Ceea ce se dorește în realitate nu este combaterea unui virus, ci instaurarea unui regim politic autoritar !

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat miercuri, 10 februarie 2021, a noua propunere de prelungire cu 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul României.

Dacă guvernul o aprobă, și cu siguranță va fi aprobată pentru că nouă, românilor, ne lipsește uniunea, simțul răspunderii pentru ceea ce se întâmplă în prezent, în același timp nu suntem conștienți de consecințele ce vor apărea în viitorul apropiat datorită lipsei de implicare civică, de protestare, ne supunem orbește unor îngrădiri excesive și abuzive ale drepturilor noastre fundamentale, prin urmare starea de alertă va fi prelungită începând cu data de 12 februarie, pentru „maximum 30 de zile” și apoi încă 30 și încă 30, pana își vor duce la bun sfârșit planurile, iar noi vom rămâne doar cu „protestele” de pe rețetele sociale.

Ne mai trezim și noi? mai luptam pentru viitorul nostru, pentru viitorul României ?

Măsurile luate pentru „combaterea pandemiei” de Covid19 sunt ABUZIVE și au produs numeroase efecte colaterale negative atât pentru economia romanească dar și pentru sănătatea multora dintre cetățenii noștri.

De ce acceptăm să fim călcați în picioare? De ce acceptăm aceste abuzuri în condițiile în care această „pandemie” nu este reală, fiind în fapt instrumentalizată pentru a impune, pe termen lung, forme inacceptabile de control social și îngrădire a drepturilor și libertăților democratice.

De ce acceptăm să fim cobaii celor din exterior, cărora guvernanții noștri le reprezintă interesele și le urmează orbește ordinele ?

România suntem noi, nu ei !

Lasă un răspuns