Încă un cadru medical și-a pierdut viața după vaccinare: Doina Militaru, asistent optician, 55 de ani, infectată grav după vaccin

Antena 3 a prezentat azi în exclusivitate date despre un nou cadru medical decedat după vaccin: Doina Militaru, asistent optician.

Trei săptămâni a durat calvarul ei de după injectarea cu ser anti-Covid, petrecută pe 15 ianuarie. Pe 24 ianuarie a împlinit 55 de ani. Era spitalizată, în plină boală. Și-a pierdut apoi organ după organ. Pe 7 a murit. Suspiciunile privind legătura cu vaccinarea au fost semnalate chiar de către medicul legist de la IML, care a solicitat autopsia, conform norei asistentei, Alexandra Cozer. Tot nora asistentei decedate a declarat ca victima era fericită că s-a vaccinat.

Numărul deceselor post-vaccinare din România creste. După asistentul de 49 de ani de la Sanatoriul Balnear din Mangalia și pensionara de 73 de ani din Bacău, a fost rândul unei asistente de 55 de ani de la Institutul „Marius Nasta” din București, a profesorului universitar Ioan Dzițac din Oradea – încă aflat sub cercetare – și a ziaristului sucevean Gheorghe Dolinschi, decedat pe 6 februarie 2021, chiar de ziua lui.

Numărul deceselor pare însa să fie mult mai mare .

Gheorghe Piperea a declarat, de asemenea că are cunoștință de cel puțin alte 10 cazuri.

La emisiunea Oanei Zamfir de la A3 a participat și profesorul de drept Gheorghe Piperea, care a redat apoi pe contul său de Facebook rezolvarea juridică a unei situații similare: „Evoluția persoanei injectate cu vaccin în 1999 – cea care a fost subiectul speței Sanofi Pasteur de la CJUE (C-621/15):
– persoană tânără, fără antecedente medicale pre-vaccinare; fără probleme la membri familiei, de genul celei care i-a fost fatală;
– vaccinare, scleroză în plăci (paralizie totală), orbire, deces;
– expertiză medico-legală – fără cauze medicale evidente, altele decât vaccinul;
– verdict CJUE – sunt indicii temeinice că între vaccin și lanțul de efecte adeverse + moarte există legătura de cauzalitate.
Ce credeți – în cazul celor cu comorbidități, alergii, boli autoimune etc., poate exista legătură de cauzalitate între „superbul” vaxin, mai ales că au fost deja public anunțate trei decese, care s-au întâmplat în vecinătatea temporală imediată a vaxinării? Sau stați liniștiți, că v-au spus Arafat și Gheorghiță că totul este bine?
PS: Când se întâmplă decese din vaxinare, deja nu mai e o chestiune medicală, ci una juridică, civilă sau penală.

Redăm aici materialul Antenei 3:

Ultimele cuvinte ale asistentei infectate după vaccin: „Pe mine mă mută la ATI, stați liniștiți, sunt bine, vă sun când mă întorc!” 

„Alexandra Cozer, nora Doiniței Militaru, asistent optician în vârstă de 55 de ani, infectată cu COVID-19 după ce s-a vaccinat, a fost prezenta la emisiunea Obiectiv de duminica seara, de la Antena 3. Cu ochii in lacrimi, a povestit prin ce experiență a trecut întreaga familie a asistentei, odată cu internarea acesteia în stare gravă și moartea ei după 7 zile la ATI în spitalul Victor Babeș.

„Pe dată de 15 ianuarie s-a vaccinat. Țin să menționez că prima întâlnire cu virusul am avut-o la jumătatea lunii decembrie când eu am fost testată pozitiv. Și ne-am petrecut și Crăciunul și Revelionul în casă, eu cu soțul. Iar pe 28, când a fost ziua ei și era un motiv de bucurie, a fost la ATI.” a povestit Alexandra la Antena 3.

„Pe 15 a venit acasă și avea niște simtome ușoare. Oboseală, dureri musculare, în prima zi, vineri seară. Sâmbătă s-au accentuat un pic: amețeli, dureri de cap, lipsa poftei de mâncare. Aceste simptome a continuat. La jumatea săptămânii au cerut o testare.

Avea alergii și astm bronșic, pe care le-a spus în momentul vaccinării. 

Era o femeie în floarea vârstei, care nu se plângea din orice. Era o femeie puternică.

Testul a ieșit pozitiv. Undeva după testare, la sfârșitul săptămânii, a început să se simtă mai bine, glumea cu noi. Și am crezut că a trecut momentul critic. Undeva spre sâmbătă seară nu a fost bine, a început să aibă probleme respiratorii, să tușească des, iar duminică a chemat salvarea care a dus-o la Victor Babeș.”

„Starea era gravă dar se ridica, încerca să se miște, să mănânce. Am crezut că o să fie mai bine.”

„După primele investigații vorbeam cu ea. Ea era optimistă, pozitivă, ne spunea ce să ii trimitem. Era pe salon. Era 24 ianuarie. Iar la ora 12 noaptea m-a sunat și mi-a zis „Alexandra, pe mine mă mută la ATI. Stați liniștiți, sunt bine, mă simt bine, mă mută pentru că au aparatură mai bună acolo. Va sun când mă întorc.”

„A doua zi am sunat eu la spital și mi-au zis că mai mult de jumătate de plămân era infectat.  Sunt conștientă că medicii au făcut tot posibilul să o salveze.

Era totul rău. Primele zile nu ne-a zis nimic bine. O transferasera pe un ventilator mecanic. Undeva la jumătatea săptămânii a fost și ziua ei de naștere dar sper că am ajutat-o pentru că i-am trimis fotografii cu noi. 

Știa că noi suntem alături de ea și o iubim din suflet. Starea era gravă dar se ridica, încerca să se miște, să mănânce. Am crezut că o să fie mai bine.” 

„A fost crunt, pentru că de fiecare dată când sunam ne spuneau că e posibil să mai cedeze un organ”

Duminică a fost o zi grea pentru că în ultimul timp i-au schimbat tratamentul și oxigenul pentru că nu răspundea la nimic. Duminică starea ei s-a agravat. Iar luni mi-au spus să revin pentru că există o urgență. Nu știam că urgența era ea. Ajunsese la un pas de stop cardio-respirator. 

Saturația ajunsese la 20%. A fost nevoie să o intubeze. Dar în continuare speram. Din momentul intubării, pe 1 februarie, până pe dată de 7 când a decedat, a fost crunt, pentru că de fiecare dată când sunam ne spuneau că e posibil să mai cedeze un organ.

SursaLasă un răspuns