile tragice, ale unor oameni care au murit după ce s-au vaccinat!

Sursa:activenews.ro

Lasă un răspuns