O femeie din județul Cluj a făcut șoc anafilactic imediat după ce s-a vaccinat anti-covid

O angajata de la Căminul pentru Persoane Vârstnice de la Gherla, care este și contabilul firmei a fost transportata de urgență la spitalul din oraș, la scurt timp după ce s-a vaccinat anti Covid 19, informează Foaia Transilvană.

Declarația unui martor : ” S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noastră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita. Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla”, a declarat angajatul respectiv.

Din primele informații se pare că în cazul angajatei de la Gherla este vorba despre șoc anafilactic.

Nicoleta Molnar, directorul interimar al DGASPC Cluj a refuzat să facă publice date despre acest caz. ”Vă rog să completați o cerere de informații și noi vă vom răspunde”, a spus Molnar.

Cei de la DGASPC Cluj au revenit și au comunicat faptul că persoana în cauză a acuzat o stare de rău, la scurt timp după ce a fost vaccinata, motiv pentru care a fost solicitat serviciul de ambulanță, în prezent fiind internată în Spitalul Municipal Gherla.

Ascunzând probabil gravitatea situației în care se afla femeia, cei de la DGASPC au invocat lipotimia, ca fiind cauza internării acesteia.

Intersant ar fi de aflat de când o persoană care suferă de o lipotimie se umflă la față și la gât și este și internată?

Lasă un răspuns