Profesor și jurnalist din Suceava decedat după vaccinul anti-Covid

Un profesor, jurnalist și cărturar din comuna Arbore, județul Suceava, a murit azi după ce a făcut prima doza de vaccin anti-Covid la Rădăuți și apoi i s-a făcut rău, potrivit presei locale.

Profesorul Gheorghe Dolinschi, jurnalist cultural la cotidianul „Crai nou”, împlinise chiar pe 6 februarie 2021 vârsta de 76 de ani.

Amintim și cazul profesorului universitar Ioan Dzițac din Oradea, care a decedat după două săptămâni de la prima doza de vaccin, decesului femeii de 73 de ani din Bacău și al asistentului medical Sorin Savulescu din Mangalia – nici unul recunoscut oficial ca fiind din cauza vaccinului – în timp ce cazul ascuns de Ministerul Sănătății și Institutul Marius Nasta din București, al unei asistente medicale în vârstă de 55 de ani, este încă sub investigație.

Potrivit stiridinbucovina.ro, Profesorul Gheorghe Dolinschi își făcuse prima doză de vaccin anti-Covid la Centrul de Vaccinare de la Rădăuți iar ieri, în jurul orei 16.00 i s-a făcut rău. Rudele susțin că a sunat singur la 112 pentru a solicita o ambulanță care să îl transporte la Spitalul Municipal Rădăuți unde cadrele medicale au decis că se impune transferul la Spitalul Județean de Urgență Suceava. În jurul orei 22.00, Gheorghe Dolinschi ar fi decedat in urma unui stop cardiac.

Lasă un răspuns

Previous post O asistentă medicală de la Spitalul „Marius Nasta” din București a murit după doza de rapel
Next post De ce mai acceptăm încă o stare de alertă? CNSU propune pentru a NOUA oară prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile