Dolores Cahill profesor de biologie moleculară și imunologie explică de ce vor muri cei care se vor vaccina anti-covid

Dolores Cahill profesor de biologie moleculara si imunologie explică mecanismul care duce la moartea celor care se vaccinează cu serul purtător de mARN (ARN mesager) și rolul pe care îl joacă acesta în trișarea sistemului imunitar.

Ea susține că pericolul vine atunci când organismul e expus unui alt virus de tip SARS, iar sistemul imunitar modificat genetic pentru a fi „chitit” pe virusul Covid, va declanșa o furtună de citokine care duce la distrugerea organelor interne.

Asta nu se întâmplă celor nevaccinați, care au sistemele de apărare nealterate. Practic, vaccinul crește imens șansele ca următoarea răceală să fie fatală.

Întreaga lume participă la un experiment gigantic, iar guvernele își îndeamnă și obligă cetățenii sa se vaccineze (a nu avea dovada vaccinării va duce la pierderea locului de muncă, inabilitatea de a călători etc.), experiment al căror rezultate vor apărea din nefericire la scurt timp după vaccinare.

O așteptare de 1-2 ani, nu va face nici  un rău, nimănui, chiar dacă nu vom mai păși într-un supermarket gigant. Între timp, morții vor fi puși în seama altor cauze, exact așa cum anul trecut, orice mort era din cauza Covid.

Deja cunoaștem cazuri de medici/asistenți medicali care au murit după vaccin, sau au fost grav vătămați. Acestea doar se vor înmulți exponențial, pe măsură ce tot mai mulți oameni acceptă să fie modificați genetic.

Guvernele ar putea mai degrabă să spună oamenilor care sunt lucrurile ce trebuiesc făcute pentru a întări sistemul imunitar, astfel încât nici o gripă sau răceală să nu aibă efecte devastatoare. Sau tratamentele ieftine și dovedite vindecătoare, curent interzise prin retragerea lor de pe piață, sa fie promovate și aplicate.

Video AICI

Sursa:incorectpolitic.ro

Lasă un răspuns