Tratament sigur împotriva Covid 19 recompensat cu Premiul Nobel

Dr. Pierre Kory, membru fondator al Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (FLCCC), a explicat că ivermectina, un agent antiparazitar, ale cărui beneficii au fost recompensate cu Premiul Nobel, anulează transmiterea acestui virus, cu o eficacitate miraculoasă.

Zilele trecute, un judecător de la Curtea Supremă a statului New York a salvat de la moarte o pacientă COVID de 80 de ani dispunând ca spitalul să îi administreze Ivermectină.

India a dezvoltat un set de tratament COVID-19, eficient și sigur, în comparație cu vaccinul anti-covid. Acesta costă doar 2,65 USD de pacient și a ajutat la scăderea cazurilor de infectare în a doua cea mai populată țară din lume.

Cu toate acestea, Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a refuzat autorizarea de urgență a ivermectinei pentru tratarea coronavirusului, declarând că sunt necesare mai multe teste, în schimb pentru vaccinul anti-covid nu a fost nevoie de mai multe teste pentru a fi autorizat. De aici conchidem faptul ca nu se vrea însănătoșirea oamenilor, ci dimpotrivă îmbolnăvirea și chiar decesul acestora, dat fiind faptul ca acest vaccin ARN mesager va duce la deces sau traume permanente celor ce se vor vaccina.

Statele Unite aprobă utilizarea Ivermectinei împotriva Covid 19 . Ion Alexie: „Mulți o vor alege, în locul vaccinării”

Probabilitatea ca Ivermectina să nu fie eficientă, după ce 32 de studii au arătat calitățile medicamentului împotriva Covid-19, este de 1 la 4 miliarde.

Potrivit medicului infecționist Ion Alexie, de la spitalul Summerlin din Las Vegas, National Institute of Health, din Statele Unite, a autorizat medicii să folosească Ivermectina pentru:

1.Profilaxie, înainte de expunere la virusul SARS-Cov-2 (foarte mulți medici utilizează Ivermectina lunar, pentru protecție);

2.Profilaxie, pentru a evita o eventuală reinfectare;

3.Tratament, pentru pacienți Covid în oricare din stadiile bolii

Pentru mai multe informații despre Ivermectina AICI

Lasă un răspuns